Vop yapmıyorsunuz siz
3-5 tane hisseniz var sonsuza kadar bekliyorsunuz
Yemeyin milleti kardeşim
Vob ayrı hisse aayrı
Bunu anlamayacak ne var
Printable View
amk hissesi yine tavan oldu.
7. Gun bugun.
Son 7 gunde yuzde 75 yukseldi.
Tüm alınan mallar direk soğuk havaya 7 yıl dursunlar orada...[emoji173]
Hocam buradaki yanlış algı sanki burada oynayanlar tek yöne işlem yapıyor...
Burada yazanların birçoğu bu işi uzun zamandır yapıyor ve öyle 5-10 bin puan yemez...
Ben long düşünmüyorum buradan ama dün kapanışta 113.850 den long oldum... Kapattım ve şu an 116.595 ortalamadan short oldum...
Ne çöküşcüyüm ne uçacak modundayım...
Bu hareketin tepki olmadığının anlaşılması için belirli ortalamaları geçip üzerinde günlük haftalık kapanışlar yapması gerekli...
Bence tepki...
Sebebi FED istediği kadar para bassın FK olmayan şirketler göreceğiz ve en büyük dayanağım bunu söylerken geçmişteki krizlerde bulunan biri olarak tepki ve yükselişlerin hep karıştırılması... Geçmiş grafikler ışık tutar bu gibi durumlarda...
Sercann ‘ın dediği gibi katıksız bir yükselişte olabilir FED den dolayı ama önce görmek gerek...
O sırada da iş işten geçmiş olabilir napalım canımız sağolsun...
O yüzden lütfen burada laf sokmayı bırakıp fikirlerimizi , grafiklerimizi paylaşalım ...
Garanda citi alici ya bunlar varya.. Baktilar ky sortu giymis al sana cort. Adamlar gevseme bile yapamiyor makas daralmis
Ttspor yine tavan 😀😊
Vay anasına sayın seyirciler
Pegasus Trabzon spor ile malı kütlüyorlar millete
sayın e.yeğen evde kapananların senaryo ürettikleri fikrine katılırım kendilerini çok dinlediklerinden. fakat endeks tepeden düştüğü yere nasıl gelsin evde kapanmak zorunda kalanların piyasaya olan etkileri yüzünden. ha gelirse balon olur yani gelmez değil. ben 2020de gelemeyeceğine hatta dipleri birkaç kez geliştireceği yönünde düşünenlerdenim. bunun adına felaket tellallığı derseniz bu sizin düşüncenizdir...zaman zaten bize gösterecektir ya kaybederek ya da kazanarak. siz doğru düşünüyorsanız ben biraz para kaybetsemde kazanmış olacağım. ben doğru düşündüysem biraz para kazansamda kaybetmiş olacağım. gördüğünüz gibi hep kazanç yok aslında...iyi tradeler...
Borsa uzun bir maratondur abey
Önemli olan ayakta durabilmek.. yoksa belli yönümüz, aşada 48bin
yukarıda 148bin
arada palanın carpışma yeri ZigZag
de haydi
ben dowun 23500 altında kapayacagını dusunuyorum.....dow da dun tum gun sattılar son 15 ddakka yukarı cızdıler.....
118 lere kadar alırmı acaba kapanısta. Ben biraz oralara mayın atayım. 118-123 arası kademeli shortlarım. Her 1000 puana double. Şu anda flatım.
ya 117de ne var ......bakıyom haftalık ve aylıklara.......cıkaramadım bır sey 118300 olsa tamam da fıbo var heralde 200 gunluk kacta
Fatih terim çok beğendiğim başarılı bir koçtur. Futbolun tartışmasız 1 numarasıdır. Mesnetsiz sallayan herkesi cebimden çıkartır, dediler ki hoca gazla çalışıyor 11 yabancı ile şampiyon oldu aynı tipler diyorlar ki yabancı sınırı gelsin marş okuyan topçu yok :)
Neyse fatih hoca diyor ki bakın çok önemli,
Artık futbolda dizilişler formasyonlar yok dio. Maç içinde 5 dakika bir şey 5 dakika başka bir şey oynuyorsunuz bunu 3 5 2 4 4 2 4 3 3 ile açıklamak mantıklı değil diyor.
Borsa da öyle artık bence...
Pegi bakarsın 300 tl ye gidermiş [emoji16]
Açıl sezen mala girmiş
Blomberg tv yine verdi haberi
G7 ülkeleri imf bin gelişen ülkelere dolar likitide hattını destekliyor gelişen ülkeler için iyi haber dedi
https://i.imgyukle.com/2020/04/14/QcfYDo.png
endeks 30
yükselen ilk beş vs düşen ilk beş
harbıden bloomberg ıyı gaz verıoo.....hhaahaha...
Dow 23.900 long olunur artik