https://i.hizliresim.com/MagJYM.png
Printable View
dostum ben kimsenin inancı ile burda alay etmem ettirmemde.
ordaki kabe yolcu esprisini sen anlamıyorsun.
1 ay öncesine kadar forumda biri sinirlendi ve patladı short short diye anons eden bazı zevatları kimbilir nekadar canı yandı zarar etti.
ve malum kişiye sülalesine kadar sövdü ! 140 bine giderken millet short short diye bağırıyordu burda .. bu akllı evveler uyardık ozamanda zamanıda.
ordaki kabeli küfür ordan geeliyor anladınmı ?
bilip bilmeden konuşmayın.
Yav bu deve sidiğini nerden çıkarıyonuz anlamadım millet hayatında devenin canlısını görmemişken bu muhabbet tuhaf geliyo.Tecrübe mi yoksa bilemedim. Hehehe
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yine aynılar yine aynılar o kadar uzaklaştırma alıyorlar yine aynılar.
eee bizede burda kusura bakmayın vobla ilgili bir tane yazı yok.
vobu geçtim piyasa genel ekonomi ilede yazı yok varsa yoksa goy goy.
ee böylelerine ne diceksinki zaten ?
ha akıllanıyorlarmı o da yok.
ee kendisine saygısı olmayan birine benim neden saygım olsunki.
şurda birtane tek birtane durduk yere kimseyi eleştirmişliğim var mı ?
yok
olmazda.
ama ben bira içiyorum diye ayyaş diyeninde anlını karışlarım !
mesele bunlar uzatmanın anlamı yok.. akıl vermeye gerekte yok koskoca insanlarız.
pazar günü dahil sabahtan akşama kadar siyaset oluyor pazar günü yahu... tatil git keyfine bak olmadı başka konular konuş.
siyaset burdakileri bölüyor senelerce aynı senelerce aynı sonucu veriyor yine aklıllanma yok.
en sonunda birileri gelip patlıyor. ee ne gerek var şimdi.
küfür hoşlarınamı gidiyor yani.
uyarıyoruz işte adam gibi :)
İstanbul Ataşehir tarafında çalışan bir aile hekimi dostum ile buluştuk, 2-3 hafta oldu. Ayda 2-3 MERS-CoV tanısı koyuyorlarmış, şu Coronaviral Ortadoğu Solunum Sistemi Sendromu. Tüm vakalar deve idrarı içtikleri için mi hastalığı kaptılar, bilmiyoruz tabi. Ama 3-4 kişi deve idrarı içtiğini söylemiş. Bu iş çığırından çıkmış. Anlaşılan o ki manyak çok; Sağlık Bakanlığı'nın Temmuz 2015 tarihli bilgilendirici metninde de çiğ deve sütü ve deve idrarı içmekten kaçının ibaresi var.
Adam hususi deve sidiği falan getirtiyor herhalde...
Ayrıca şu açıklama mantıklı gelmedi alaycı kabeli küfür hadisesi.kim ne derse desin şort desi yada long desin ve sen onun ağzıylla pozisyon al zarar et sonra küfür saydır.Ne alaka.Biz 100 binden beri uzun dedik de ne oldu.Millet bizim ağzımızla uzadı mı? Uzayıp kazanan karından pay mı verdi madalya mı taktı.Her fırsatta salyalı küfürlerin mazereti olmaz ha alkollü yazıyorsan o da mazeret değil.Millete hakaret etmeyi marifet sayıp egosunu tatmin etöekten öte gitmez.Seviyeyi düşürmeyeceksin adam gibi paylaşımını tartış norsa bilgisini eleştir yazık çok yazık
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.