bu ablası sanırım.. şehidin ablasını vatan haini .. fetöcü diye tutuklamazlar umarım.
akpli kimseyi istemiyoruz diyor.. adam neden diye soruyor. ...
eeeyy valimisin bakanmısın nesin..
sence neden ????
bi sebebi olmalı değil mi ? :oleyo:
:drunk:
Printable View
Mevduata, ppf'ye uygulanan vergi 17.5 oldu. Demek akşam seansını bundan dolayı aldılar biraz
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stopajın %10 a düşmesi bekleniyordu tam ters köşe yaptılar , %17,5 tarihi rekor olabilir, inanılmaz şok bir gelişme bu...
Temmuzda fayız düşecek beklentisi vardı.
fayız düşecekse stopaj niye arttı acap
Dünkü alım ondan gelmedi.
https://www.bloomberght.com/tcmb-den...lemesi-3752320
Bu yüzden geldi.
https://www.youtube.com/watch?v=QtF4...el=TGRTHaberTV
yayından bulup bundan sonraki 3-5 dakikayı daha iyice dinleyin. ben bundan sonra siyaset ile ilgili hiç kimse ile tartışmam.Bunu da burada ilk ve son kez yazıcam benim için ha Muhalefet belediyelerinde olanlar ha iktidar kanadında artık en alt seviyeye yayılmış olan akçeli işler. Bunları özellikle büyük şehirlerde yaşayan taraf olmayan herkes görüyor biliyor zaten.
CHP fabrika ayarlarına dönmedikçe İktidarda ilk yıllara dönmedikçe benim için gerisinin bir önemi yok.
Yukarıdaki link neden önemli genç olanlar bilmez geçmişte divanda yargılanıp karşılıklı bir aklama oldu.Ha o gün ha bugün demek bu ülkede siyasette hiçbir şey değişmemiş. kendimi bu gereksiz işler ile yoramam.
Bozkurt reisim hünkârıma çok kızgınım ne güzel S1 alıp satıp para kazanıyorlarduk. Geldi bulaştım buna mundar etti birayı. Şimdi ben itfaiyeyi arayıp bunu 40 kiremit üstünde yıkatıp hortumu da vazelinle şey edin demez miyim. En azından aklımdan böyle geçiyor.
Bence bu adım yerinde bir adım. Hem faizden hem fonlardan güzel para kaldıranların hele bir durun bu kadar parayı ne yapacaksınız birazını alalım gibi olmuş. 😁
Hem bütçeye katkı hemde insanların harcaması azalır enflasyona katkısı olur diye düşünmüşler. Şimdi bu durum sizce hangi metaryale yarar? Altın, dolar mı bist mi?
Millet nereye yönelir?
Altın ve doları faiz indirimleri ve bu durumuda düşünerek cevap verin. Altını ve doları frenlemeye güçleri yeter mi?
gençler günaydın, dikkatli olalım. benzerini gezi sırasında yaşatmıştı piyasa. herkese bol şans.
50-100-200 Ortalamalarım bugün kesişir diye hesap etmiştim yarın kesişecek.
Öcalan videolu mesaj yayınlamış.
Silah bırakma 11 Temmuz 'da Suleymaniye kırsalında yapılacakmış.
Dolır her ğün ğidiyeh,ohşşşş
Benim eşşek dolırla iş yapıyor ama ne hikmetse kar pufff, badem olunca torpilin büyüğü bunlarda:he:
İyice şaşırdılar, yakında komple yatın çam dibine diyebilirler:kahkah:
bozkurt yeme bizi... geri ver ulan paramııııııı...
viobu bıraktına inanmıyom...
:drunk:
kontratlar teorik fiyatların altında. ya yükselişe kimse güvenemiyor ya da kontrat fiyatlarında faiz indirimi var. bence %75 birinci neden %25 ikinci neden
İşim var borsada değilim vaktim yok ben senin gibi aylak bir adam mıyım. Yöneticilik var bir sürü tadilat var. Olayın ölçü hesabı muhasebesi hepsi bende. Üstelik aidat ta ödüyorum herkes ile aynı. Üç beş iş kaldı onları da bitirip devredecem. Eski yönetici olsa asgari ücret maaşını bize kitliyor. Yiyecek olsan rahat yenir. Bir işi 15 bine yapan da var 35 bine yapan da var. Aradaki farkı cebe atsan kimsenin ruhu duymaz. Ama ben haram parayı eve sokmam. Bana gidiyordur unuttuğum yazmadığım ama sitenin benim cebime giren kuruşu yok.
elin değmişken ayın 30 unda (vade son günü) benden aldığı 995K yıda tahsil et, alabilirsen %10 prim veririm :he:
6 aylık emek 1 günde gitti
çay koydum
tekrar başladım :yes:
https://i.pinimg.com/564x/7e/f5/04/7...a81da9ee81.jpg