S10 ne durmda?
Printable View
S10 u sormadım en son sorduğumda henüz üzerinde çalışılyor cevabını almıştım, hele şu S9 çıksın, pastanın/parsanın büyüğü S9 da
Sayın kartal geçenlerde bayramdan önce diye bilgi aldim demiştiniz.bayramdan sonraya mi sarkmış?
2304FPN6DG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet maalesef Bayram sonrasına sarkmış, bayram sonra iki hafta içerisinde İBB ye gideceği yönünde bilgi aldım,
Bir sonraki yerel seçimlere inşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hacim biraz arttı. Yukarı-Aşağı oynaklık da arttı. Bir şeyler mi olacak acaba?
Merhaba Sn Baybora bürokrasi benide yalancı çıkaracak belediye ile telefon görüşmeme istinaden paylaşıyorum fakat ipe un sermeye devam ediyorlar en son 1 Temmuzda aradım yine birkaç haftaya ibb ye gider cevabı aldım ulaşabilirsem bugün yine arayacağım umarım aynı cevabı almam bol kazançlar tüm Turgg yatırımcısına gerçi buralarda kimseler kalmadı
Sayın Kartl senden haber bekliyoruz.
dün aradım Kartal Bld plan projeyi bir yerde sıkıntı olmuş yine, aldığım cevap bir iki haftaya oldu umarım bu kez dedikleri gibi olur, elden telefon açıp sormaktan başka bişey gelmiyor maalesep, herkese bol kazançlar....
Teşekkürler Sayın Kartl. Bu iş makas kesmiyora döndü iyice. Sıkıntı nerde acaba?
1 aylik onay isi 1 yili gecti ilerleme yok. Gerekli yerlere yem verilmiyor gibime geliyor. Yemlenmeyen kurumdan da onay beklememek lazim.
Uc hafta once bi miktar mali bosaltip Usak almistim. Iki haftadir surekli tavan cekiyor. Keske tamamini verip Usak a geceymisim. Usak uc kati yapti nerdeyse.
Ytd
Bu hafta veya haftaya, anlayan anlamıştır.
Dileyen belediyeden teyit edebilir
Sn Ayan09 haklısınız bende kaç kez aradım ve hatta burada da yazdım aldığım cevapları, bir iki hafta, birkaç hafta gibi, fakat bu kez daha bi net tonlama ile cevap verdiler, umarım bu kez bizi yanıltmazlar, yine yazıyorum dileyen kartal bld plan projeyi arayıp görüşebilir, arayan olup burada paylaşılarsa ben de memnun olurum....
Bu düşüş olmadı tahtacı. Dünkü yükseliş gel gel miydi yani?:vk:
Merhaba Sn Baybora51 maalesef değişen bişey yok, belediyede bahane çok...
Milliyet gazetesinde az önce gördüğüm haber, Sarıyer Tarabya Sahili'ndeki İBB'ye ait 'turizm tesis alanı' imar planlı 829 metrekarelik arazi, ihale yoluyla İBB tarafından satışa çıkarıldı. Metrekaresi yaklaşık 480 bin lirayı bulan arazi için ihalede bir istekli teklif verdi. İBB Encümeni, 398 milyon 126 bin 400 liralık bedelin, bir miktar üzerindeki teklifi kabul etmedi; farklı bir isteklinin bulunmaması dolayısıyla ihale iptal edildi. bizim tarla/arsa denize çok uzak :) emsal olamaz :) 18 lik madde de çıkmadı tapu da çıkmadı...
Bir hafta muhabbeti geceli 1.5 ay oldu.Malesef hiçbir gelişme yok.Duyuma göre kesinlik ifade eden beyanat vermezseniz kimsenin hakkına girmemiş olursunuz.Hisse o günlerden bu güne %20 değer kaybetti
kimin kim olduğu belli olmayan Sanal ortamlarda kimin spek olduğu belli olmaz. Çok da itibar etmemek lazım. 1 hafta sonra onay alacakken malı satan şimdi 2ye katladı hisselerini. Bu kağıtta yıllardır ne stajyer çakallar gördük bi bilseniz. Tek nedeni imar sürecinin belirsizliğinin kullanılması.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne oldu millete, kimse yok.
Hala bir cacık olmadı. Ne imar imiş breh.
Ömür geçti imarı torunlar görecek.
Harbi ya 10 sene önce, ben göremezsem çocuklarım görür demiştim. Bu gidişle de öyle olacak gibi.
Şirketimiz ortağı Türker Yatırım Holding A.Ş. tarafından herhangi bir vadeye bağlı olmaksızın, faizsiz olarak, ileride gerçekleşecek ilk sermaye artırımında nakit sermaye koyma borcundan mahsup edilmek ve Şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere 5.000.000 TL tutarında sermaye avansı 02.12.2024 tarihinde Şirketimizin banka hesabına geçmiştir.
Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.
ne yapacakki parayi? bursa arazisinin parasi bitti mi? belediyeye rusvet verecek galiba. imarin cikmasini kim engelliyorsa yedi sulalesi kurusun, cok ah aldilar.
Kasada para bittigi konusuluyordu sonucda yonetim kurulu uyelerinin gideri kira vs derken 10 sene de bitirdiler bursa parasini simdi lutüfmüş gibi tl cinsinden vadesiz nerdeyse sermaye kadar para vermis. Ilk bilancoda olumlu olur ikincisi ilk sermaye artirimi dedigine gore bedelsiz yada bedelli gelecek demek. Yukzek fiyatli oldugundan bedelli de isimize gelir. Sorun imar s9 ne halde.. en azindan bazilarinin ilgisini cekerse bu haber hareketli.gunlere donebilir merkez bankasida faiz indirimine baslarsa borsada beklenti satin alinir
Bedelsizzz
%1200 Bdsz
%600 Bdll (1 TL)
Tekkeyi bekledik içelim artık çorbayı....
Yuh beeee....Sosyal medyada turgg yi konuşan bile yok....Turgg yarın tavan bile açmaya cak gibi bir hava var .
Normalde X te sacro hallowed shadow tayfası ortalığı ayağa kaldirirdi. Anmiyorlar bile .
Normalde yarın konya egeen cmbtn gibi hisselere şimdiden tavana alislar yollanır idi .Ama turgg gündem bile olamadı.
Turgg yarın tavan serileri baslatmazda ilerde egeen Konya cmbtn bryat gibi hisselerin de bedelsizlerinde abu hisseler tavan serisi yapamazlar.
Yazık oldu .Borsanın bir bedelsizler grubu hikayesi vardı o da turgg ile bitti