Bu kağıt 27 deyken de bu kişiler cezalıydı 7 deyken de...
Adamlar zaten yasaklıydı önümüzdeki pazartesi yasakları bitiyordu spk hayır bir buçuk yıl daha cezalısınız dedi olay bundan ibaret..!
Y.t.d
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bu kağıt 27 deyken de bu kişiler cezalıydı 7 deyken de...
Adamlar zaten yasaklıydı önümüzdeki pazartesi yasakları bitiyordu spk hayır bir buçuk yıl daha cezalısınız dedi olay bundan ibaret..!
Y.t.d
HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yasaklanan kisiler arasindaki bazi isimler ocak basinda da beyaz filo sebebiyle 6 ay ceza almislardi. ocaktan bu yana 6 ay gecmemesine ragmen gecen ay icerisindeki islemlerden oturu bir 6 ay daha ceza almalari bu sahislari degil spk'yi lekeler.
Hayırlı haftalar dilerim.
%6 yükseldi diye niye devre kesici girdi anlamıyorum. Tamam otomasyon yapıyor bunu anladık da %6 seviyesinde de girmemesi lazım değil midir?
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok kaliteli....Şimdi bir devre de eksiden yer. Ytd.
yedi bile ....
bürüt göründü gibi
anlaşılan çıktığı deliğe girecek
ver tabanada rahatla o. çocuğu
bari işimize bakalım.
Bi gel gel çektiler geçen hafta, 16 dan verdiler 9,5ye.
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oooo burası dolmuş. Bu kadar kişi izliyorsa, ortalama mortalama düşürmek için almayın dememe rağmen demek ki alınmış. Herkes kendi bilir.
insanlıktan nasiplenmemişler aşagı yukarı işlemden yoruldular taban yaptılar ne para girişi var ne de para çıkışı bu ne anlama geliyor
hisse satmadıkça donsöz gibi ne yaparlarsa yapsınlar
ne oldu şimdi spk bizi korumuşmu oldu.
onun koruycağı yatırımcının taa yedi cettini ......
adamlar evi soyup gittikten sonra sana ceza veriyorum diyorlar.
cezada ev hapsi daha rahat iş yapabilsin diye.
milletin bütün variyetini soydular şeşefsizler.
Taban da oldu. Akşama da bürüt gelir, yarın bir taban daha yer. Ama hata bizde 2. Devre kesicide kaçmak lazımdı da yapamadık. Ytd.
taban işlerine yaramaz gibi geliyor bana ilği çekmek istiyorlar diye düşünüyorum tahminimde inşallah yanılmam
Toplayabildikleri kadar toplamaya çalışıyorlar , haber düştükten sonra yukarı olacak sanıyorum.
ytd
tabanda bile miliyonlarca işlem oluyor ip ellerine geçmiş istedikleri yöne çekiyor ya topluyaçaklar ya da ilgilene vereçekler işlerine akıl yetmiyor
Tabanda 130 bin Lot satıcı var
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İnş brüt takas cezası almaz kardaşı 27.90 olup 200 ü gördü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardaşı Beyaz
hisse brüt takasa girer mi?
***FLAP*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
07.05.2018, 18:31:31
***FLAP*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu )
İlgili Şirketler [FLAP] İlgili Fonlar [] Türkçe BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, FLAP.E payında 08/05/2018 tarihli işlemlerden (seans başından) 22/05/2018 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.* VBTS kapsamında 03/05/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 17/05/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyeceği duyurulan FLAP.E paylarındaki açığa satış ve kredili işlem yasağı, VBTS kapsamında getirilen brüt takas uygulaması ile birlikte 22/05/2018 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.* Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
SPK ve BİST Yönetimi yatırımcıyı öyle güzel koruyor ki...
16;35 hisse normal seyrinde giderken açığa satış yasağı ve 3 günde taban taban mal 9 liraya düştü... bugün de brüt takas yasağı.Milletin parasını 3 günde yarı yarıya erittiler.
Aldıkları her karar yatırımcıya zarar veriyor malesef.
takas görünmüştü 2. devre kesilmesinde
neyse o iş bitti
şimdide bedelsiz için basacaklar aşağıya
satandan alacaklar bürüt işlerine geliyor kesin, silkele götür malı
yazık
bürüt takasda bedelsiz verecekler
müthiş organize ettiler
şeytan uzak durur bunlardan
eğer yarın taban yaparsa (bu benim varsayımım)
sabah seansındamı yapar
yoksa ögle sonu seansındamı
eğer sabah seansı yaparsa ertesi günüde riskli olur
yarın ola hayrola
yaşayıp göreceğiz
yatırım tavsiyesi veya önerisi felan değildir
herkes aklına göre....................................
şeytanlar ve şeytanlaşanlar var oldukça bu böyle devam eder malesef
eskiden yıllar önce KUNTA KİNTE dizisi vardı köle adamın isminide degiştiriyorlar ve adam her defasında kaçıyor yakalandıgında kırbaç çezası çekiyor ismi soruldugunda kendisine takılan ismi söylemiyor garçek ismini söylüyor ne kadar kırbaç cezası alsada isminden vazgeçmiyor güçlü ve işe yarar oldugundan öldüresiye kadAR DÖVMÜYORLAR NE DE OLSA O KUNTA KİNTE o FLAP.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır ne de olsa o da kunta kinte....geliyor
al sat yapabiliyoruz galiba 2 lot denemek için yazdım satıldı
7.63 den 8.00 den 7.62 0rdan 7.98 e 3.sn flap böyle çılgın kağıt
bizde maliyet düşürdükçe zarar çogalıyor teselli ise bir tavan yetmese bile yetiyor gibi diyelim
dip yaptı iyi aile çoçugu
nereye kadar gidecekler merak ediyorum.. battık gerçekten
Yaklasık 150k lot alım oldu dipten
100 bin endeksi de kırdılar , bunun yolu 85 bin gözüküyor maalesef ...
200 küsur bin lotu bitirdiler 10 dakikada
Artıya gecse bari ?
Ben göremiyorum maalesef
Net farka bakarak söylüyorum:(
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.