......cocuğu durma emir sille o koca ..... kurtarıyorsun.sende zaten ciğer olmadığını biliyoruz.ama aşağıya emir yazsan ne yazar hisse mi alacan?ha alırsın al bunu al👊
Printable View
......cocuğu durma emir sille o koca ..... kurtarıyorsun.sende zaten ciğer olmadığını biliyoruz.ama aşağıya emir yazsan ne yazar hisse mi alacan?ha alırsın al bunu al👊
Geri zekalı spek bas oğlum 83 84 85 artık biliyorum ciğersizliğini.ama elin boş olacak yine yeniden yine
İleri zekalı Zırto, yine kurufasulyeyi fazla kaçırmışın belli paso sallıyorsun, koktu yine ortalık. Senin aptıya-şaptıya aklın ermez az daha aşağı gel de biraz takviye yapalım mevcut malımıza. İlla ki bu basit hareketlerin bedelini ödetecek birileri gelecektir tahtaya.
Arkadaşlar ihracat artmışmış ürün yetiştiremiyormuş filan patron yalanlarıdır.aman dikkatli olun bu adamlar para için herşeyi yapar.Allah adını kullanıp haksız kazanç sağlar adına ticaret derler.Allahın adaleti hepimizin kaçamayacağı tek gerçek ama bugün ama yarın
İşte ...... çocuğunu gördünüz.
Bilançoyu kötüde getirsen sen bu kucağa oturacaksın kaçarın yok.oyna bakalım şimdilik.benim seninle oynacağım zamanlarda gelecek totoş spek😂
Ulan geri zekalı spek dyo bile 2 katın oldu sen halen hisse bekliyorsun mal oğlu mal.
2.92 'den verdiğim hisseleri 2.82 'den yerine koydum.
Aslında sat verdiği için teknik olarak 2.78 ve 2.66 görme ihtimali belirdi ama ben hiç hissesiz kalmayayım diye erken pozisyon aldım.
Bilanço da yaklaştı belki de vermez o kadar. Verirse de nakitle ek alım yapar bekleriz ne de olsa taşa toprağa yatırım yapmışız [emoji1]
Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.