iş yatırım tupras al diyor... 82 stoplu sadece yardım olsun diye koydum siz bilirsiniz...
Printable View
iş yatırım tupras al diyor... 82 stoplu sadece yardım olsun diye koydum siz bilirsiniz...
yani diyorsun ki: ANKARADAN YOLA ÇIKARSAN KOCAELİDEN SONRA YOLA DEVAM EDERSEN istanbula ulaşırsın...
yoruma bak..global çıkarsa biz ralli yaparız; global düşerse düşeriz..harika yorumlar...
şahsen biz global şelale yaparsa biz uzaya gideriz diyorduk...tabi farklı görmek lazım..
senin malum TV ye çıkman lazım..tam onlar gibi konuştun.
yeni vade çok az açık pozla başlayacak görünüyor...yakın vadede 220 bin kontrat kalmış genelde bunun 100 bin civarını uzlaşmaya bırakıyorlar...yani kabaca 120 bin daha aktaracaklar diğer vadeye...hali hazırda EKİM vadede 220 bin var açık poz...toplam 340-350 bin gibi başlayacak EKİM vade...AĞUSTOS vadede 521 bin kontrat APS gördük...
Kuyruğuna bastık, hemen çirkefleş...bir de milleti eleştiriyorsun saldırgan yazıyorlar diye.
Bir kere yapılan eleştiriyi anlamaya çalış...dolartl göçmüş diyorsun...göçen bir şey yok...piyasamıza etkisine bakacaksan kur sepetine bakacaksın...eurousd %0,5 yukarıda, dolartl ye bakarken eurotl ye de bakıyor musun acaba?
Aslında ne yazdığın umrumda değil de...bazen açık açık manipülatif şeyler yazıyorsun...forumda etki altında kalan arkadaşlar olabilir diye mecburen müdahil oluyorum...yoksa ne yazarsan yaz.
Art niyetli olmadığını umuyorum, ama hiç de iyi sinyaller vermiyorsun!!!
Yükselirse yükseliyor ve fiyatlar artıyor denektir. Buradan fiyatların yükseldiğini anlarız.
Düşerse fiyatlar düşüyor denektir. Buradan da fiyatların düştüğünü anlarız.
Yorum dediğin böyle olur
yeni vade de 1262,5 den kısaları açtım... artık eski vadeye bay bay... vade değişimine bizde ayak uyduralım...
arkadaşlar saatlikler sat verdi... sırada 2 saatlikler var..... sırayla sinyaller gelmeye başladı....bugün her an çakabilirler... aşağılarda alışlarım bekliyor....
bende yorum net daha dün yapıştırdım.28 şubat 2021 vadeli orta vadeli poz. belli..hisse poz. belli.
pusuda bekleyip yorumları tenkit etmek için beklemem.
1.000 puan gap dedim.vob 126500 görmüş.150 puan mı yanılmışım.
peki ukalaca 31 aralıkta manifesto yayımlarken ,üstelik 2019 de tam isabet diyerek güven oluştururken ve bıst de 105.000 dip derken SANA GÜVENENLERİ YAKMADIN MI? 82.000 GÖRDÜK.
BU FORUMUN EN BÜYÜK YANLIŞ tahmini sana ait.kuyruğu dik tutarak ve en iyi savunma saldırıdır diyerek,günah çıkarma.
yorumdaki acemiliğe bak..yurdışı ralli yaparsa biz de ralli yaparız diyor...bunu söylemek için çok mu tecrübe-okumak lazım...
bize de bunu yorum diye yutturuyorsun.
Kardemirin olayı nedir?
Kim alıyor acaba?
Krdmd
Yonetim degismis
ben dayanamıycam galiba kardemir öküzünün eylül vadelisine shortu yapıştırcam :he:
isteyen 6-7 aylık senaryosunu yazar.yok global şelale ise biz de şelale vs. bunlar komik.koşulsuz yaz senaryonu(cautinory) ve max. 6 ay sonra bakalım...
hisseleri uzun süre satmayacağımdan daha önce dediğim gibi bloke ettim.o açıdan satılabilen sıfırdır..ama stokdaki tabiki farklı.
https://i.hizliresim.com/3njd08.png
https://i.hizliresim.com/sK0QmJ.png
Adama dolartl göçmüş diyorsun. Bunu derken eurotl ye baktın mi diyorum...ama sen de yıl başında 105 binlere iniş bekliyordun, oranın da altına indi,,sen de orada yanıldın diyor..ben bunu derken aracı kurumlar 140-150-160 diyordu..yıllık strateji nedir, nasıl kullanılır bunu da biliyor da..maksat yaptığım eleştiriye karşı eleştiri olsun...ben göçen bir şey yok diyorum, o yıl başındaki stratejinde yanıldın diyor...vizyon farkı işte.
