Beklentiyi bilmem ama kar çok iyi.
2.4 gelsin vedalasacagim
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beklentiyi bilmem ama kar çok iyi.
2.4 gelsin vedalasacagim
maşallah yarın iilgi artar ytd
Arkadaşlar genel takas paylaşabilecek olan varmı? Vassago kardeş buralarda mısın?
Yarın 1.7 i görebilir
Doke doke emin adımlarla 2 üstü bekliyorum.
Dün 1,64, bugün 1,55
Düşmeye gelince mübarek serbest düşüş yapıyor.
Bilanço begenilmedi piyasa tarafından
1.64 gösterdi dün, Bugün 1.53
Düşerken serbest düşüşe geçiyor tahta
henuz bilanco yayinlanmadi.
vergi dairesine bildirim yapildi sadece. o da baska kurallara gore hazirlaniyor.
Yok öyle beleş köfte
Sent from my iPhone using hisse.net
Vergi dairesine gönderilen de bir işaret veriyor sonuçta
Kötü demedim zaten ama piyasa beğenmemiş olsa gerek ki ufak bir sarsintida hızlı geri çekildi. Mal duruyor vermiş değilim. Hayırlı kazançlar herkese.
4.5 milyon arazi satışından gelen kar rakamı ise bu 13 milyon kar rakamı geçen senenin altında kalabilirdi. kahramanlar gene bişeler çeviriyor kanımca.
1.64 bu yılki zirveye göre %11 düşüşle 1.47 den işlem görüyor.
Biz buradayız dökülen döküldü. Toparlaması zaman alacak
1.42 hayal deniyordu ama bu gidişle oraya da degebilir. Umarım gelmez ama gelirse alim için uygun bi yer olabilir .
Kendi gorusumdur ve kimseyi bağlamaz. Yatırım tavsiyesi de değildir.
Sayın Cefaks son bir haftanın ya da ayın alıcı ve satıcılarını gösteren takas atabilir misiniz? Teşekkürler.
Demek ki borsada hayal diye birşey yokmuş
1.34 oldu vay be
bu ne ya ne biçim kağıt bu b gurubun dan kötü salıyor
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
🖒🖒🖒🖒🖒👍👍👍👍👍👍
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Cefaks genel takas atabilir misiniz?
balon bir hisse değil gentaş anlaşıldı. bilanço yaklaştıkça yukarı çıkacak. 1.64 ü bu sefer geçerse asıl yükseliş o zaman olur. 2,50 veya 3 neden olmasın. YTD
kagıt üstünde büyük baskı var kahramanlar fırsattan istifade öldürmeye ucuzdan toplamaya calışmakta lakin kar gelince ne olur görmek gerek...
ironi = inori
Hayaller Tüpraş gerçekler Gentaş
Sent from my iPhone using hisse.net
Hisseyi maymuna cevirdi trade edecez diye millet.patronda zaten hissesini başıboş bırakmıs boyle hisseleri yasaklamak lazım borsadan.patronlarını da borsanın yanına bile sokmamak lazım.adam millete kan kusturuyor
Yarın bugunku hareketin devamı olması için ilk direnç 1.56 sonra
1.64
Bilanço tarihi belli mi ?
hacim güzel sanki korkutarak topluyorlar gibi geldi bana. hacme rağmen yükselmiyorsa topluyorlar demektir. sert bir yükseliş olabilir. YTD
Hmm 🤔 19'una kadar diye biliyordum, teşekkürler.
Bilanço geldi. 6 aylık net dönem karı: 13,5 milyon tl
Bu kağıt 5 TL olur ama kim görür aceba.
Gayet guzel bir bilanco geldi.
Satis, faaliyet kari, net kar, hepsi artmis.
Iskontosu devam ediyor. Bakalim nereye kadar gidecek boyle.
Hasılat geçen yıllki 6 aylık hasılata gore 124 milyon tl den 148 milyon tl'ye yukselmiş. Yaklaşık %18 lik artış varki, gayet iyi. Gentaş Italy de kara geçmiş görünüyor. 4,8 milyon tl lik arsa satış karına karşılık, daha onçe sık rastlanmayan 2.3 milyon tlik ertelenmiş vergi gideri ve yuksek finasman gideri kaydedililmiş. Bu unsurları göz önünde aldığımızda 13,6 milyon tl'lik karda oldukça iyi gorunutyor.
Yılı sonu hasılat tahminim 300 milyon tl üzeri ve yıllık karda 25-30 milyon tl arası olmasını bekliyorum. Bu unsurlar göz önüne alındığına hisse fiyatının 3,xx olması gerekir normal şartlar altında.
Gökyüzü limitimiz olabilir. hade hayırlısı...
ironi = inori
GENTS Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 15629812 Yıllık Değ%:14 Ana Ortaklık Payları: 13596312 Yıllık Değ%:15
italya zararda.. kara geçse ve kimyadaki payını 7de 1den atıyorum %50ye artırsa hisse fiyatına olumlu yansır..
Italya yine brut zarar yazmis. Neden uretim yapiliyor brut zarar varken bilen var mi? Yatirimci iliskilerine de mail gonderdim ama burda bilen birileri varsa fikrini ogrenmek isterim.