Yarın seçim kararı ile birlikte , tavan serisi başlayabilir...Dikkat!!!
Printable View
Yarın seçim kararı ile birlikte , tavan serisi başlayabilir...Dikkat!!!
hem tavan olacak hemde seri şeklinde diyorsun yani? şu -abilir -ebilir ler ne canlar yakıyor farkındamısınız. tecrübe çok pahalı birşeydir .bu kağıdı ilk aldığımda x aracı kurumunda bir yakınım vardı. onlar sana para kazandırmaz sabıkalı hisseler ve sahipleri demişti.hiç unutmuyorum bunu. kör cahilce girdik bir kere .böyle hisselerde 1gün bile beklenmez şuan farkındayım öğrendim. ama bendeki inat kimsede yok 20 yıl deselerde bu saatten sonra speğe 1 lot vermem. hiçbir zamanda ne olursa olsun tavan serileri olur görüşü bildirmem. dikkaatt!!
bugun 1.07 ortolama ile yine aldım epeyce . yukardan veririz yine rasit efendiye :halay:
Böyle bir ortamda spek enayi mi yukarıdan mal alsın aşalarda o kadar satmak isteyen var ki.bu belirsizlikte kağıt almak hangi akla hizmet:one:
Tavan serisi beklemek bayağı bi hayalperest olmayı gerektirir bu ortamda.ayrıca bu kağıtta çok sinek var onları dökmeden asla gitmez.
Sinekleri korkutması gerekir o da 0.99 lu fiyatları göstermek olabilir.escom da 1.08 lerdeydi herkes şimdi 0.88 de nereden kol kessem diye bakıyo dikkatli olmakta fayda var.
Samatta burda tutarak kimseye mal sattırmıyor devamlı umutları tazeliyor kimse satmaya razı gelmiyor.ama 0.9x lı rakamlra getirse herkes satmak için sıraya girer.fikir jimlastiği yaptım.tersi de mümkündür.:cool:
Samata da sıra gelecek mutlaka.... kottan düşmediği sürece.... ama sayın hunter sipek kardeş senin kullandığın dil pek etik değil... belki senin söylediklerin gerçekçi olabilir ama İNSANOĞLU UMUTSUZ YAŞAYAMAZ... onun için yorumlarında ALAYCI gibi bir dilin var gibi... olmazsa daha iyi olur kardeş... saygılar herkese
Sn seyit bey,aslında ciddiymdir ama burda seviye oldukça düştü o yüzden bazı yorumlar ancak ti ye almakla cevap verilecek düzeyde.
Keyfimiz kaçtı şu sıralar.Bu son yazım olsun en az ik hafta ara veriyorum saygılarımla
Bende kendi gorusumu soyleyeyim. Hissenin speki 300 500 k lot topluyor 8-10 Sayi cikartip satiyor. Benim en cok dikkat ettigim nokta burasi. Yukaridan kucuk yatirimci hisseye atladigi müddetçe hisse niye gitsin ki..Zaten spek efendi kazaniyor..Hissenin gitmesi icin kucuk yatirimcinin almamasi gerekiyor. Satamayan spek hisseyi yukari taşısın.Ne zaman ki kucuk yatirimci hisseyle ilgilenecek hisse yine asagiya... Arkadaslar hepimiz küçük yatirimciyiz burda.. Burasi ne kadar kalabalik olursa bizim icin o kadar kötü.. Kendinizi spek yerine koyun. 1.05 den aldigin mallari 1.15 de alacak bulursan 100 000 lotta 10bin Tl para kazanirsin. Ne zaman kucuk yatirimci artik samat almayacak o zaman gider bu hisse.. Yoksa ayni düzen devam eder. ins uzun vadeli bekleyen arkadaslar kazanacak. Herkese bol sabir ve saglik diliyorum. ins guzel gunler gelecek