yatirimdaki gibi mal toplayamadi zamaninda, buda birgun gider ama bezdirmeden gitmez artik 6 ay mi olur 1 sene mi, calkantiya dayanabilene ...ver kurtul diyor, ben istedim yatirim tavan oldu, ilacida kipirdatmam diyor.😀
Printable View
yatirimdaki gibi mal toplayamadi zamaninda, buda birgun gider ama bezdirmeden gitmez artik 6 ay mi olur 1 sene mi, calkantiya dayanabilene ...ver kurtul diyor, ben istedim yatirim tavan oldu, ilacida kipirdatmam diyor.😀
Bu yorum daha mantıklı geldi. Hareket ilk başta en sıg olan intem de başladı. Hatta oradaki dökmeyide hisseye giren pazarlayan bir herif vardı 25-30 bin takipçili yanılmıyorsam. Spk yasak getirdi 25 lerden 18 lere düştü sonra nerelere geldi gördünüz. Şuanda yatırımdan birileri 44 lerden itibaren pazarlama yapmaya başladı. Ayrıca çok atlayan ky var her zamankine göre. Yakında bir satış yiyebilir. Kendi düşüncelerim bunlar yatırım tavsiyesi olarak almasın kimse.
Güzel kar ı örtbas etme peşinde.... yatırım tavsiyesi değildir..
piyasa yerlerde ama eczyt dimdik maşallah :))
ah biraz da ecilc de görebilsek su hareketleri artık
sırası gelmedi mi :((((((( ytd
Arsa olayının durumu nedir sn paydaşlar
Bence burada bir süre sessiz kalalım yazmayalım daha iyi diye düşünüyorum.Unutun gitsin!.Arsaya yatırım yaptım misali!
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tm Rek
Unuttum
BİST'de Eczacıbaşı İlaç Sanayi (Ecilc) hissedarıyım. Ecilc'a ve Eczyt üzerinden manipülasyon yapılmaktadır. Başta Bank Off America denen aracı kurum ve P.Capital, Gedik, Marbaş, a1 capital isimli diğer aracı kurumlar şirketin sahibi Eczacıbaşı grubun sahipleri ile birlik olup günlerdir organize bir şekilde anlık alsatlarla, fake sahte satış ve alış kademeleri ile kağıt üzerinde baskı ve manipülasyon yapmaktadırlar. Ayrıca ortaklık ve pay yapıları ile iç içe geçmiş olan Eczacıyatırım ile Ecilc. son derece zıt hareketlerle algı yaratmakta ve rekor kar açıklamasına ve hiçbir rasyosunda olumsuzluk olmayan Ecilc hissesi gün içerisinde defalarca yukarda saydığım aracı kurumlar tarafından organize bir şekilde aşağı yukarı hareketler yaptırılarak baskılanarak küçük yatırımcı mağdur edilmektedir. ALLAH rızası için bunlara birileri dur rersin artık. (spk ve biste yazılmıştır)