Birilerine güzel kıyak yapıldı yine.
bakalım kapanış nasıl olacak.
Printable View
Birilerine güzel kıyak yapıldı yine.
bakalım kapanış nasıl olacak.
Basit bir strateji , tepeyemi yakınız dibemi? Eski tepeye stop koyup short açmak iyi bir strateji. Tek risk önümüzdeki pazartesi gapli açması.
Hulk dan %3 ümü aldım ben kaçar ..benden alan da kazansın
Palanın kafa şu an bu seviyede....
..........
Yusuf Güney:
"Dünya üzerinde sevgilim yok ama Andromeda Galaksi'de Kepler 32-36 DDGC'de bir hatunla beraberim. Kendisi 900 yaşına kadar yaşayabiliyor ve şu an 100 yaşında çok güzel bir kadın."
SPOT da son 30 dk da Ağalar hala alıyor görünmekte!
https://i.hizliresim.com/4t8pz3z.PNG
Reis sen buraya bakma. Burda çok doğru pozisyonlar var. Ben x alemine bakarım. Orda takip ettiğim hustadlar var. Onlarla ters yönde olmam bana en büyük huzuru veriyor. Zaten 70 point risk almayacaksak ne işimiz var viopta. Stop belli. Hatta bir guzellik daha 10400 üstünde 1 saat kapanış yapsın yine stop ol.
şu ralliyi yekten kaçırmış olsam 10 binlerden bile alacağım ilk kağıt alarko gyo olurdu.
darphane gibi şirket. sınıfında en üst segmentten çalışıyor.
düşer, çıkar bilemem. ama yakın zamanda bunun zenginleri de belirebilir.
bende yok. yakında yakalayabilirsem olacak.
benim hep yayınladığım grafik var oradan konuşuyorum,..gerçi hafta bitmedi ama, mesela ben yanılsamda seçim öncesi 9825.xx-9491.xx arası 9658.xx civarı desemde,
9825.xx doğru söylüyor, çünkü çok rahat diyebiliyorum ki 9825.xx üstü boğa devam,.bakın long demiyorum ben, boğa devam diyorum, bu boğa 8823.xx den devam ediyor,..bunu devamıda şu sıralar 9825.xx üstüne mümkün,
SPOT da o alan Ağalar son 5 dk da satışa geçmişler!
https://i.hizliresim.com/pl0lffc.PNG
banka er geç bunu dağıtacak,...yani faiz düşecek,..bu eşyanın tabiaatı, o dönem gelince bizim kar yazmayan küçükler seriye bağlar,..fark mutlaka kapanır,..
normalde ben ilk realizasyon öncesinde 1/3 nakite geçtim ama o dönemde 10159.xx üstünde 10492.xx yi çok istedim,..falz istemeyeceksin,..
Herif vobda kazanamıyon bağri reklamdan kazan dedi ibana reklam parası yollamış şakkadanak bende profili değiştim bahriyeli abi
ne ordinosu gelmiş:)
yav piyasa yabancı gelirse banka ve holding alır hikayesine ak yatırım üzerinden oyun döndürüyorlar.
yabancı kafasındaki faizi ve doları görmeden gelmez gelenlerde bizim hızlı makinalı uşaklar:)
şuanda yabancısından tut yerli kalın oyuncuya kadar 2024 2. yarısını bekliyor swaplar açılıp seçimden sonra ekonomik programın gidişatını görmek istiyorlar.Swaplar açılmazsa zaten gelicek yabancı belli az çok şimşek te biliyor bunu zaten.:)
211 gördü koç holding hangi ordino 203 geri gelir:)
yerli malı hepimizin malı badem spor sunar.
Sindoma abi senin eşek mistir dörtnal yarışı iki boy önde götürüyor, konu komşu tüm mahalleli onun sırtına bindik :)
front-run bazen ordinodan bile daha büyük olabilir
eskiden kağıt seçmekte zorlananlara, onu mu alayım bunu mu diye arananlara
-hiç bi şey bilmiyosan git isctr" al denirdi
iş bankası diğer özel bankalarla eşdeğer trade ediyor, ama bankacılık faaliyeti haricinde isctr içinde bi tane gizli holding var, nerden baksan 20 TL eder bu holding diye hesaplamıştık o vakit.. niye fiyatlanmaz oldu holding hikayesi anlaşılır gibi değil.. 11- 12 TL isctr olur mu, nerden baksan tutarszılık nerden baksan ahmakça
Bulut abi, TUPRS USD ve TL teknik analizi ne söylüyor?
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
15 deyiz abi bence bist100 grafikisi 8700 de ikili dip yabtı hedef yeni zirve ama hisse bazlı olucağı için endekis tale bazlı yeni rekor kırsada senin hisse suyuniçinde kalabilür :)
viopta 104040xx günün zirvesi gibim şimdilik bence