Pardon gardaş!Beklenti var diye bu midikli senede girmişinde beklenti ne bir bizede deyiver ne olur??? :)Patron nakte sıkıştıkça kandırdığı manüpülatörlere senet pazarlıyor parası olsa asla vermez beklentin ne acep? :)
Printable View
Düşür gücün yetiyorsa dedin düştü ben neymişim yha baya kudretliymisim
.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] De get işine kardeşim saygilar herkese evet halan tavsiye ediyorum 2.5xx fiyatlardan alın Ytd Kendi işimi bilmiyorum kardeşim benim onerimle mal almayın diz mobiu kardeşimizi dinleyin ..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar çok kalmaz burda fiyatlar 2.5xx lerden vermeyin tabi grubun en ucuz kağıdı konumuna düştü Acsel bile ederinin 1.5 katında vertu 0.99 ederinden geleceğe
yatırım gelen beklentisi için gelmiyor mu arzlar başlarsa fiyay burda kalirmi karar sizin bence kalmaz birde pstron satışı filan olmaz bu günkü fiyatlarda 3 ün üstünde yaptılar o işi... birde kapta haber filan yok ortak satışı fiye kim manipule ediyor kim spekülasyon yapıyor karar forumdaslarin
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet 2,50 altında günlük kapanışlar olmadıkça yön yukarı gibi sanki e olsun artık 2,86 dan Finansdan satış geleceğini herhalde rüyasında görüp 2,86 dan 200 bin lot mal basan isyatırım alısın yukarıya tekrar değilmi ama :)
Ytd.Değildir!
Finanstaki şahıs satışlarına neden devam etmiyorsun.tadı yok böyle.beddua almaktanmı korkuyorsun.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2d9982a8b2.jpg finans in mali citibank tan cikmis
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katıksız Orkide Çiçeği bunlar. 2,62 KRD oldu ulan bok böceeği olsa kızarırdı utancından. Yakında Zoren de geçer...
Şimdilik eğlensinler, geçsinler dalgalarını... Br zamanlar ipek vardı, sahibi vardı istediği gibi it koşuştururdu... Ne oldu sonuçta itten beter oldu... Ya Akın efendi gördün mü demiştik o zaman da...i Çıkar aheste aheste... Vertü ya vertü... Seni kötü yola düşürenler kötü yola düşmekten beter olurlar. Bu da biline. Davmiiiiit!
YTD