https://i.hizliresim.com/Z9P7M0.png
Printable View
....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
40 krş temettü açıkladı
Meksa deutsche malini satiyor city aliyor kagit hergun dusuyor.18 den alanlar var bu kagidi ve tahtada robot asla gitmesine izin vermiyor.bu rezillik ne zaman son bulacak acaba
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
18 den 9 a kar ederken düşmesi de çok enteresan.Temettüde açıkladı.Bakalim ne olacak
en sevdigim pc kagıdı tam bedelsiz ve temttuluk 4 yıldır elimde ortomama baya dusuk bedelsiz ve temmettulerle :)
benim aldıgımı elimdekilere ek yaptıgımı anladın 20 kademe kalktın dimi aferin dgate senden hep kazandım adamsın patron :)
bugun 500 lot daha ekledim uzun vade kagıdımsın senden hep kazandım :)
Az daha kassa harekete başladığı yere geri dönecek
dgate en iyi teknoloji kagıtlarından birisidir temettuluk kagıttır
şuan ki durumu canımı çok sıkıyor inşallah kısa zamanda kendine gelir
batırdı bizi resmen endeksin durumuda ortada bide seçim arefesi kafalar karışık toparlayacagını zannetmiyorum. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. görüşlerim beni bağlar
7.94 e bi değ de rahatla emi.YTD
Yazıklar olsun size insan şirketine biraz sahip çıkar
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
neden bu kadar düştü bilen var mı
Ulan her gittiğim kağıtta basıyolar.Aldığımız 1000lot bile değil.Alışa yazınca 5 kademe artırıyor,alınca da ne var ne yok basıyor.Kedi fare gibi oynuyor benimle.Anlamadım gitti.Çorba parası çıksın derken NUSRET hesabı ödetiyolar.YTD
Benim hesap mı hacklendi yoksa toparlanan piyasada DGATE şu an 7.93/7.94 işlem görüyor?
Maalesef öyle herhalde alt çizgiye 7.50 ye değmeden durmayacak orayıda kırarsa 4 lerde alırız soluğu
Biz yazdıkça basıyor yazdıkça basıyor.Ben bıraktım sadece izliyorum.YTD
Adamlar 8.00 e 55.000 lot koymuş
Yao hareketini de gözümüz gönlümüz açılsın.
Bu ay temettü vericek üstelik.Temettü oranı arttıkça artıyor
Tahtada büyük savaş var 25-30 bin lotlar havada uçuşuyor
Haftasonumuzu zehir ettin amk.Bugünkü işlemlerle döktü mü yoksa mal mı dağıttı?Alım satım paylaşan olur mu acep?
Dün aksamdan 8.22 ye alış girdim. Sabah 9.50 de piyasa güvenmeyip 7.90 na çektim. Kagıt 8.00 lara geldi, yine korktum bu sefer 7.60 çektim. Saat 16.10 da vakıf basınca geldi. Bekleyemedim 7.86 dan sattım tekrar. Iş bir kağıdı satmaya başlarsa ben korkuyorum. Ama elinde 22 bin lot gözüküyor. Açığa satmazsa sıkıntı olmaz gibi... çok ilginç... Kademelr boş... 18.00 liralardan 7.55 e bastı. 2017 i 31 milyon karla kapattı. Temettü de veriyor. Böyle kagıdı neden bu kadar satarlar anlamam.
18 lerden düştü derken 4 lerden çıktığını da unutmamak gerek daha geçmişi 1 bile değildi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İş yatırım yılbaşından bu yana 750.000 lot satmış. Allah'a şükür bitti sayılır, 22.056 lotu kalmış
2017 nin 1ç bilançosu 5.2 milyon civarı kar gelmiş. 2ç de 6.7 milyon. 3ç de 6.8 milyon 12 milyon civarı kar gelmiş. Kar artarak devam etmiş. 2018 1ç de 8 milyon civarı kar gelebilir. Türk Cumhuriyetletine yönelik çalışmaları var son dönemlerde. İyi bir karla yukarı tepki verebilir. Yabancı son üç ayda 800 bin civarı almış. Son bir ayda Doce 350 bin satmış. Yabancının elinde 5.6 milyon lot var. Böyle hacimsiz kağıtta bu lotlari satamaz. Zaten almışlar pek satma niyetleri yok. Belki biraz daha düşebilir ama orta vadede iyi duruyor. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah düşüş bitmiştir bir müddet yataya sarar sonra devam