80 e gider bolunur
Printable View
netasa bakın heleeee :)
Karel coştu
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aselsanda Yazık oldu küçük yatırımcıya. Hiç yakışmadı bu hareketler Aselsan a
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir trade imkanını 2. kez veriyor ve değerlendirebilene fena para kazandırıdı..
Kareli 5.78 gömdüm
Sacro hocam fenerin halı nolcak Endeks nolcak
Bizimkisi zararsız çıkmak oldu çıksam nolcak FB den icerdeyiz
5.40 ve 5.21 den alıp maliyeti dusurmustum bir fırsat verecekti o fırsatı degerlendirdim ilkkez. İnşallah kar edersiniz hocam 2 yildr fener mahvetti
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...54d8ccb0c9.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...29a863be0d.jpg
İeyho aylık grafikte macd pozitif sınıra gelmiş, hacim artışı dikkat çekici. Eski hareketlerini tekrarlar mı acaba bilgisi olan üstadlar?
Sevgili Sacro YUNSA'da düşüşden nasibini aldı.
Sizce tekrardan 4.50 üzerine kısa vadede geri dönüş umudu var mı?
Üstad sakro merhaba;
Bir yüksek kiloluk hisse hızla yükseldi hızla iniyor gibi , ne oluyor :)
Ayrica tavsiye ettiğiniz kağıtlar için teşekkürler,
ancak iyi bir düzeltmede almak daha eyyi olabilir
kanaatindeyim...
Esenkalin & siteden ayrılmayın. :)
Sanırım bist game over oldu biz yine en son haber alıcaz malları tam olarak kucağımıza aldığımızda
Fener Kasım sonu rallisi yapıyor sacro üstad yetiş yav napcaz batırdı fener
Artık hangisi az düştü diye sevincez
Ne kadar bir süre bu
Değerli dostlar Sacronun 1 yıl önceki videosunu izlediğimde son evreyi nasıl anlayacağımızı düşünüyordum...Bu evre aslında kazandığınız tüm paraların sizden geri alınacağı devre idi...Peki son günlerde olanlara bir bakalım...Bir araba rüyası çıktı ortaya yahu bu araba zaten yapılacağı söyleniyordu...Ne yani sürpriz mi yok...peki ne oldu sokaktaki vatandaşından boyacısina kadar herkes saldırdı hisselere katrilyonluk hacimler yapılıyor...yahu hiç mi düşünmediniz SACRO bağıra çağıra normal olmayan şeyler olacak diyordu...Saldır baba saldır ne oldu 12 lere yakın bir yerden Vesteli ,0.87 den 2.35 e gelen karsanı miletin kucağına bıraktılar.Hemde ne hacimlerle...Bitti mi hayır namı diyar Aselsan geliyormuş hurra hücum ne oldu...Az bir temel analiz bilsen şirketin bu paranın 47 nin yarısı bile etmeyeceğini bilirsin...Nerde...Kısaca Sacronun coşku evresiyle bu dönem kapanmıştır...
Allah herkese yardımcı olsun...
Sağlıcakla kalın...
Not:Aselsan ın 2016 son çeyrek karını inceleyin oyunu hemen anlarsınız...
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...37bba0c3fb.jpg
Feneri düşüren bu mu dostlar?
boyle yazarsiniz. piyasa yonunu yukari cevirirse kim hakli olur..simdi bilancolar bitti amerika ile mahkemelik halkbank isleri var..borsaya gelecek olursak aslinda bana gore hic artmadi..bankalar kac yil once 70 bin endeksinde bu fiyatlarda idilet..eregli bedelli yi 2000 ytl den kullandirmisti..kac yil gecti..aselsana gelince e savas ortami yeni silahlar uertiliyor, yeni sistemler gelistiriliyor..ayakkabi bogyacisi bile aselsani konusursa adam basar gecer, iade geri alinca devam eder..ayrica endeks te simsar oyunu var, kimse para kazanamadi..
Endekse fazla takilmamak lazim giden yine gider babo diyor 27 euro takribrn 99- 100 bin sonra kaldigi yerden devam borsada beklenti bitmez 2 ay sonra bilancolar alinir..martta bakmissiniz 120 -ve yukarisi secimlere kadar boga piyasasi sadece duzeltme nakitle onerilenleri biriktirmeye devam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...58fb911551.jpg
Odadan bi cıkamadık :)))
Cıksak roket baslıcak :))))))
Karel 5.07 almisiz nereden verebilcez
5.29 a gider mi ki
Sacro hocam, YUNSA ' da maliyet düşürmek adına ne zaman vurulmalı kafasına?
İyi bir alış veriş yaptım yani kumar gibi birşeyde diyebilirz 2 günde flap ın verdiği karı 1 ay uğraşsam başka hissede alamazdım ben vedalaştım. Şener şen in Hıyar tarlası misali oldu artık alanın...
VIA_A1_1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde denge ye bulaştım bu aralar dengesizimde :)
Ekran olan arkadaşlar varsa dikkat edelim birbirimize yardımda bulunalım alan satan nedir paylaşalım müsaitse elbette. Kendi adıma ümidi kestim endeks 100bin görmeli diye düşünüyorum. Ama bu arada iyi direniyor.
5.40 cakmisim 5.07 aldiklarimi
Sacro hocam merhaba. Ekgyo ve selec'e bulastik. Bu iki hisseyle ilgili yorumunuz var mi?