Ya ne cort u
Printable View
Faiz kararını mı satın aldık şimdi.
Bu arada Alper geçende yazdım hızlı okuyon sen kaçırdın
Ben daha elli olmadım
Genede çaktırma fazla
Malesef yeterli talep gelmedi THY analizine, o yüzden sadece sn ALPER' e özelden paylaşacam...
Yeşil dev HULK...
Tavhl yarın bilanço var diye biliyorum. Kötü geleceği malum 5 li dip yapmasın dikkat edin
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
Gömü bulduysanız söyleyin arkadeşler
Tamam o zaman THY analizini birazdan paylaşıyorum...
satmaya devam...
yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 17 temmuz'da :-174,0 milyon usd
K, D yi geçip aşırı alım bölgesine girmiş. bakalım kapanış ne olacak...
https://invst.ly/rjity
Tamamen vurkaç amaçlı bir jeton atıyorum
Düşerse kaparım
Çıkarsa kapamam ne edeyim arkadeş
135.750 den Vire DİE dükkanı açtım bugün
THY analizi...
https://i.hizliresim.com/0avevl.jpg
Umarım bu analizden sonra kimse THY' de long açmayı aklının ucundan bile geçirmez...
Tabi şuna dikkat çekmek istiyorum...
Analiz şort tavsiyesi içermemekle beraber, sadece gereksiz long pozisyon riskinden korunmayı amaçlamaktadır...
Verge çok sulandırdın be birader Thyao şu an 7.50 olması lazım biliyosun demi , turp resmi koycağına hergün saçma sapan bamya resmi koyuyosun...
Şimdi gelelim gerçek thy analizine...
5 gün önce yaptığım analizdeki düşüncelerimi aynen koruyorum...
Sadece stop noktalarını güncellemek istiyorum...
Daha önce belirttiğim şort için 11.90 stop noktasını, 11.96 olarak güncellemek istiyorum, bu çok anlık trade yapanlar için...
Nihai olarak 12.16 noktasına dikkatleri çekmek istiyorum...
Ben biraz daha dayanırım diyenler için nihai stop noktası 12.16' dır...
Aslında vergeç beyi dikkatlen okuyam ben emme bu thyao bence bu defa o analizi tütmeyecek
27.085 aktif değerden
Dow jons short arkadeşler
Analizin tutmaması gibi bir ihtimal matematiksel olarak zaten yok, çünkü stop noktası belirtilmiş...
Stop ihtimali de göz önüne alınarak yapılmış analiz, hissenin o yöne de gidebileceğini belirtir...
Hal böyle iken analizin tutmaması gibi bir ihtimal yok...
Şunu da belirteyim analizin tutması beni başarılı yapmayacağı gibi, tutarsızlığı da başarısız yapmaz...
Ben sadece mevcut ihtimalleri içeren senaryolar yazıyorum, hepsi bu...
Borsaların aslı longtur.Büyüme,enflasyon ve siyasi otoritelerin longu desteklemesi(hisse alımı),gerekli önlemleri alması.
MİSAL VOB TARİHİNDE 2 KERE TAVAN OLDU(%15) ama hiç taban olmadı.
Zengin olanlarda LONG-HİSSE ALIMINDA aldıkları poz. dolayı olmuşlar.(HARUN K.) VE TANIDIKLARIM.
tüm saatlik ve günlükleri test ettim,long-flat daima , short-flatten 2 kat daha karlı.
ASLA BURADAN LONG YAPILSIN DEMEM..Ama kendi açımdan ekimden sonra short yapmayı yasaklıyorum.
sadece LONG-FLAT OLACAĞIM.
Burda tutunamazsa eksi kapatir çöp
Eline sağlık verge bey. Teşekkür ederim kırmadığınız için. :)