serilere ve ağırlıkları bilmiyoruz, ilan edilmiyor, analiz etmek lazım vs ama yüzde 40 elektrik fiyatlarında artışın enflasyona etkisi bir puanı (100 baz puan) bulmayabilir.
Printable View
Petkim temmuz vade 22.98 şort ....
12.584....şort.......
hele bunu buraya getirdin... hemi ? HEEE
https://i.hizliresim.com/4hmy6nk.jpg
2 rakam diyorum sana... 1257---1255
oraları iyi savun....
savunamazsan olacaklardan ben sorumlu deeelim
tavhl all time high yaptı...
bitcolin kazımda inceden eksi yakmaya başladı... habarın olsun
Asgari ücrete zam olursa enflasyon olur!...Kamunun temel girdilere yaptığı zam enflasyon yaratmaz!....
https://www.ekonomim.com/ekonomi/son...-haberi-751475
Hisse senetleri ile mesaisini yürütmek isteyen birinin olmazsa olmaz uygulamaları nelerdir? Örneğin matrikse sahip olmak, hisse tespiti için şuraya üye olmak gibi ne önerirsiniz? Ya da faydalandığınız araçlar nelerdir?
yvade 11.825 gibi görür diye düşünüyordum, simdilik uzağındayız.
Haftasonuna kesinikle pozda girmeme tarafındayım. x100-10.650 üstünde iken short kalmak riskli benim adıma.
Birkaç gün önce de benzine 2 TL motorine 1 TL 68 kuruş zam yapıldı,
Benzin ve motorine bugün bir zam daha... Benzin ve motorine 13'er kuruş zam yapıldı. Zam gece yarısı pompa satış fiyatlarına yansıyacak.
Haftaya da ÖTV artışından en az 2.5 TL zam var…
10 gün içinde benzine 4.63 TL zam yapılmış olacak. Yaklaşık % 12 oranında
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Investing Pro'yu gördüğümde soru aklıma gelmişti. Sonra fintables diye bir şey var baktım o daha pahalı ekstrası ne ki diye merak ettim. Finansçı youtube sayfalarında analiz tahminlerine yer veren uygulamaları da gördüm. Çok seçenek olunca doğru olanı anlayamıyorum
Değerli vip Yatırımcımız,
1 Temmuz 2024 tarihi itibarı ile VİOP sözleşmelerinin başlangıç teminatlarını belirleyen PSR parametreleri değişecektir.
Başlangıç teminatları Trive Yatırım bünyesinde, ekteki listedeki çarpanlar oranında yüksek uygulanacaktır.
Kardeşim esed yükleniyor diye duyum aldım… ümmet ne der bu işe?
12608..............Long......................bu sefer.....
ağustos vade spot makası yine 900'e yaklaşıyor.
yukarıda 645-675 kısaları bekliyorum.
yvade 11.825 üstü de az kaldı zaten.
BofA'dan Türk lirasına ilişkin carry trade pozisyonlar için risk uyarısı yapıldı.
“Forward pozisyonlarının 20 milyar doları aşmış olabileceğini hesaplıyoruz. Sonuç olarak, pozisyonlanmadaki azalma Türk lirasında uzun pozisyon işlemleri için bir risk teşkil ediyor†diye yazdı.
Stratejistler yine de ABD istihdam verilerinin son dönemde beklenenden yüksek gelmesi sonucu oluşan piyasa tepkisi ve TCMB’nin şahin söylemi sebebiyle bunun için çıtanın yüksek olduğunu ekledi.
birazdanda BOFA müdahale eder zannımca... yukarı yönlü
Yonca ğülüm tşk'ler,şekerim.
Ariston usta artık dön, özlendin.
Şimdi zeytinyağı haberi geçiyor misal, cnbc-e'de 5lt 2500 tl altı satılan yağlar sahte olabilir diye.
Bu hususta sen muhakkak bir şeyler karalardın bize.
şişeyi kaldırdılar. sabah az bir şey temmuz long yazmıştım geldi. hemen peşine ağustosa yazdım vermedi.
gübre de büyük ihtimal yakındır.
12.465 kısalar kapandı.
kısa ile bağım kalmadı.
herkese iyi akşamlar, iyi tatiller.
Muhtemelen p.tesi sopaya devam
şu ana kadar düşüncem paralelinde hareketler ilerliyor,
ilk 4 hafta, baskı altında short ağırlıklı yatay piyasa düşüncem, hem dün doğruladı hem de bu gün yine doğruladı,...
haftaya 3.haftası başlayacak,...
yelpazemi 11494.xx te muhteelen öper ve o eksende haftayı kapatır, gelecek haftada aynı şekilde short baskı altında yatay piyasa icrasının sürmesini beklerim,..
Baskın basanindur dedi bastı..
Fena bastı hemde
:drunk:
Şimşek zam şampiyonu çıktı iyimi
Sözde ekonomik bakanı
Yazdık buraya..
Londra li acımaz didik..
Ülkenin başına en büyük belalardan biri didik
https://i.hizliresim.com/kj2p458.jpg
dün 11327.xx si dün 11160.xx yerine yazmışım düzelttim,..
İlkokul öğrencilerinin bile harçlığına göz dikmis adam..
Oradan da vergi alır yakında
:drunk: