Ne dediysem o uzmediler ama fener son anda atıyordu [emoji3][emoji3][emoji3]
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İstediğimiz oldu galiba :))
İcin rahat olsul kardesim yarin trabzon cok rahat kazancak ytdddddd
Gecen haftaki trabzonu seyredenler gormustur makina super isliyor masallah takim diri son dakkaya kadar gol aradilar gecen hafta karabuk ise bayagi formsuz
İşin özü aslında OPET'e 10 yıl kiralayarak 14 milyon USD alınan arazi artık tamamen OPET'in. 14 milyon eski yönetimler zamanında alınıp kullanılmış. Ancak arazi kiralanırken çalışma ruhsatı alınmamış ve OPET zararı için dava açmış. 14 milyonu, faizini ve dava masraflarını istedi.
TSPOR siyasileri araya sokup ruhsatı aldı. OPET üstüne 8 milyon USD daha verdi. TSPOR o 8 milyonla araziyi milli emlakdan komple alıp, OPET'e devretti. Yani 10 yılda bir kiralanarak 14 milyon USD gelir getirecek arazi komple elden çıkmış oldu.
II.YARI:
Fenerbahçe Trabzon’a gelicek,
Beşiktaş Trabzon’a gelicek,
Başakşehir Trabzon’a gelicek,
Kayserispor Trabzon’a gelicek,
Göztepe Trabzon’a gelicek...
BU MAÇLARI ALIRSAK NE OLUR.??????
Lig tatile giriyor bjk ve fb kayıpla girmesi hisselerini doğal olarak olumsuz etkiler aynı şekilde ts maçı alırsa uzun süre maç yok çok olumlu etkier...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonsporlu olan varsa hemen kombinesini alsın 2.yarı kapalı gişe oynarız
Usta vipleri de satmış artık bilet bulunmaz
siz bırakın kendi sahasındaki stad full dolu oluyor.hele birde deplasman maçlarına bakın.deplasman maçlarının biletleri 1 dakikada bitti tükendi.karabük maçı bileti 1 dakikada tükendi.sizde isterseniz deneyin ıı.yarı konya maçı başladığında bakın görürsünüz.başkanda bunu teyit etti.müthiş maçlara istek var.
bunlar, anladığım kadari ile arsanın bir bönümünü opete el altından tapusu ile satıp 28 milyon $ cukkaladı.
başkanın konuşmasını iyi dinleyin 13.5 dönümlük bölümü de satacaklar(160 milyon tl)
oraya inşaat zor iş ve getirisi sıkıntılı dedi ve arkasından kulübün borcunu düşürüp faizden kurtulmalıyız dedi.
daha ne desin artık.
yakında orada satılacak.
Güzel kardeşim ıyisin hoşsun eyv.. Ts hissen var eyv. Az çok herkesin bütçesine planı programına neyse.... Hisse ile ilgili beyanat verilebilir haber bilgi akışı vs vs herneyse teknik taktik vs herneyse... çok iyi TRABZONSPOR taraftarıyım Artvinli ve Rize de ikamet eden biri olarak ( Rize de ts antipatikligi olduğu için ts li olmak ve doğruları konuşmak bu yil biraz daha zor ona istinaden) ... 2011 cenaze ortada gün gibi duruyor iken TS yi şampiyon yaparlar mi ? Bu sistemde bu düzen de... Hisse olayına girmiyorum gerektiği zaman gerektiği şekilde saçma salak tartışmalara dahil olup gereksiz insanlara prim verdiğim için hisse bazlı yorum yapmaktan kaçınarak sportif TS için ben yapmazlar der ve heyecanını içinde yasamanı tavsiye ederim.. şampiyonluk telaffuz etme.. sponsorluk kartal may katar yazabilirsin vs vs yusuf var bak sen ordan yurü.. ne kadar a satar ts yusuf u mesela ? Gözünü seveyim şampiyonluk demeyin...
Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.
