Dış mihraklar dediklerimiz yani Avrupa ve Amerika buna uygun bir ortam oluşması ve bu ortamın devam etmesi icin ülkeye mal değneği gibi coreklendirdikleri montajcı taşeron sermaye vasıtasıyla yonlendirmelerini yaparlar
Siyasi iktidarlar ikinci planda geldi her zaman için
Çünkü o ortamda o gitmiş bu gelmisin hiçbir manası yok ki
Ortamın değişmesi için uğraşanların başına da her türlü çorabı ördüler doğal olarak
Bu noktada siyasi parti ve liderlerin ne ve kim olduğu hiç önemli değil
Örneğin X muhalefet partisi seçimleri kazansa ve kazandıktan sonra
Biz üretim ekonomisine geçeceğiz ve bunun içinde kurları yüksek seviyede tutarak ithalatı frenlemeye çalışıp aynı zamanda kademeli olarak faiz indirerek kapitali üretime kaydiracagiz ( ki üretim kalemleri icinde tarım ve hayvancıligin ilk etapta birinci maddede olması gerekir )
Bunu kademeli olarak şu kadar vadede gerçekleştirip şu şekilde sonuçlar alıncaya kadar sürdüreceğiz dese
Daha konuşma bitmeden doları 5 e dayarlar
Hadi onu atlattı kırk çeşit terör örgütü devreye girer
Vesaire vesaire
Tamam dış mihrak demek herşey demek değildir ama öncelikle halkın tüm ideolojik yaklaşımlarını bir kenara bırakarak , ülkesinin üreten ve bağımsız bir ülke olma idealini destekleyen stratejinin arkasında olması gerekir
Bu aşamada türbülans olmasi kaçınılmaz ama bunu da ancak şu şekilde az zararla atlatabiliriz
İnsanların en temel ihtiyacı yada gideri olmazsa olmazı GİDA VE BARİNMA dir
Diğer kalemlerdeki sıkıntılara dayanmak mümkün ama bu ikisi çok önemli.
İlk başta
Tarım hayvancılık başta olmak üzere inşaat sektörüne verilen desteğin önünün açık olması gerekir
Ardından yada eş zamanlı olarak sanayiye destek verilir
O yüzden diyorum ki
Kurların kontrollü olarak yüksek
Faizinde enflasyon yada döviz e göre cazip olmayacak şekilde tutulması temel hedef olmalı
Buna ilaveten , ohal Türkiye için şu anda bir emniyet sibobudur
Türkiye'deki ohal in pislige bulaşmamış herhangi bir insan üzerinde olumsuz bir etkisi olduğunu kimse iddia edemez
Yurt dışında labaratuvar ortamlarında üretilen çeşitli terör mikroplarinin tamamiyle dezenfekte olabilmesi için ohal kesinlikle gereklidir
Çünkü
Kendisine pazar halkına da parya rolü bictikleri ülkelerde kullandıkları iki temel silahları var
1) terör
2) finansal sistem
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.