BüyükResimde .!!!
Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Printable View
BüyükResimde .!!!
Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!!
Kendime masallar.!!:oleyo:
Düştü düştü
12,1396
Dolar/TL :12,1430
bence cidden 2018 agustos ayini yasadik tekrardan.
birileri yuksek kurdan tl yi ulkeye soktu.simdi secime dek kaymagini yiyecek.
tespitinize katılıyorum.
satış olsa da taban maliyetler belli, 9 mu olacak ? :he:
katar swap olayında gördük seviyeyi, bunlarla da anlaşma yapılıştır.
seçim de sihirli değnek değil.. umit satışı var. hala program duymadım.. kazanınca bakarız.
hala da şaşıyorum, bolca paylaşılan el salvador günlükleri haber kuşağından sonra adamların alın buyrun demokrasi ye saygılıyız demelerini :he: :he:
bence muhalefet alırsa 6 aya kalmaz erken seçim olur.. :yes:
Aksam pazarı..
Ucuzluk var !!!
Bankalar makasi iyice acmis
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben şahsen 1.5 yıl için piyasaya birilerinin para sokacağına inanmıyorum...Sabit yatırım bana daha mantıklı geliyor....Şöyle düşünün MHP masayı devirip erken seçim derse AKP ne yapacak hiçbirşey....Sokulan para çok olursa piyasayı doyurur az olursa yem olur...O kadar para da çıkmak istediğinde biraz zor çıkar içeride kilitlenip kalacaktır...
Bu günkü hareket tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum....
Dolar endeksı 96,68
nasıl gençler iyimi böyle furayım mı bi levye daha kafasına kafasına şeyin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Abu dabi borsası ile bist iş birliği mutabakatı imzalayacak
Bazen on numara tespitler cikiyor bravo sayın Zaf.Dogru ,aleletli ve agresif satısları kimin yaptığını bilecek kadar olduk artık...
Önemli ABD verileri bugün açıklanacak.!!
Akşama doğru şenlik var.!!!!:oleyo:
Kendime masallar.!!!
Sabahtan hafif yukari acmasi sonra agresifçe ve hoyratca satillmasini cok ama cok gördük tabi bunlar tesadüftür 😄 trade edebilene bravo ama ben yapamiyorum iyikide yapamiyorum 5.85 lerden beri bu trade edememe beceriksizligim beni buralara getirdi...
Hareketli ortalamalar ile fiyatın bir şekilde buluşması lazım. Fiyat zigzaglar çizecek, ortalamalar yukarı gidecek bir yerde buluşacaklar. Saatlikte bile 200 üssele son temas 9.30 larda.
https://i.hizliresim.com/s1zjbj5.png
kamuoyuna servis edilen bir takım imza törenleri göstermelik olabilir..
aralıkta iktisadi temele göre faiz iniyor mu ? :he:
Dolar gayme düşüyahhh... acaba dolar gaymede düşüş kaçınılmaz topigine mi taşınsak?:he:
Sanırım ekonomi savaşını kazandık:)
Arap bereketi var 12 altına sarktı.
11.82...:p...İreis helal olsun sana depesine,depesine indin.
Bu düşüşler alım fırsatımı acaba aralıkta bir ppk toplantısı daha var sizce ne olur indirim gelir mi ya da artırım reis ne der acaba mb. yerinden olabilir artırım hayatta olmaz. Ancak ya pas geçer yada 100 puan indirim..
Akaryakıt zammını alırlar mı geri acaba:oleyo:
2018 ağustos derken boşa konuşmamıştım..açın bakın ne olmuş o 1 ayda..
taban oldu dolar... ne veliaht prensiymiş.. :he: :he:
Dolar/TL -9.32%