Bence dünkü konuşmanın en önemli analizi
https://youtu.be/Tp_kuln0pD8
Her hangi bir şeyin satılması için genel kurula gelmesi ve onaylanması gerekmiyor mu?
İkinci olarak yatırımcı olarak sizlerin benzın istasyonu davasından haberiniz var mıydı?Her hangi bir kap bildirimi yapilmışmı mesela davayı kaybettik 70 milyon bize kaçtı gibi.Ya da uzlaştık, şu şartlarla diye..
Nasıl güveneceğiz sana yatırımcı olarak.Sen halka açık şirketsin, batakhane değil Usta.
Bu pinokyonun burnu sürekli uzuyor. ..
Hani arazi satışından 300 milyon geliyordu.geçenlerdeki bilançoya koymustu..bir allahın kuluda çıkıp sormadımı. ..
Yuuuhh diyorum..
Kurtuluşu aidatlarda bulmus...
Eğer kulüp satılmazsa bu sefer gerçekten batacak gibi. .borç katlanarak devam ediyor..birde cıkmış denk bütçe demiş. .bari sus...
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vardır bundada bir hayır.
Ndoye ve olcay şahan acil gönderilmeli.
stoper hariç sol kanata bir oyuncu yeterlidir.
orta sahada Kucka önde de sosa artık ilk 11 oynamalı.
kısaca kaliteli bir sol açık ihtiyacı var.defans bir stoper ile idare edilir.
ikinci yarıya kaldığımız serilerle devam ederiz.
hocanın olcay ve Ndoye ısrarı pahalıya mal oldu.
son sn de bizlerin hali:vk:
https://twitter.com/SBasegmezer18/st...036105729?s=08
şans bugün bizden yana değildi.
Bu sonuç yazık etti bu haftanın pozitif olma ihtimalini azalttı
Hoca yönetimi transfere ikna etmek için kazanan kadroyu bozdu ve bakın dedi bu oyuncular değişmeli... Rakibi de küçümsedi oyuncular... Ama bir gerçek var ki o da takım kazandığı maçlarda da iyi oyun oynamadı. Futbol işini geçelim şu katarlıların ne çok hayranı varmış arkadaş.... Kendi fikrimi söylüyorum 7 senedir çıkmayan bekletilen spor yasası geçsin... Yöneticiler borçtan mesul olsun... Bakalım kulüpler böyle mi yönetilecek... Gelsin oyuncu gitsin oyuncu yapabilecekler mi o zaman... Kulüpler falan derken katar memlekete sahip oluyor... Ama lafa gelince çakıl taşı vermeyiz... Şimdi mutlaka birileri diyecek ki avrupa da da bi sürü kulüp aldılar kötü mü oldu... Evet kardeşim kötü oldu... 250 milyon euro ya bir tane futbolcu alan adamlarla kim nasıl ve nereye kadar mücadele edecek... Bir süre sonra şampiyonlar ligi falan anlamını yitirir. Rekabet edilemez bütçelerden bahsediyoruz. Futbolun ruhuna el fatiha... Adamların akladığı paraya hiç girmiyorum...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben satilmasindan yanayim para herdseyi cozer ilk once istanbul sporu alsinlsr gerisi gelir istanbulu ucursunlar sonra tipis tipis herkez o yola gircek cunku futbolda isi para cozuyor hurriyette yaziyor milyar eurolar konusuluyor diye katarlilar yada cinliler hic farketme parayi kim harciyorsa o gelsin sonucta sampiyonlar ligini kazanan takim trabzonspor dicekler katarlilar yada cinliler degil ytddddddddd istesende istemesende yakinda istanbulsporun isi bitcek zaten hukumette bunu istiyor
Ondan dolayi spor hisseleri bir anda gundeme oturabilir istanbulsporun satisi bile butun spor hisselerine olumlu olarak yansir sonucta fiat yuksek olcak ytdddddddd
