Cemaş eski cemaş değil bilançoyu aşırı düzeltti iştirakleri degerlendi.asıl hareket 3,35 ten sonra başlar.
Printable View
Cemaş eski cemaş değil bilançoyu aşırı düzeltti iştirakleri degerlendi.asıl hareket 3,35 ten sonra başlar.
Klasik cemas derler buna,kel karatecinin hissesi,adam hissenin yakasını hiç bırakmıyor,zamanında 1.25 olunca kızdım sattım,maliyetim 1 altıydı,bir bir baktım 2.80 olmuş:kahkah:,vah garibimler uçacak kaçacak diyordu çoğu,sonra ne oldu,kel onları doğradı,2.80 neresi,2.20 neresi,neyse ufaktan aldık bu seviyelerden yine,bazen kaşıntım tutuyor:)
yandaşların kontrolünde olan harami düzeni bitecek. nah alırsınız oy.:hi:
Malesef ucuzluğu birçok kişinin gözüne çarpsa da tehlikeli bir kağit.
Cemas : Bugun 2.94 zirvesinden %61 geri çekilerek 1.83 ü gördü.
Oradan tepki vererek BİST100 %5.11 yükseliş ile kapatırken
Cemas 2.00 seviyesinden yatay kapattı Malesef.
Bu kadar sert satış yazık digerleri %20-25 geri çekilirken Bizim CAMIŞ %55..
ytd..
Borsa, hisse senetlerinde yiğitler değişiyor da ...adiler hiç değişmiyor.... tek tek saysan 50 tane civarı şahsiyetsiz hisse senedi var...yeni girenlerin bulaşmaması gereken it nalları bunlar
Boşuna camış dememişler
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoyu erken açıkla CEMAS. Son gün seans sonrası açıklama. Kar payı da açıkla.. 3 kez bedelline giren keriz saydığın yatırımcın hâlâ bekliyor.
Deprem ile birlikte en verimsiz şirketi de durumunu hızlıca düzeltecek. Enerji maliyeti sıfır. Bana göre piyasanın en ucuz kağıdı...YTD
Bilanço ne zaman açıklanacak?
9 aylık bilançoda kâr 243 milyon TL.idi,
12 aylık 300 milyon TL.yi geçer diye düşünüyorum,
Kisa ve uzun vadeli finansal borçlarını neredeyse sıfırlamış bedelli sermaye artırımindan gelen para ile ayrıca yapılan yatırımlarla ciddî özkaynak büyümesi sağlamış,
Rızanın elinde olmasa bu şirket hissesi en az 10 TL.olurmus,
imtiyazli hisse yok bu sirkette, Bu ne demek? Şirketin çoğunluk hissesini alan rızayı kapi dışarı eder,
Ulan Rıza, depremzedelere yardim ettin mi? hani hisse geri alim programın? Yokmu yoksa? Ayıp la, milleti habire bedellilerle söğüşledin, hisse geri alim açıkla acilen,
Merlly linch Bankofun, merly de sirketin %5 i var, hisse oranını artirırlarmi bilinmez, artırırlarsa iyi olur, bari şirket yönetimine Bankof geçer,
Rıza dümbeleginide kapıya koyarlar artık,
Rıza dümbelegi, cuk diye oturdu ya la,
😂😂😂
Elinden alacaklar lan şirketi Rizaaaa
Şaka bir yana, imtiyaz olmadığı için %10 dan fazla hissesi olan bir şirkette söz sahibidir TTK gereği, bir sirketin piyasadan %10 hissesini alan grup şirket yönetimine bile geçebilir, bu kolpacininda ipini çekerler, yatırım tavsiyesi değildir.
Bababa baaaakkk ne demis Riza Dümbelegi,
Dürüstlük Türkiye'de önemlidir”
Konferans kapsamında Duayen Bankacı Bülent Şenver ile birlikte "Etkili Liderlik ve Yönetim Becerileri" başlıklı bir oturumda konuşmacı olan Işık, altlarında çalışan ekiplerin işlerini kolaylaştırmanın yöneticilerin bir görevi olduğuna vurgu yaptı. Işık’ın konuşmasından öne çıkan satırbaşları şunlar oldu: "Dürüstlük her ülkeden daha çok Türkiye'de önemlidir. İşe alımlarda deneme sürecini uyguluyoruz ve hata yaptığımız pek olmuyor. Kriz yönetiminde ipucu arayanlar atasözlerimize göz atmalıdır. Yöneticinin işi, altında çalışanların işini kolaylaştırmaktır."
Dürüstlük mü dedin?
Sen değilmisin sana güvenip şirketine yatırım yapan küçük yatırımcının soyulmasına izin veren?? Ahlaktan dürüstlükten sakın bahsetme, Senin rahmetli baban sana inanan yatırımcılarına yaptıklarını görseydi mezardan çıkar sana ölene kadar beddua ederdi değilmi? hayırsız evlat, babana saygın varmiydi yaşarken? Babanın onuru şerefi için yap artık! Yatırımcına eziyet etme ve ettirme! Şirket hisselerini niye ayaklar altında ezdiriyorsun?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sanki Nibaşla hiç bağlantısı yokmuş gibi, Nibaş günlerdir tavan gidiyor, birileri uyanırsa spek efendi arkasından fena bakar.....
Artık şu günlükçüleri ebediyen silkeleme zamanı geldi Rızacığım. Sana da bu yakışır...:)
CEMAS depreme dayanıklı binalar için sismik izolatörler üretsin. Madem inşaat sektöründe iştirakleri var; kafayı çalıştırsın üretsin..
BEKLENTİM:
750 milyon Tl (+ , - 10 milyon T) ciro
150 milyon Tl Esas Faaliyet kârı
350 milyon Tl yılsonu kârı
YTD
https://youtu.be/xm8GoMaDUk4
28nci dk' dan sonra.. 3 dk. dinlemeniz yeterli... yani son 3 dk her şeyi anlatıyor.. sonra küfür edilince yatırımcı haksızmış gibi davranmayın CEMAS sahipleri ve yönetimi..! hiç mi içerlemiyorsunuz..!!
"Beğenmeyen satsın gitsin dedi TR'nin en büyük holdinglerinden birinin yönetim kurulu başkanı"
Bu kadar zor şartlarda yatırım yapıyoruz maalesef...DOAŞ tarafındaki rezilliği herkes görüyor.