hakısın hocam. chp.ye ben bile oy vermedim. ama ince'ye verdim. ben arkadaşa cevap vermiştim. asıl söylemek istediğim akp gittiğinde geride hiç bişey kalmayacak.
Printable View
Sehit cenazesine katilma yasagi büyük utanc.
Soylu bunu siyasi cikar icin kullaniyor ama firsati vermemek lazim. Yarin secim olsa chp inanilmaz coker.
Resmen dagildi
Mehmet Aslan: Bende para var, pul var, tip var ama Türk olduğum için çok ezildim
İYİ Parti'ye katılan, ünlü gazinocu Fahrettin Aslan'ın oğlu Mehmet Aslan, "Bende para var, pul var, tip var ama Türk olduğum için çok ezildim" açıklaması yaptı.Fransa'da eğitim alan Mehmet Aslan, oyunculuk yaparak Türkiye'de tanındı. (cumhuriyet gazetesinden alıntı ) Adam milliyetçi parti kurucusu yeni tanıyoruz neler demiş. Hiç okuyan bir millet değiliz harbiden.Koskoca seçim geçti. adamı yeni tanıyoruz. Türk milliyetçisi delikanlı.. karıştırdıkça neler çıkyo.
Arkadaşlar harbiden çok şaşırdım bunlar aslında seçim malzemesi. seçim bittiği için önemi yok. ;İçinizde İYİ partiyi tutan varsa da alınmasın. maksadım siyaset değil . kimlerle dans ettiğimizi bilelim diye paylaşıyorum. İlk defa duyuyorum bu ismi google yazınca çıktı.
ABD de gazete baskın çok sayıda ölü ve yaralılar var.
NTV naklen veriyor.
Bakın nasıl kurulmuş AKP izleyin : https://www.youtube.com/watch?v=xEqbuwxXyRc
sn İNCE yine stratejik bir hata daha yaptı sn KK hemen üstüne atladı
81 günde devri alem.:wave:
ABD'nin Annapolis kentinde gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi. Yerel basına göre en az 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişiden fazla kişi de yaralandı.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/son...ldiri-40880693
Ortalığı bulandırmayın aga. Şimdi vekil listelerini karıştırmaya vaktim yok. Bir kaç kişi üzerinden pisliğe bulaşmayın.
Arıncın oğlu, fetö pezevengiyle foto çektiren 5 vekil. Afrin op. Sırasında Ensarioğlu mu neydi söyledikleri. Beni Diyarbakıra gömün diyen Başbakan. Adını bile yazamıyorum Dir mir Fırat mı ne Akp kurucusu nerden vekilmiş geçen dönem.
Herkes kendi kapısının önünü süpürsün.