Önceden futbol arsada oynanıyordu şimdi borsada kafayı yormayın tspor akıllı bir adam yapacağı en son iştir
Herzamdn dedin burası bir tarla ne zaman imar gelir bilmiyorum ama gelene gidene geçirdi gerçek mi ne 2.34 yarın sa karaktersize bağlı
İyi günler sayın forum üyeleri.spkek senin günün zaten zehir zıkkım beter ol inşallah.neyse burayı okuyan arkadaşlar özellikle son 10 gündür buranın neden bir curcuna bir lunapark havasına girdiğini bu günkü açılışa baktığında umutorum ki daha iyi anlamışlardır.unutmayın her şart yoksa ne olur cenabet tahtaya bakın işte şekil a olur.neyse sporumu yapayım geçeyim,yapabilirsin spkek eğilebilirsin daha güzel eğilmelisin ama başarabilirsin hadi spkek:party:
Demek neymiş yeni keriz bulunmuş 3-5 yoluna bakacak kazlar yolundumu aynı makara devam edicekmiş mış muş...bakın bir daha diyeyim bu şerefli yeni kaz bulduğu sürece yaşar bulamadığı zamanlarda biz eskilerin ölüsü bile bu şerefliyi öper.bu sebeb ile diyorum ki tekraren eğer her şartta bu şerefliyi öpme kabiliyeti var yada edinmiş iseniz buyrun bu cenabet tahtaya yok değil ise çok tecrübeli bir öpülmüş olarak öpüleceğiniz nettir bunu da böyle bilin.bu çakal sürüsüne yem olmayın aman
Hagi senin yüzünden satmadım noldu ? Düştümü gaz veriyodun zararı atıyorum özelden bak at havale
3-5 çakaldan mamül curcuna biter.face mace tayfa mayfa allah ne verdiyse yolarlar sonra yine benle başbaşa kalır.di mi la spkek he?ama romatikiz he düşünsene ikimiz ne şekersin sen ya hele eğil bakem:party:
:Seni şerefli seni la sen tam bi malsın ya la...la kuşdaki beyin yok sende mal kendin çal kendin oyna he malmı çakmak istiyorsun o yalandan dizdiğin alımları geç şöööle güzel bi eğil o zaman çak bana...yok bi gıdım yukarı gitcem desen ben çakcam sana.yaw hakkat senin bu halin ne olacak ?sana diyom istediğinde indiren/kaldıran vatandaş/lar???bak ne yap biliyon mu kasma rahat ol eğilmekten gayrı yol yok sana en azından kendi payımdan sana düşen bu her şartta eğilecen.hadi şimdi kurdeşen dökmeye git:party:
:)Hahaha ziyaretçiler artmış...ya mübarekler siz biz öpülmüşleri hiç mi okumazsınız:party:
5 yıldır hiç değişmez bu hikaye farklı nicklerde birileri gelir arkadından daha önce hiç gözükmeyen yancılar uçacak kaçacak sonra hüsran küfür kıyamet hakaret
Eminmisin ?sayın emrefaiz61 yanılıyorsun emin ol.ve emin ol buranın gediklilerini sizleri üzmemek için yazmıyorum bile.çünkü bir ihtimal bilmeden de olsa incitirim diye.evet bu gün biraz çok yazdım kusurumada bakmayın ancak 10 gündür burda adeta bi yerini yırtanlar vardı ve tıpkı siz gibi nolcağını ben de biliyordum.tekrar özür dilerim hem sizden hem forum üyelerinden.spkek senin ta .....
Bugün kü düşüş tam bir şark kurnazlığı...
Gapa gidiyor
Yarınki maçı da gapa bahane eder yenilirsek... Bekle baba bekle...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarlaaaaaaaaaaaaa diyoruz tarlaaaaaaaa bu kağıt bu zamanı ve hikayesine daha varrrrrr zamanı olan paraya ihtiyacı olmayan kağıdı yoksa adamı kanser ederrrrr
Eskiden futbol arsada şimdi borsa da
nerde bu lanet gap, kaçta kapanıyor. yılbaşı arefesi nrden bulaşık bu hamsiye
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.