Yok o biraz mızrak çuval hikayesi sanırım
Printable View
Evet seçimden sonra az bişi şeetçekler gibi.Hayırlısı tabi.Acaba diyorum reis toparlar mı olayı.Adam geleli ne oldu ki.16 yıl göz açıp kapayana kadar geçti.:)))))))))
Şaka şaka muharrem ince valla benim CHP li olmama rağmen CHP nin hıyarlıklarına olan kızgınlığımı azalttı.Geçen tvde izledim adam çok doğru düşünüyor ve konuşuyor.Akşeneri de dinleyelim de nihai kararımı veririm.CHP sağdan oy alırım diye abdullah gül demişti ya, akşener kesindi gözümde.Ama ince sıkı bir aday olarak gözüktü gözüme.Dediklerinin yarısını yapsa memleket acaip nefes alır,rahatlar.
Parti olarak iyi parti ,başkan olarak ince, iyi bir seçim gibi gözüme gözükmeye başladı.
CHP ye olan ekmelettin kızgınlığım hala geçmedi hele tıpış tıpış gidip verdik oyu ya, ah kılıçdar sana ne demeli.
4,7001 -0,0089 -0,19%
sağlam çaktılar bugünde eve ekmek götüremeyeceğiz zarar gene kol gibi
Bizim lise zamanımızda sene 95 ler, MGV, Ülkü Ocakları, Nizami Alem Ocakları, hepsinden ayrı çektik... Okula gidemiyorduk adamların yüzünden. Yolda yürüyorsun birisi geliyor niye gözünün üstünde kaş var diyor, diyorsunki Allah böyle yaratmış, bir bakıyorsun 10 kişi sana dalmış... Yani Ülkücüler bende karayan bir yana tabiki bir mağlum parti kadar olamaz...