Üstad 5 üzeri kapattı 😁😁😁
Printable View
Benim beklentim bu yonde, buralara gelmeden satip ( altin da dahil) baska enstraman a gecmek lazimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Az önce Bloomberg'te ABD muhabirine bağlanıldı.
Bugünkü bir toplantıda önemli bir ekonomist henüz dibi bulmadık, hisse piyasaları çok tehlikeli durumda düşüşler devam edecek demiş.
Tedbirli olmak lazım yani.
Bu mesajı saat 14 de yazdım ve noktayı koydum..Beni şikayet eden şahsiyet saat 20.30 da özelden bana bu mesajı atıyor.. Yorum yok, pes yani diyorum artık..
Ek 24439
Abd iyi kapattı umarım diğer ülke endekslerine katkısı olur.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli bir haber.
Okul tatili.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/milli...mekte/1761403#
Cuma kapanışa kadar dayansalar bari.
Trump bu gece teşvik paketini açıklayacak.Bu beklenti satın alındı.
Paket beklenilen etkiyi yaratsa bari.
Aksi taktirde bekleti alınır, gerçekler satılır denilip yarın ters etki yaratabilir.
Sağlık Bakanı 00:30 da basın açıklaması yapacakmış.
Okulların tatil kararı olabilir yoksa gece gece ya aşıyı bulduk ya da ilk vaka görüldü, test pozitif.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecmis olsun izinler saglik bakanliginda iptal komple ve simdi basin aciklamasi var olumlu bir aciklama beklemiyorum gecmis olsun herkeze.
Son dakika haberler... Merkel'den korkutan açıklama: Nüfusumuzun yüzde 60-70'ine virüs bulaşacak - Güncel Haberler
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/so...sacak-41465944
Aha geliyor... ilk vaka geldi...
Maalesef ilk vaka gelmiş il bilgisi verilmedi.
Yarın da çakılırsa Borsa belini nasıl dogrultacak çok merak ediyorum
geçmiş olsun Türkiyem 2020 de bi bu eksikti
Cok da bir sey degilSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parça parça virüs açıklaması yapınca etkisinin daha az olacağınımı düşündüler.Umarım yarınıda borsanın içine etmezler.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın borsadan ümidi olan var mı acaba?
Ben bugun EIB satışı vermiştim, saat 11:00 sularında; yarınki fiyatla mı satış olacaktır ve yarınki fiyat bugunden mi belli oluyor acaba?
Geçmiş olsun dün ki açıklamalar zaten ilk vaka görülecegini belli ediyordu. Bugün için sabah panik satışlarla endeks ,92-95 arası açılış yapar. Orada bir GAP vardı o dolmuş olur ondan kurtuluruz. Akşama kapanış daha iyi seviyelerde olur.
Bence abartılı bir endeks açılışı olmaz dış dünya ile beraber hareket ederiz kanımca, 99 bin tekrar görülebilir bugün.