Spk bedelsizi onaylamış. Hayırlı olsun.
Printable View
Spk bedelsizi onaylamış. Hayırlı olsun.
izleyip...sessiz kalmak daha güzel galiba...
Hisse bir süredir hareketleriyle can sıkıyor. Maalesef verdiğini hemen geri alıyor. Bu hareketleri ve genel olarak hisseyi yorumlayabilecek bir arkadaş var mı? Hissenin gidişatını nasıl görüyorsunuz?
Yabancıya yol veriliyor..
Yabanci sıfırlanmak üzere.İş yatırım yani asıl oyuncu topluyor..
Bana göre asıl trend yabancı bittiğinde başlayacak..
Bu kadar satışta bile iyi duruyor..
Hisse rasyoları ucuz..
Bilanço iyi..
İştirakleri ve arkasındaki hikayeleri güçlü..
Orta ve uzun vadede mutlaka portföyde tutulmalı..
Asıl bomba bence %100 iştirakı HEDEF GAYRIMENKUL GELİŞTİRME den gelecek..
40 milyon sermayeli bebek şirket..
Buradaki gelecek haberler yabancı için bekletiliyor olabilir..
ASLA YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim sayın Fibonacci. Aslında hisselerde yabancı alımı daha olumlu görünür ama siz yabancının bitip iş yatırımın almasını daha avantajlı görüyorsunuz. Umarım dediğiniz gibi olur. Genel olarak şirketi bende beğeniyorum sizin gibi. İnşallah bir an önce şu tatsız hareketlerinden kurtulur. Aslında fade hisselerinin satımı ile ilgili kap haberinin gelmesini de hisseye ivme kazandıracağını düşünüyorum. Satıldığı söyleniyor ama herhangi bir bildirim yok.
Fade KAP haberi bile bekletiliyor..
Yabancının satışı bekleniyor olabilir..
Asıl mesele oyuncunun büyük lokma alması.İstenmeyen yabancı varsa satışı da olumlu olur..
Bakın bu hissenin hareketleri hiç anlaşılamaz..
Sadece hikayesi güçlü ve emsallerine göre ucuz.Hisse inse çıksada hep yukarı ivmeleniyor..
Zaten patron hissesi olduğu için ederini bulamıyor.Çok çalkalayıp baskıanıyor..
Sat al yaparak al sat çok yapılıyor.Becerebilene müthiş trade sunuyor..
Ama sabredene güzel kar bırakacak ender hisselerden biri..
ASLA YTD..
Yabancı sıfırlanmaz..
Tepesinden itibaren CITI 2.8 milyon lot sattı.Deutche 400 bin civarı sattı..
Kemik yabancı durur.Ama hisselerin oyuncuya geçtiği kesin gibi..
Citi alırken İş satıyordu şimdi tam tersi durum var..
Oyuncu kendisi bilir..
Balon hisse olmayan sektöründe ucuz kalmış hisselerden..
Aşağıya basarsa malını kaptıracağını biliyor.Ondan bu kadar satışı kendi karşılıyor.Hisseyi tutmasa başka oyuncular gireceğini biliyor..
Ben HEDEF GAYRIMENKUL haberlerini takip edip sabırla bekleyeceğim..
Her KAP haberi hisseyi fırlatacaktır..
ASLA YTD..
Hedefin ne yapacağını kestirmek çok zor. 4.00 üzerini geçip kendi fonu tarafından yoğun satış yiyip 1.90 fiyatları seviyesine de indiğimizi unutamam. Yabancının çıkması da benim açımdan çok enterasan. Şu an için sadece izlemeyi düşünüyorum. Alım için bekleyeceğim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f817a1ab94.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...21f29dc8e1.jpg
Günlük ve haftalık kapanışlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm dostlara ıyi akşamlar yaklaşık 20 gündür tahtayı birebir izliyorum hissede işlem yapanlar ıyi profesyoneller yanlız tahtadaki küçük yatırımcı sayısı dikkat çekici 4 tl üstü küçük yatırımcı sayısı çok fazla bu tahta bunu kaldırmaz,son birkaç günde ipe serdikleri çamaşırları sanki toplamaya başladılar.Elinde hisse olanlara bol kazançlar diliyorum
Hadi hedef mallandim kalkabilirsin
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Bak ben girdim işin rengi değişti :)
Sattım tekrar girdim ben buranın en eskilerindenim burası benim artık al sat yerim. İlk 1.05 Ken girdim 1.30 da sattim sonra 3 lere bensiz gitti sonra korona sonrası 1.49 ile almaya başladım 2.90 dan sattim arabami buradan aldim.. Şimdi küçük küçük al satlar yapıyorum burada buranın eskileri beni tanır bende yalan yok eski yorumları okursan 1.50 iken 6 olacak yazılarımı görürsün hatta tweterimda da var. Ha gorurmu görmez mi bilmem ama bence galiptir bu yolda mağlup.
