Ben de paranoyak ky yi favlim. Teşekkürler lütfü001 :)
Printable View
Ben de paranoyak ky yi favlim. Teşekkürler lütfü001 :)
Ulan yeter ******** düştükçe düşüyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bakmıyorum bile girdi giren ortalama düşürdukce oda dusuo nerden donecek belli değil
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.16 1.15 aldım.hepsini verdi artık 1 lerden verir ******** yüzde 20 yapsa kurtarmio
biraz yukarıya dogru mıncıklasalar arkası sert gelebilir.. bence aportta bekleyen coook.. ytd
Nasıl bir hisse bu 1.24 girdik daha çıktığını görmedim sat sat bitiremediler derdi ne bu hissenin anlamak zor...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.11 ne yaw...
Artık yeter...:)
Üstad bu kağıdın gerçekten tuhaf yapıcısı var senelerdir kâğıdı süründürüyor. 1.70-1.71 değdiriyor daha sonrada malı dağıta dağıta geri çekiyor. Aşağıdan da toplamak için kağıt sürünüp duruyor. Kimse nereden döneceğini nereye kadar düşeceğini veya nerelere kadar çıkacağını kestiremez.
Onun için bu kağıdın ne desteği ne direnci hiç bir şeyi yoktur. Bu kağıdın tekniği desteği de direnci de spek efendinin kendisidir.
Bu hisseden ky düşürmeden zor gider bu hisse özellikle yukardan baskı aşağıdan topla hisse satıldığı kadar alınıyor her gün %3 düşüyor elinde milyon lot olanlar var maliyet çok düşük olduğunu düşünmüyorum birde meyve suyuna ÖTV muhabbeti çıktı o da iptal olursa o zaman hızlı bir yükseliş olır umarım.
onceki dususte kagıdına bayagı sahip cıkmıstı. bunda masallah en onde kosuyor. patron, bukadarı fazla oldu gibi ha.! ytd..
beyin fırtınası estirelim biraz..
o kadar sert dustu ki buralardan mal toplaması bence zor (sayet amac mal toplamak ise).. ben olsam tekrra yukarı verir, buraları gorup korkan ky yi avlardım ki bunların icinde bende olacagımdan hic supheniz olmasın :)
mal bosaltmak ise derdi yine fazla sert oldugu dusuncesindeyim ki; en azından tekrar onc 1.2x seviyelerine sonra da 1.3x seviyeşerini buralardan tekrar gormeli diye dusunuyorum. (en kotu 1.10 - 1.09 dan tepki gelmeli).. kytd
tabii bir ihtimal daha var .. ama onu dusunmek bile istemiyrum
https://m.youtube.com/watch?v=ad6Ga-gx-9w
Ersu nun speğini buldum galiba :)
Bu hissenin endeks ile alakası da yok neden bu kadar baskı var endeks çıkar bu hisse düşer endeks düşer bu hisse düşer normal değil....
Emkel hissesini takip ediyorum o kadar zarar etti o hisse bile daha sağlam duruyor ne diyeyim ersu elimizde patladı....
Adam kaç gündür kağıt nasıl baskılanır diye ders veriyor hemde ücretli bizim paramızıda bu zorunlu verdiği ders karşılığı alıyor, ama bu işler parayla değil sırayla diye bir laf var bildin mi :)
1.11 den nasıl topladılar şöyle aşağı bassalar nereye kadar düşecek bizde görsek aşağıya alış yukarı satış ortada kalanların canı çıksın 😀
Grafik 5 dk al verdi yarınsaatlik ve günlükte al verirse döndü diyebiliriz bakalım yarın belli olacak ytd.
Kaç tane grafik baktım bilmiyorum o destekler hep bizim kafamızda adam alış yazıp durdurmadığı sürece hiç biri dayanmıyor, birde üst kademeye hikayeden yüksek satış yazdı mı millet altına sıçıyor zaten, gerçekten satıcı olsa 3-5 kademe yukarı satış koymaz çakar geçer, yine aynı şekilde mal gibi alt kademede alış yazıp beklemez...
