https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...a6&oe=59723924
Printable View
Resimdeki çocuğun 17 şirketi, 28 gemisi, 2 süper lüx yatı var..!
Ve babası hala "çocuğunun geleceği için evet" diyor!
YA SEN?
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...0e&oe=592A735B
Madem varda niye 15 yıldır kimse çıkıpta iktidara gelemiyor.
Niye Bahçeliyi Kılıçdaroğlunu seçimleri kaybetmelerine rağmen indiremiyorlar.
Nerde bu insanlar 15 yıldır niye çıkıp partilerini iktidara getiremiyorlar?
AKP+MHP yüzde 50'yi geçemiyorlarsa zaten partiyi kapatıp gitsinler. Bıraksınlar siyaseti...
MHP li vekillere kaset tuzagı kuranlar, Baykala kaset tuzagı kuranlar, Muhsin yazıcıoğlunu şehit edip, saatlerce helikopterine ulaşmamak için çabalayanlar, tüm medyada algı operasyonu yapanlar yüzünden olabilirmi? 3 tane muhalif tv yazarmısın burada, yazamazsın çünkü yok, 10 gazetenin 8 i aynı başlığı atarsa yine orada kendini göstermen,anlatman zor..
Tugrulun kıbrıstaki kumar borcunu, resmi evliliği oldugu halde henüz boşanmadan daha rus karıdan çocugu oldugunu bilen kaç kişi var...
15 yıldır bunca hatası var madem niye CHPden MHPden bir kişi çıkıpta partisini iktidar yapamıyor.
Her seçimi kaybeden liderleri niye hala koltuğunda oturmaya devam ediyor.
Niye o saydığın ve bir çok kişi reisin yanında yer almaya ve sayıları artmaya devam ediyor?
Sen bunları bir düşün istersen.
Bak kardeşim Adnan Menderes siyasete girdiğinde 12bin dönüm zeytinliği varmış, asıldıgında elinde kalan 4000 dönüm bahçe..yememiş yedirmiş...Senin oğlunun sayısız gemicikleri niye yok, çalıyor ama çalışıyor gibi birşey diyorsun sen..yol, köprü tünel yapıldı tamam ama bunlara geçiş garantisi verildiği için zarar ediyorlar. 60 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı bu parayla yapılıyor bunlar, kendi ceblerindenmi harcıyorlarki, senin, benim paramla yapılıyor bunlar yandaşa ballı kıyaklarla paranın yedirilmesinden memnunsan sen 2 kere evet oyu kullan gitsin...
Çalıyor ama çalışıyor demedim. kıvırma.
Çalan insan nasıl bu kadar uyumadan yatmadan milyonlarca lira harcayarak hizmet yapar bu ülkeye diye soruyorum.
İmfden borç alıp maaş ödemek dışında ne iş yapmış bundan önceki iktidarlar?
İdeoloji karın doyurmaz. Ülkenin menfaatlerini düşün. Bırak bu herşeye muhalefet etme huyunu.
Doğruya doğru, haklıya haklı demeyi öğren.
Hollanda krizinden sonraki ikinci günde de EVET oylarındaki artış devam ediyormuş.. :kahkah:
http://i.hizliresim.com/P0PYRQ.png
Okudugunu anlamıyorsan sana ne diyeyim...çalıyor ama çalışıyor dediğini diyenmi oldu..kıvırmayı reisin iyi bilir...one munute, yok ben modaratöre dedim diyen kimdi...ha bide çok akıllı çocuk sen giderken biz dönüyorduk o yollardan..öncekiler kötü bunlar para verdi diye destek veriyorsan abd sana 100bin dolar verse demek sen daha nelerinide verirsin dimi..parayı veren düdüğü çalar diyorsun..anladın sen onu zeki çocuk...
Büyük milletimize teşşekür ,, aldığım son bilgilere göre evet oyu yüzde 72
Hayır cı arkadaşlar bu millet size neden inanmıyor :)
hayırcı arkadaşlar bu millet size neden güvenmiyor
hayırcı arkadaşlar bu millet size neden oy vermiyor
Hayırcı arkadaşlar bu millet sizi görünce ,, bunlara inanmam neden diyor
Bir kere sorgulayın yahu
hayırcı arkadaşlar Bu millet size neden kötü gözle bakıyor sorgulayın
hayırcı arkadaşlar bu millete kafa tutarsan sonun hep hüsran
Hayırcı Arkadaşlar önce millete hesap verin ... neden bize oy vermiyorsunuz deyin
Millet hayırcılara neden destek vermiyor ben biliyorum ama utanıyorum yazmaya :))
Yüce Türk milleti yine evet diyecek
İşte biz evetcilerin farkı bu bir ayrım yapmayız... Türkiye yi seven herkes dostumuz ,, sevmeyen düşmanımızdır... cemal sen benim dostumsun :))
Bizi gördükçe canları yandığı için olabilir mi ?? acaba..
"Bu HAYIR'cılar, zeki kişiler, bilgili kişiler, hafızaları canlı, her dediğimizi yutmuyorlar, geçmişe bakarak geleceği görebilecek kadar analitik düşünüyorlar.." diye hayıflandıkları için olabilir mi. ?? acaba..
Cemal abi Bu milletin yüzde 72 si neden evet diyor bunu açıkla lütfen