Yatırım tavsiyesi değildir kimse bana uyup al sat veya bekleme yapmasın.BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Kazançlarınızı güle güle harcayın. Kendi reklamımızı yapmanıza gerek yok ihtiyaç hiç yok. Son aldığınız hisseyi 12 Ağustos ta almışsınız. Farklı yazmışsınız onu yazdım sadece. Herkes alıp satıyor. Fiyat yazmanıza da gerek yok. Size yalancı demedim. Sadece hisseyi yeni almamışsınız dedim o kadar. Deriiiiiinn açıklama yapmışsınız 😃😃😂😂
FADE leri satılabilir hale getirip o yatırmdan çıkmıştı.Lotları tavandan satabildimi aceb....
Fadelerde oran yuzde 5 ancak seykimin yuzde 40 kusuru hedefte seykim hisse olarak son 2 yilda 8 katina çıktı 2nci dalgada seykim nerelere gidecek belli degil diger istirakleri saymiyorum bile seykim yuzde 40i an itibari ile 70 milyon tl ediyor kasada nakit var hedefin tamami 240 milyon tl hedef hala cok ucuz ...
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada bedelsiz hisseler herkese hayirli olsun
Bedelsizler yattı hayırlı olsun arkadaslar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir arkadaşımda var ,bölündükten sonra hesabına ayrı 300 lot görünüyormuş sebebi nedir ? Yoksa daha sonra duzelir mi ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler sayın karayel bakın bunu ilerisi için söylüyorum tamam herşey güzel şirket güzel benim düşüncem 6 lara gidebilir diye dusunuyorum olur yada olmaz bilmiyorum ama dikkat edelim bu tip hisselerin düşüşleri insanı beter eder.
Ben 6 lara gideceğini düşünüyorum ama durmam beklemem açıkçası sonuçta yüksek bir fiyat olur aman dikkat edelim her zaman.
[QUOTE=kaybeden1;4735135]Bir arkadaşımda var ,bölündükten sonra hesabına ayrı 300 lot görünüyormuş sebebi nedir ? Yoksa daha sonra duzelir mi ?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOT
KAP ta hesaplara 08.09.2020 de geçeceği yazyor.O günden önce o lotlara işlem yapamaz.
SEYKM hay maaşallah
Arkadaşlar şimdi çıktım kalanlara bol şans arada uğrarım yine
Benden baska kimse kalmadi burada
Bu patron ne yapmaya çalışıyor?
Hdfgs ve İnfo da devre kesiyor herhangi birşey mi var
Kucuk yatirimciyi dokmeye çalışıyor baska bir aciklamasi yok mali toplayip götürecekler SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seyitler kimyadaki hisselerinimi satıyor.
11.09.2020 tarih ve 19 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında;
Şirketimizin girişim yatırımı olarak iştirak ettiği Seyitler Kimya Sanayi A.Ş. Gelişen işletmeler Pazarı'nda işlem görmekte iken, 08.05.2020 tarihinden itibaren Ana Pazar'da işlem görmeye başlamıştır. Bu çerçevede Seyitler Kimya Sanayi A.Ş.'ne yapılan girişim yatırımı SPK III-48.3 sayılı Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği (GSYO Tebliği) Md.22/1 – (f) (Halka açık şirketlerin borsada işlem görmeyen paylarına girişim yatırımı) maddesi kapsamına geçmiştir. Söz konusu madde uyarınca yapılacak girişim yatırımlarının ortaklık aktif toplamının azami %25'i ile sınırlandırılmış olup, GSYO Tebliği'nin 22. Maddesi ikinci fıkrası gereği yıl sonu finansal tablolardaki aktif toplama göre uyumun sağlanması gerekmektedir.
Bu çerçevede Seyitler Kimya Sanayi A.Ş.'nin Pazar değişikliği nedeniyle girişim yatırımları kapsamında bulunan 3.450.635 adet SEYKM payının işlem gören tipe çevrilmesine ve girişim sermayesi yatırım portföyünden çıkarılarak diğer portföy yatırımlarına aktarılmasına oy birliği ile karar verildi.
Kapi atmaya geldim siz benden once davranmissiniz hepimize hayırlı olsun
Seykim 1 ocak 2017de 1.30 larda sunadaki fiyata gore 1e 10 gitmiş hepimize hayırlı olsun piyasa eninde sonunda fiyatlar
Seykm bedelsiz acikladi
Bugünde FADE tavanda ama bunda bir hareket yok.Herhalde bizim satmamızı bekliyor.
Forumda benden baska kimse kalmadi saka gibi