Bloomberg de Cemal Demirtaş yine masal anlatıyor.:)
öyle diye diye millete 7-8 aydır bedava mal taşıtıyorlar
Printable View
Bloomberg de Cemal Demirtaş yine masal anlatıyor.:)
öyle diye diye millete 7-8 aydır bedava mal taşıtıyorlar
Bulut abi bu analizler devam mı deniliyor devam hatta graflarını hazırladım.
piyasalar şimdilik düzeltme ve testerede Dow da ve SP de artık haftalık grafları takip ediyorum kritik süreçten geçiyorlar kapanışları takip ediyorum.
Dax indikatörler şişmiş durumda Abd borsaları gibi bir düzeltme yok dağıtım bittiğinde oradada sert bir düzeltme bekliyorum.
Pıst 100 gelince kendileri çalıp kendileri oynuyor , dün araya hsbc koydular şimşekle beraber gelen bıyıklı benim oyunda , ppf ve faizden buraya para gelmez şuanda neymiş faiz düşüyormuş nasıl düşürüyorlar sağlık zammı geri alıp veri ayarı yapılıyor , tamamda ilerde bu zammı koyacaksın ozaman ne yapacan işler hep yama ile gidiyor :)şubat faiz indirimi zaten olacakdı talimatla çıkılan yolda önemli olan nisandan sonra faiz indirimi yapabilecek mi , yıllık enflasyon verisini %24 aldılar tavan %29 artık piyasa şuanda %31 zikredenler var .Bu fluluk ne kadar devam eder o takip edilmeli.Teknik olarak beklentilerim devam ediyor geçen hafta mart ayı içinde yukarı hareket yapması gerekiyor artık dedim bu sorulmuş dün hareket olunca bunu teknik olarak söylemiştim AYLIK ortalamalar oradada bozuluyor artık tepki vermezse mart ayında daha alt bantları konuşmaya başlayacaz benim graflarda gözüken bu yüzden global aşağı salınım devam ettikçe bizede rüzgarı gelir diye düşünüyorum.
Grafları seans sonu koyacam işlerim olduğundan kolay gelsin.