Neyse adam malı oradan oraya aktarıyor, ne zaman bana bu kadar kağıt yeter derse o zaman yine onun istediği kadar gider...
Biraz açık yazdım ana adamın/adamların yaptığı bu....
Aynen bende siz gibi düşünüyorum satmak derdi olsa zaten sabahtan satışlara koyar 1.09 kadar 400 bin lot alış vardı satmak istediklerini satardı ama o zaman aşağıdan hisse alamaz yukarılara direnç hisselerini basıyor aşağılara alımları bu gün 1.11 1.12 ne kadar hisse satıldı ky yavaş yavaş düşmeye başladı bakalım ne kadar satacaklar. Veya baskılayacaklar.
Olay bu kadar net, adam her gün dükkan açar gibi kucağını açıyor düşenlerin işini görüyor ama herkesin sabrı ona denk değil tabiki birde borsaya ihtiyacınız olan parayla girdiniz mi sıçtınız demek, geçen birisi başka bir foruma yazmış şu tarihe kadar fiyata bakmadan satmam lazım diye oldu olacak borsaya hiç girmeden adamın hesabına EFT yap....
Forumlara her şey açık açık yazılmaz...
Aldım sattım, maliyetim şu elimde şu kadar var diye kimseye söylenMEZ....
Halk ban 300 bin lot satmış ky 100 bin civarı yatırım finans 200 bin civarı lot almış halk bank neden bu kadar zorladı garip sattımı yoksa virmanladımı anlamak şuan zor...
Takas işini yorumlamak çok sakat, şimdi aklımdaki herşeyi yazarım ama tersi çıkarsa millet gelir ağzıma sıçar...
Doğru çıkarsa bir Allah’ın kulu gelip sağol demez...
O yüzden açık alanda kısıtlı paylaşıma devam; ——-Mal sahipli, sahipli malın derdinide sahibine bırakıyorum——
Son olarak Twitter daki hiçbir mala güvenmeyin kağıt 1.50 üzerinde herkes 1.90 olacak diye hedef verdi onlarca grafik attı, şimdi yine aşağıda hedef veriyorlar...;
Biri çıkıp şu mallara yazsın lütfen madem düşeceğini biliyorlar açığa satış yapsınlarda paraya para demesinler...
Ama o göt var ya işte o göt onu yemez...
Doğruya doğru Twitter da çiziktirmekle parayı basmak arasında daşşak farkı var...:)
Kardeşim sonuna kadar katılıyorum düne kadar 1.70 hedef verenler karları görünce kaçtılar twitter'da hisseyi pazarladılar mal coşkuda satılır hesabı şuanda hisse 0.90 A düşecek paylaşımları var herkes hisseden kaçıyor ben kendi adıma millet satarken alınır düşüncesindeyim. Ama bu hissede haddinden fazla baskı var şimdide Holding olacak muhabbeti geziyor.
Hocam o malların bir kısmıda pek kaçamadı bence; belki %10-20 almışlardır o kadar yoksa sağlam para alan olduğunu düşünmüyorum,
Hisse hakkındaki dedikodulara gelecek olursak; bunları mynetteki bonzai kullanıcıları yazıyor genelde, iyi yada kötü demiyorum hepsi deli, böyle adamların gerçekten Ersu alıp sattığını bilsem hemen satar çıkarım :)
Ersu zaten Ali Akman’ın hatta bir kısmı Akman Holding hesabında, ortaklık yapısı ortada şirket ortada :)
Hocam aklı başında konuşan 2 adamdan birisi de sizsiniz sizin ersuda hisseniz varmı ve maliyet kaç birde şirket 1.35 ile 1.40 arası 200 bin lottan fazla alım yaptı ama bu düşüşlerde hiç almadı bunu anlamakta güç...
