Gitmeyen ender hisselerden
Bi yerde mecburiyetten gidiyor.
Printable View
Gitmeyen ender hisselerden
Bi yerde mecburiyetten gidiyor.
1 haftalık takas görebilen var mı arkadaşlar şimdiden teşekürler
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tesekurler
Evet sevgili dostum kavgalı ayrildık ama çokda ekmeğini yedik hakkını vereyim.Senede iki üç kez uğrayıp ufak çaplı al sat yapıyorum.En son Okullar açılırken bir iki aldım sattım bide 2-3 gündür çorba parasına alıp satıyorum.Asıl kırgınlığım mağazanın hiç edilmesine hiç kimsenin itiraz etmemesine.Orda dönmemek üzere kızımıza veda ettim.İyi seneler eski dostum.
http://imageturko.com/?di=GVYT
günlük.
uzun zamandır maliyetimin altında olduğu için grafiğine bakmıyordum..önünde 12.70 ve 13.00 dirençleri mevcut..
13.00 üzerinde kalabilirse bayağı bir işlem hacmi olan bölgelerin üzerine çıkmış olacak ve bir nebzede olsa
satış baskısından kurtulabilecek..
düşen trendi kırmış olmasıda olumlu.
son kısımda sanki TOBO yapmış ve onun hedefide 13.05 gibi bir seviyeler..
ayrıca çift dip var..onun hedefide hemen hemen aynı noktalar.
ve 12.97 yaparak aslında hedefine gelmiş sayılır..
bu dahada gitmeyeceği anlamına gelmediği gibi hedef gerçekleşti diye biraz geride gelebilir..
şimdilik 12.50 üzerindeki kapanışları eh işde deyip olumlu göreceğim..
yorumlar benim şahsi düşüncelerimdir...ytd.
http://imageturko.com/?di=ELQA
AYLIK
vay emenuke..bu kanal çalışırmıki..
öfff öfff.
ytd
13 çalıştırdılar..27.000 lot 13.00 de satışdaydı..yedire yedire sattılar..ky atladı..
götürecek adam tek kalem çizer geçer..
ikinci seans 12.70 lere kadar bir sarkma ihtimal dahilindedir..
ama denemek cesaretr ister.
benim maliyeti yeni yakaladı..ben denemem..
ytd
Dün 12,89 verdiklerimi 12,15 ten yerine koymak istedim...
fiyat 12,17 iken 12,15 e alım girdim ama gelmedi....
Nasip bu kadarmış....
tesekur ederim DENCM....
12,60 gösterdiler.
Kapanışını görelim
bugunluk takası atabılecek varsaa
Son 20 dk ya 13 üzeri girmişti.
Kapanış şahsen hayal kırıklığı yarattı
tesekkur ederız takas ıcın
Yinede sürekli yazdığım 12,50 direnci üzerinde kapaması
Bi nebze de olsa sevindirdi
Sonuç :kötünün iyisi oldu
2016 yılında yatırım yapdılar borclar ordan mı gelıyo 2015 yılı kar etmıserdı 2016 zarar 2017 de zarar gozukuyo
13 ustu kapaması daha ıyı olurdu
İş 400.000 çevirmiş 45.000 artıda kapamış
İşin alıyor olması umut veriyor
Ama gerçek iş mi, yoksa
İş den işlem yapan birimi bilmekde önemli
Kapanışda bu kadar vermesine polyanna usulü bakarsak
Ucuza daha çok almak için yapılan bir hareket diyebiliriz
Bu benim işime gelir memnun olurum
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
DENCM cileride bekliyoruz.
13'ü geçecek nefesi bulamadı.
Halbuki ne hisseler hergün uçarcasına gidiyor
bugun olmadıysa yarın olur
dencm 2400 000 halk acık degılmı dun takas da ıs yatırım 3750 000 gozukuyo nerde karıstırıyom bılen bı cevap atsın
bide iş yatırım takasdan vırman gelmıs 5000 lot artı yapmıs ama takasda 3835000 gozukuyo var bıseyler ınş hayırlısı
ayhan by yarısalım dıyo hıssede 3 hısse secse tek basına dencm 3 hıseeyı sollar demedı deme ibrahım forum 25 000 olmadan satmayız dıyolardı artırıyom 125000 olmadan satmaaayyınıınnıınınınınınınınınınnı saka bı tarafa ben yarın sert bı hareket olur dıyom ama asagı ama yukarı
Hisse çok zayıf..12.50 üzerinde bile kalmayı beceremedi
kısa bir operasyon yemiş oldu..
yılı 12 ustunde bari kapasa
Satan iş olmalı, görünürde olmasada
Perde arkasından o çıkar
Ytd
13.10 dan vedalaştım az karla bidaha hacim yapmadıkça uğramam hisseye....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm Ortaklarımın Yeni Yılını Tebrik eder Hayırlı kazançlar dilerim.
