Son 4 hafta :) Mardin Münih hattı... Ama Mardin emi kalkıyor Münih emi... Bol kazançlar
Printable View
Son 4 hafta :) Mardin Münih hattı... Ama Mardin emi kalkıyor Münih emi... Bol kazançlar
Ancak kendi açımdan şansız bir döneme isabet ediyor.. :( 17 Ocak 2 Şubat hiçbir tahtada yokum... Hatta İnternetin dahi olmadığı yurtdışı snowboard tatilinde.. Zincir emirlerimi aylık hazırlıyorum ama eminişte zincir emirmi çalışır :) bol kazançlar
İyi tatiller.Gönlünüzce olsun
Hocam yalnız merak ettim.hic bir tahtada olmayacağım dediniz. E şimdi siz eministe 75 bin lotu nasıl vereceksiniz😊😊. Feridun bey bile 50 bin lotu satarken göbeği catliyor😊.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,14 ten verdim gitti
4,70 te bulusmak uzere...
Maalesef bu kagidin kaderi boyle, nadiren 6 yapiyor sonra hooop 4,68
patron satıyor akşama pay alım satım bildirimi gelir önceden tavandan satardı şimdi bulduguna veriyor....
Öngörüleriniz tuttu.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattıklarımı yerine koymak için bende bekliyorum 4,70 de ama hala vermediler.
Sayın THUNDERBOLT bu kadar boş bırakmazdınız burayı, yorumlarınızı merak ediyoruz.
Aslında ayın 29 una kadar bir şey yazmiyscaktim. Mardin ilimizin epey guneyindeyim.simdilik zaten seans izlemiyorum internete de pek girmiyorum Ama şöyle bir baktım sıkıntı yok Ismet bey ucuza vermiş diyebilirim sadece.Artik bilançoya kadar her ne olursa sstmiyacagim
Dualarımız sizinle. Allah yardımcınız olsun.
thejackalav babanın hisselerini satıp yiyorsun hayat sana güzel...para bitti mi ucuza verdin...yoksa bilmediğimiz birşeyler mi var şirketle ilgili ?
Hay ağzın bal yesin kardeşim, Ben de üstteki mesajı 3 kez okudum ve ne demek istendi anlayamadım. Üstad snowboard yapacağım aylık Emir verip gidiyorum dedi ve birkaç gündür de yok. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fa8b210e8f.jpgbol kazançlar..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9e64871fc1.jpghisselerimde bende buradayım... Ne demek istendi anlayamadım.
iyi tatiller..ailenize selamlar.super..
Üstad hissede şöyle zirvelere çıksa ne güzel olur. İyi tatiller
52+76+90 satış
TOPLAM 230,000 LOT SATIŞ
bunları 94 yaşındaki adam satıyor haaa
O YAŞTAKİLER ÇİŞİNİ TUTAMIYOR
BU ADAM SATIŞ YAPIYOR
HELAL OLSUN DEDEYE
özür dilerim ömer dede 95 yaşındaymış
daha sonra ömer dedenin satmasına gerek yokmuş
zaten yaşı 65 in üzerinde olduğu için doktor raporu ile vekalet alıp akrabalarından veya güvendiklerinden birine vekalet vererek satabilirmiş?
sizce 95 lik dede verdiyse kime satış için vekalet vermiştir
100 puanlık soru?
Onunla yakından ilgilenen hemşiresine vermiştir
Feridun beyin sattıklarını!!! da eklersek 300 bin lot eder 6 ayda.Kücuk bir halka arz
Aslında aklımda birkaç düşünce var.Tabii nekadar doğru bilemem
1.Gercekten bu kadar malı küçük yatr ya bu fiyattan verdiyse şirketin durumu kötü demektir
2. 300 bin lotu eminiş gibi bir tahtada satış yiyerek küçüklerin alması ve fiyat in 4.60 ta kalmasi çok zordur.
3.Satiyor gibi yapıp kendi diğer aracı kurumlarına dagitiyorsa
bizlerin de patron satıyor satalım diye dusunmemiz içindir
4. Böylece ileride bir yükselis olursa mesela deniz ak gedik ziraat yapı kredi bunlar satarsa kimin sattığı anlaşılmaz .Ama oyak satarsa herkes anlar
5.Teknik olarak haftalık iyi iken istese 5 üstünden çok rahat verebilecekken 4.60 vermesi küçük yatırımcıyı dusunmelerindendir heralde😊
5.Belki de ileride sayın thejackalav in bahsettiği bu paraları şirket e hibe ettik derler iyi niyet varsa
Benim aklıma gelenler bunlar
Son söz ta 1nci madde doğru ya da diğerleri bana göre
Bu arada alıntı yapıp yapistirdigim temel verilerde 9 aylık bilançoya göre durum tablosu nu bir ara one cekeriz
Tablo buydu 9 ayliga göre
https://i.hizliresim.com/76Pq05.png
Eyvallah 😊
THUNDERBOLT
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
302
Feridun beyin sattıklarını!!! da eklersek 300 bin lot eder 6 ayda.Kücuk bir halka arz
Aslında aklımda birkaç düşünce var.Tabii nekadar doğru bilemem
HAKLISNIZ
ADAMIN BURADAN 300,000 LOT MAL ALMASI İÇİN SALAK OLMASI LAZIM
O KADAR GÜZEL HİSSELER VARKEN
BUNLARIN TAPTIĞI:
CEP TO CEP
muhtemelen hisse satışından gelen parayı şirkete borç olarak veriyorlar.şirketin kısa vadeli borçlarını döndürebilmesi için nakit girişine ihtiyacı var. şimdilik baba-oğul bu çözümü bulmuşlar gibi. ( bir önceki tahsisli sermaye artış öncesinde Feridun bey borç vermişti ) muhtemelen daha çok hisse satmaları gerekecektir. bol sabırlar ve kazançlar dilerim.
Ya 94 lük baba ölürse ? [ı]alllah gecinden versin[/ı]
o zaman game over mi?