fedor engelle gitsin şunu ya... Valla ben çok rahatladım... Sırf cızırtıydı zaten :) Alıntı yapma ki görmeyelim.
Printable View
Malın kralı sensin. İyi niyetli değilsin fedor. Bunu yazılarında defalarca isbat ettim. Artık tekil misin bi grubun buradaki şakşakcısı mısın orasını bilemem. Bir insan ısrarlaaa ama ısrarla 5 tane pozisyon yazar 5 inde de süper yanılırsa . Ben art niyet ararım. Gerisi faso fiso ne desen boş. Ne foto ne video atarsan at. 2.5 dolarda eregl dedin 1 dolara düştü. Çıktın çocukca bahaneler söyledin. enerjilere geçtin. geçer geçmez yarı yarıya düştü 2 side. İsmen de de ekürin ile bi halt lar yemişsin özelden gelip yazdılar. En son efes patlattınız 300 den kucak oldu ne sen nede parlatanlardan birisi bile yazmaz oluverdi.
Fedor Bi ara ver kardeş
Ciddiyim
Abdest al ya da okut kendini
Normal değil bu
Endeks fonu aldım dedin 1 haftada 4 yıllık trend kırıldı
Ereğli efes de olanlar malum
Biri yanlış yönlendiriyor da olabilir seni
Kimi dinliyorsan değiştir takip etme
Cidden anormal durum var
Kotuniyetlisin demiyorum
Ama durumun sakat gorunuyor
Walla sen iyi adamsın d83. Ben açık açık yüzüne diyorum. Keşke bende bu kadar naif olabilsem hayata karşı. Ama bu kadarı normal değil. Bazı satır araları bana bunu düşündürüyor. Adam 300 olmuş AEFES de çok ucuz ve enflasyon düşünce daha da yükselecek (şimdiden alın diyor yani ) sonra bi hafta sonra aa ben sattım oluveriyor. Şimdi de yok 4 de 1 aldım yok 5 de 1 şaklabanlığa devam. Aldında tek satır yazın neden yok. Madem maldasın. sonra 200 e düşmüş 300 de ucuz diyordun neden almıyorsun?? Bu sorulara da şaklaban yanıtlar gelecek eminim.
Dediğin doğru da olabilir
Umarım değildir ya da doğru olmadığını umalım:)
Sasa çökecek diyorum uzun zamandır bir akit vardı
Sasa düşmez 1 ay önce fln mod lara şikayet ediyor fln it gibi sarıyor düşecek diyenlere
Dün biri o iti investingte sasa shortlayin yazılarını paylaştı aynı dönemde
Burda düşmez diye gaz veriyordu millete başka yerde shortlayin
Kuyruğundan yakaladılar akiti
Şaklaban yanar döner neydüğü belirsiz aklınca manipülasyon yapan Hakkaten manipülasyon yapan tahtacı yancı cepci grubun adamı twitter üyeliğine sazan arayan aklına ne gelirse her türden adam var. Bu fedor bu ortamda hümanizm kasıyor. Kralı gelse beni inandıramaz. Yazdıkları ortada. 2.5 dolarda eregl ucuz 1.2 dolarda aaa sattım . Neden birader. Arkadaş borç istedi de. Haaa canım. Sonra arkadaş hemen 1 ay sonra 400.000 borcu pıt geri veriyor falan hopp AEFES bu sefer. Sattım satmadım sana nisbet için sattım dedim.
Bu bana bir telefon nosu verdi ara diyor Çok akıllı ya. Olm biz hayat okulundan geliyoruz. Telefona bi baktım. Kullan at hat. Whatsapp bile kayıtlı değil üzerinde. Bende tek numara var. Beni arasana yapıyor. Ollllduuu ailem sevgilim bütün hayatım kayıtlı telefondan senin gibi çakma hatla takılan bir dümbeleği arayacağım.