Neden %50 ya da %51 oranında değil de, %50,96 . Şaka gibi. Herkeste alınıp satılamayan lot altı hisseler olacak.
Neden aldım bu hisseyi bilmiyorum, unuttum neden aldığımı pek dayanacağımıda zannetmiyorum, nereye kadar tutarım hiç umudum yok bedelsiz onayı ile ufaksa olsa bir hareket yapmadı.Kaç aydır burada beklerken diğer hisselerin yükselişini izliyorum. Ufak bir bereket de hemen vedalaşırım..
Dostum borsadan finansal özgürlüğe ulaşmanın yolu tnztp gibi bebek bir şirket bulup azar azar toplayıp beklemek. Neden tnztp gibi bir şirket şöyle kısaca özetleyim
sürekli kar eden
sektörünün geleceği olan
iyi yöneten güvenilir patronlara sahip olan (Türk doktorlarına her zaman güvenirim)
geçmişinde şaibe olmayıp çok siyasete bulaşmamış işler
halka açıklık oranı düşük
düzenli bedelsiz veya temettü açıklayan
Ben tnztp yi takip etmeye başladığımdan beri henüz yukarıdakileri ihlal eden pek bir olay yakalayamadım ama olmayacak diye bir şey de yok. Bu da işin riski. Bekleyeceğiz. Ben ufak ufak alıp oğlum için biriktiriyorum. Selamlar dilerim. Herkese bol şans ve tabiki ytd.
Neden aldığını bilmezsen ya kaybedersin ya da arada şansa kazanırsın. Evet 10 aydır fiyat sürünüyor beklemek çok zor. Benim 15 ay oldu mesela ve her fiyattan alıyorum. Elimde ki lotu ne kadar arttırırsam o kadar iyi.
Her sene temettü yada bedelsiz veriyor 5 yıl boyunca, kar düzenli artıyor, büyük emlak projeleri ve sağlık turizmi komplekside ekstra projeler. :cool:
Hastasi miyiz??