Suan da 17.90 olan bonoyu kastetmesin ?
Nkolayi aradim pzt 18.5 diyor stopaj 15 ayni.suan mevduatta 16,55 fazlasini alan gecmeyecek alan var mi bilmem.
Görüldüğü gibi,
Nkolay'da 18,5 veren
Bonoda 17,90 Hayda hayda verir,
bana inanmayanlara ithaf olunur.
Stopajda,
Bonolar %10 mevduat %15'ti
Eşitsizlik ve haksizlık oluyor dediler
Bono stopajını %15 yaptılar, mevduat ve bono eşitlendi.
Şimdi ise mevduatı %5 yaptılar bono %15'te kaldı.
Ve ısrarla bu eşitsizlik giderilmiyor.
Başta bono lehine olan %5'lik avantaj, şimdi bono aleyhine %10'luk dezavantaja dönüştü.
Sebep nedir?
Ne düşünülüyor.
Anlayamıyorum.
1yildan uzun finansman bonosu stopaji kaç oldu .
3 günlük repo 16.29
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aktifte işler şubeyle yürümez önce onu öğrenin
Sonra Mt ne demek onu öğrenin,
Daha sonra da oran ne demektir onu öğrenin,
18,5 oranın verildiği bir yerde 17.90 ın da verilebileceğini öğrenin,
Biliyorum sizin için hiç kolay değil ama,
Sonuç olarak öğrenin, öğrenin ve tekrar öğrenin,
En azından çabalayın,
Ve sizin için şunu söylesinler,
" öğrenemedi ama çabaladı "
Oran konusununda açıkça YALAN söyleyerek buradaki birçok insanı yanıltıyorsunuz.
Aktif kurulduğundan beri özel bankacılığı ile çalışırım.
Bir çok insanın ve Aktif şubelerindeki personelin gereksiz mesai kaybetmesine neden oluyorsunuz.
Yalan değilse hangi (Özel bankacılık) şubesinden bir müşteri temsilcisi olduğunu açıklamadınız.
Aktif özel bankacılığın en büyük şubesi sizin spekülasyon yaptığınızı belirtti.
Hiçbir Aktif MT kişiyi arayarak kendi insiyatifini kullanarak asla mümkün olamayacak bir oranı vermez.
Mesajınızdaki "hakaret" dolu ifadeleri sizin bilgi ve ahlaki seviyenizi sergiliyor.
Güya burada uydurma rakamlar yazarak koca bankanın oranlarını etkiliyebileceğinizi düşünüyorsunuz sanırım.
Siiz tarafından yazılan hiçbir rakama inanmayacağım.
Yazık....
Müşteri temsilcisinin ismini sormadınız ki,
Pazartesi Nkolay 18.50 olacak diyenler var benim orandan daha yüksek, Onlara neden Spekülatif demediniz ?
Müşteri temsilcisinin ismini size özelden hemen verebilirim,
Eğer öyle bir oran varsa özür dileyecek misiniz ?
Aktifbankın 18.50 vereceğine pek ihtimal vermiyorum...2 puan birden arttırması büyük sürpriz olur....şayet bu gerçekleşirse çok iyi bir oran...ancak vade olarak mıhtemelen kısa vadeye devam edeceklerdir...vade ne olursa olsun günlükte rakipsiz bir oran..
AktifBank'ta olan nitelikli yatırımcılar için bir alternatif de aktifportföy oniks fon, Son 1 haftalık getirilerini %16.5 la karşılaştırabilmek için Nkolaybono stopajına çekerek hesapladım.
23 Kasım 16.55
24 Kasım 16.60
25 Kasım 17.06
26 Kasım 17.45
27 Kasım 17.55
Geçmişini incelediğimiz zaman Nkolalbono ile hemen hemen başa baş bir seyir izliyor. Şu aralar NKolay geride kaldığı için değerlendirilebilir.
Gecen pazartesi 17.50 vermeyen banka birde arttirmayacagiz diyen banka ne diye 2 puan artis yapar bu banka ne yapmak istiyor 2 ayri yonetim var sanki biri kimine oran bile teklif etmeyip kapatıyor.kiminide özel olarak ariyorlar hangisi karar verin.
3 senedir aktifteyim 1kez bile aranmadim .
Bankalar mevduat sahiplerinin yılsonunda durumu tekrar değerlendirmek isteyecek mudilerin bu hafta parayı bağlamaları gerektiğini bildikleri için faiz yarışı başlatmamış olabilirler fakat önümüzdeki haftadan itibaren artık alınacak oranlar Ocak ayına sarkan vadeleri kapsayacağı için gerçek bilanço kapışması başlayacaktır diye düşünüyorum.
Yav kardesim aranma maranma yok uyduruyor.Pzt 18.5 oluyor.onceden neden yapmadilar bilmiyorum ama pzt 2 puan artiyor
Nkolay brüt 23,75'ler
Net 16,49'a gerilemiş durumdalar.
Herkesi aramıyorlar diye aranma yok demek doğru değil
Bankalar müşterilerini arar.
Aktifbank beni de aradı mesela geçen ay.
Ne yani, ben de mi uyduruyorum şimdi :)
Ha neye göre arıyorlar sorusunun cevabını vermek mümkün değil zira bu tamamen bankaya ve orada çalışan elemanların(pazarlama, hazine birimleri, mt vs.) insiyatifinde birşey
Enpara bile arayıp kişiye özel oran verir olmuş :)
12 yıldır bu topiğin takipçisi olarak
Ne olursa olsun, kırıcı sözler söyleyerek oran ve bilgi paylaşanları küstürmemek gerektiğini düşünüyorum
Pazartesi nkolay 18,50 bilgisi doğru arkadaşlar,dün banada haber geldi.. 16,55 vadeli oranına denk geliyor.
Kamu bankaları düşük kaldı halkbank 15,75 Ziraat 15,85