Hocam herkesin aklı başında aslında ama bazıları maaşlı, biz bedavaya yazıyoruz o yüzden bildiğimiz doğruları dilimiz döndüğünce yazıyoruz :)
Daha önceki postta yazmıştım elimizdeki hisse adedi ve maliyetini kimseyle paylaşmayalım diye :)
Şirketin yaptığı alım satımlar çok uzun hikaye olur; ama şöyle geriye dönük bir bakın lütfen son 1 yıldaki hisse alım-satım haberlerine, yani durum göründüğü gibi değil bence...
Bu adam kaç kere ceza almış birisi, şuan kurdun sofrasına oturduk o geyik devirirse bizde et yeriz, yok deviremezse kurtlarda düşeni yemek kanundur der bir birimizi yeriz :)
Hocam şirket sahiplerini araştırdım orjinal spekülatörmüş zamanında araştırmıyoruz şimdi araştırıyoruz şuan hisseyi neden kimsenin almadığını anlıyorum patronun geyiğe çatal batırmasını bekliyor herkes 😀 bu gün ersu yatırım işlerini aramışlar orada şirket te bir sıkıntı yok her şey güzel gidiyor spekülatif hareket demiş yatırım işlerine bakan arkadaş demekki bilinçli söylemiş 😀😀😀
Aynen araştırmayı önce yapmak lazım,
Ama adamlar bazı şeyleri sonradan çıkarıyor piyasaya, sadece Ersu özelinde bakmamak lazım ne kağıtlar patronlarının elinde oyuncak oldu/oluyor...
Birde bu adamlar arasında bir centilmenlik mi yoksa çöplük anlaşması mı var bilmiyorum ama kimse kimsenin kağıdına bulaşmıyor sanki
Neyse biz bulaşıyoruz işte :)
Hocam 2 yıla yakındır borsadayım centilmenlik ten önce sanırım yenen kazıklar oluyor her hissenin bir kalkış zamanı oluyor ama bunu kim nasıl ayarlıyor onu anlamadım spek tabiri var genelde patron oluyor ne zaman tamam gidelim derse hisse o zaman başlıyor yükselişe direnç destek falan filan hep bana göre böyle hisselerde fasa fiso düne kadar 30 milyon hacim yapan hisse 1 haftadır 1 milyon yapıyor ve hala o hacimli alınanların çoğuda durduğunu düşünüyorum hacimsiz düşen hisseyi kaldırmak kolay olur umarım ersuda öyle olur.
Bende acemi borsacıyım sonuçta, bu sorulara cevap verebilecek birisi çoktan yükü tutardı bu saattede forumda olmazdı :)
Hacimler bile bazen hikaye oluyor, sallıyorum X hissesi 20 milyon hacim yapıyor ama gün sonu alan satan nette pek bir şey alıp satmamış anca top çevirmiş oluyor ama yine bu x hissesi 2 milyon hacim yapıyor bir bakıyoruz gün sonu 700-800 bin lot el değiştirmiş yani kendi malını sakince öbür kuruma geçirmiş,
Birde bazen görüntü olarak açık imajı veren satışlar oluyor bakıyorsun alan kurum zaten bunların, adamlar resmen dümen manyağı her gün yeni bir şey öğreniyorum :)
Yazdıklarım Ersu ya özel değil bunlar genel dümenler...
Hocam haklısınız yapacak bir şey yok beklemeye devam kendi adıma epeydir zarar etmiyordum bu ersuda da stop olmadım biraz zararım ver bekleyeceğiz inşallah yarın ersu içinde güneş doğar en azından düşüş biter çıkmasından vazgeçtim. İyi geceler.
Sevdiğim bir lafı yazayım :)
Sevdiğini özgür bırak dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömelmişse yaklaşma...
Artık umudumu kaybettim .80 de ortalama düşürürüz zararsız satmak için
Daha gözü toprakta bizide yanında götürecek ha döndü ha dönecek saplandık düşsün bakalım daha ne kadar düşecek.