Denizli Cam da kapanış şık olmamış. Bu seviyeler hisse için sıkıntılı bu seviyelerde stoplar çalışabilir.
Y. T. Değildir.
“İlk davranan olmaktansa bekleyip izlemek daha iyidir. Bir adım ilerlemektense iki adım geri çekilmek daha iyidir. Bunun adı ilerlemeden ileri gitmektir. İki büyük güç karşı karşıya geldiğinde; Zafer Yol Vermeyi bilenin olacaktır.” SUN TZU
al satlarla %40 uzeri kazandırdı bana tesekkurler dencam ve spegi adamsınız :)
Tahta yapıcımızın topladıkları yetmedi ki buralarda oyalıyor ama bence yanlış yapıyor.Benim hesabıma göre 200.000 lot toparladı.
Yukarı sürmesi lazım.Vakit ve Nakit kendinin onunda vardır bir bildiği...
â€Başkasını ve kendini bilirsen, yüz kere savaşsan tehlikeye düşmezsin; başkasını bilmeyip kendini bilirsen bir kazanır bir kaybedersin; ne kendini ne de başkasını bilmezsen, her savaşta tehlikedesin.â€SUN TZU
toplama var gıbı is yatırım 3880000 de dusmesıne ragmen lotu artmıs yuzde 65 kendısınde yon yukarı gıbı ama her sey olabılır kendı kararından sorumludur kımseyı etkılemek istemem
Merhaba Arkadaslar,
Daha onceden belirttigim gibi 4 yildan fazla oldu bu hisseyi biriktirmeye baslayali.
Eger birilerinin elimizdeki hisseler ile ilgili kotu niyetli planlari varsa, o planlari gozden gecirmeleri gerekir.
Neden mi?
1. TL - Endeks ve enflasyon bazinda bakinca gozum Dencm dan baskasini gormuyor :) Zaten kapatmis durumdayim baska yerlere bakmayi.
2. Bu biraz yuzuklerin efendisindeki "guc yuzugu" gibi bir hisse.. Olmusuz Frodo... Gidiyoruz icimizdeki bir umutla zorluklari asarak... Isin ilginc tarafi ise bagimlilik yapiyor bu yuzuk. Kiymetlimişşşş :))
Kotu niyetli bir spek varsa o da gollom :) Filmin sonunda parmagi veririz kendisine, artik ne yaparsa yapar :)) O bolumde bari orta parmaga takalim da yuzugu, ( hayir ilerde yuzuk takmak zorunda kalirsak tekrar diye ) :))
Saygilar....
Not: al - sat - tut tavsiyesi degildir.
Syn Captain Bu Forumun eskilerindensiniz yazınıza tamamen katılıyorum.Sadece biraz daha sabır.Tahta yapıcımız kendi cephesinden işini iyi yapmaya çalışıyor.Buralarda Çok oyalanırsa Lot ve Vakit kaybı yaşayabilir.
''Size zafer kazandıran bir taktiği bir daha tekrarlamayın. Ancak, metotlarınızı koşullara göre gerekli değişiklikleri yaparak sürdürebilirsiniz''SUN TZU
Kayıp korkusu yaşasaydı çoktan yukarı çekmişti
Adamın umurunda değiliz
Adam çokda fi fi diyor
Syn Turquaz size katılmıyorum bu konuda,madem umurunda değilse tekrar versin aşağı gözümüz yollarda bekliyoruz...
Dövüş ustası olanlar öfkelenmezler, kazanma ustası olanlar korkmazlar, akıllılar dövüşmeden kazanır, cahiller kazanmak için dövüşürler
SUN TZU
Endeksin itelemesiyle buralara geldik
Biraz düşsün beklediğiniz yerede gelir
Hem meselemiz gelmemesi değil
Neredeyse endeksin 120,000 olduğu yerde
Bir arpa boyu yol alamamak
Güncel takas bilgilerini paylaşabilecek var mı?
Şİmdiden teşekkür ediyorum.