Cevaplar için teşekkürler. Hepinizi seviyorum. Iyi ki varsınız. :he:
Allahtan engellemişim benle değil herkesle kavga ediyormuş...
Gerek yok bu tip insanlara.
-buna öz güven diyelim...
-gün içi tek kelime poz. ifade etmezken gün sonu GÖRGÜSÜZCE PARALARINI BURAYA YAPIŞTIRANA elbette itirazım olur.burada kaybeden varken bu tutum nedir?.benim bu eleştirime diğer arkadaşlardan o kadar itibar puanı da gelir ki(kamunun haklı vicdanı)
-neymiş.1.000 puan demişim.800 olmuş.adam eleştirmek için fırsat arıyor.ben adamın 23.000 puan yanılmasına ,olabilir dedik ama buna kimse ses çıkarmamış.bu da vites artırmış.
Japonya basbakani alisik degiliz boyle soylemlere helal olsun :)
125850 shortum flat 125350 flat ..
Büyük harfle yazıldığında görüntü kirliliği oluşuyor, okuma zorluğu yaşanıyor.
Forum Kuralları:
12. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Yine mesajın tamamı veya tamamına yakını farklı renkle, büyük fontla veya kalın olarak yazılmamalıdır.
Kelimelerin gücü niceliğinde değil niteliğindedir. Çok şükür görme sorunumuz yok, olan da gözlük kullanıyordur veya yazı boyutunu büyütüyordur.
Kibirli bir dilin tezahürü ve kışkırtıcı bir yazım tekniği olduğu inancındayım.
Foruma ve üyelerine saygısızlık olarak görüyorum.
Forum yönetiminin bu kuralı ihlal edenlere gerekli uyarıları yaptığından ve yapacağından eminim.
Yurtdışı toparlamış, endeks dünkü en yüksek rakamda olmasına rağmen bankalar dünkü en yüksek rakamlarının yüzde 1 altında.
5 haftalık ortalama 110.950 ... geçen hafta kapanışınıda bu çizgide yapmış. Çok ince işlerle uğraşıyorlar...
laguna dikiz aynasında görüyorum akçöpü... ama gitgide aynadan uzaklaşıyor...
yeni vadede kasanın boş olması(aps az olması) iyidir.
genelde düşük aps ile trent başlar trentin sonunda aps genelde 520.000 üzeri olur.
son 1-2 yılsa APS-ENDEKS HAREKETLERİNE bakılırsa yön konusunda yardımcı olur.
hareket genelde 20.000 puan ve üzeri oluyor.
Dolarda h4 macd uyumsuz.
Belki 7.21 e bir dalış daha yapabilir.
Yeni bir müjde ile.
Jp morganda şey ettiydi
Bence abka abi foruma renk katıyor, burdaki arkadasların coğu siyah bi tanede beyaz olsun.
Şunlar ne yiyor içiyor, elektrikli ağır ve ticari araçlarda dünyada beşinci, Avrupa'da lider olmak istiyor. Hakkari sporun süper ligde şampiyon olmasi gibi bir şey
Sahol de ilginçtir kaç gündür 8.10 lar üstünde dururken bugün 111 binde 8 lira altını didikliyor. Bizim borsa gerçekten çok pislik. Halk neysede vakıfbank çok kötü durumda. Tuhaf işler dönüyor...
dolarla işim olmadı ama 7.36 dan dolar almam.
Alana da alma demem...kendi bileceği
herkese CEZA KESİLDİ..bir tek dolarcılara ceza verilmedi..olur da 7.20 altında stabilleşirsek orada BALYOZ FORMASYONU OLUŞUR..
MESELA 2001-2005 ARASI EKONOMİ YİNE KÖTÜYKEN DOLARI 4-5 yıl 1.750-1.200 arasında tuttular...
öyle olacak demem ama o zamanı hatırladım..ve dolar aşağı özellikle bankacılık ralli oldu.