Sağlam kağıt
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sağlam kağıt
ben hiç günlük işlemle ilgilenmem trende bakarım ve beklentiye ..orta ve uzun vadeli ,beklenti son derece sağlam ,trend gayet iyi ..
]https://i.hizliresim.com/2EalaN.jpg
bu da trend duruşu..
o açığa satan varsaki o işler pek tahmin edilir değildir,oradan pek bişey çıkaramazsınız ,bunu nakış nakış işleyen biride yapıyo olabilir ne bilirsin ..o açıdan günlük işlere pek bel bağlamayın orta uzun vadeli bakalım,, eğer varsaki günlükçülere bişey diyeyim hep daha yukardan maliyet yapıcaklar haberleri olsun ..nokta
yatırım tavsiyesi değildir..
Merhaba,
Öğrendiğim kadarıyla yeniden değerleme raporu 10 Kasım'da şirkete teslim edilecek. Bu da yeniden değerlemenin son çeyrek bilançosuna yansıtılabilme ihtimalini güçlendiriyor.
Herkese çokça kazançlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel haber 👍burada büyük nümayiş kopar ..dencm örneği gibi
Bsöke bedelli bölündü tarih 14 Ağustos , en düşük 1.14 gözüküyor, ama 1.35 ortalaması, bedelli bölünen kağıtlar 10yıldır takip ederim bölündükten sonra dibini bulunca verdiği bedelli ye göre yüzde 100 ile 250arası pirim yapıyor. Örnek tspor yüzde 300bedelli verdi, 1.08de dip oluşturdu. Gördüğü en yüksek 3.60lar hiç bir başarı yokken, kipa da bedelli verdi. 1.40dip oda 3.40ları gördü. Bjkas önceki yılda bedelli verdi. 2lerden 6.50leri örnekleri çoğaltabilirim. Bsöke nin arsa, yeni fabrika hikayesi de var, ama kağıt silkeleme yapmadan gitmez, yukarı aşağı yapacak, sinir edecek, malı toplayınca do roket... . Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
evet katılıyorum genellikle yaptığı yatırıma katkı olsun diye bedelli yapan firmalarda bu oluyor bsoke de onlardan biri ,yatırıma ve borçlara finansman için sanırım,bugün ikili tepe yapıp trendimiz aşağı kırıldı gibi görüyorum ,biraz gevşesede yukarı toparlayacaktır...