Şaka gibi ....
Printable View
Şaka gibi ....
7.50'li günlere hasret kalmıştık 10-15 gündür(!) Rezil kağıdın rezil tahta yapıcıları allah topunuzun belasını versin.
Genel tecavüz var rıza gösterin :)
rıza ölmedi mi .
Haaaaahaaaaa rızayıda düdüklediler
Bu gelen kimin ayak sesleri beyaz kar beklerken kırmızı kar yağıyor...
cumhur babann dedikleri borsadakileride korkutmuş olmalı.ytd
Fabrika suriyedeya ençok bunu etkileyekmiş amca o yüzden düşüyomuş
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saboşlar ve spekoş falakaya yatırmalı biz yatırımcılara ettiği eziyete bakarmısın bunlar şeytana bile pabucunu ters giydiren cinslerden gam yok Allah bizimledir inşallah...
şimdi bizim bu zevzek, vurdum duymaz tavırlarımızı okuyan yeni mallanmış ky ler bizi tuhaf buluyorlardır. öldürmeyen acı güçlendirir.
Zalımın zulmü varsa afyon hissedarınında allahı var zulumla abat olanın sonu berbat olurmuş aga ne günlere kaldık kamyon arkası yazılarda yazdırdınya bize büyüksün
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SAlı gününüz iyi olur inşallah.Rezil kağıtla ilgili yine bir süre yorum yapmama kararı aldım kendimce.Gerçekten bıktım usandım hiçbir anlamı olmayan hareketlerden.Sizleri okumaya devam edeceğim.Kalın sağlıcakla.
Teknik olarak 7.90 üzeri kalırsa 8.20 ve 8.70 denemesi yapacaktır temel olarak ay sonu bilanço var ve arsa satış haberi her an düşebilir ama bu adi hiçbirine uymaz o yüzden artık yorum yaomıycam yeni giren yada girecek olan arkadaşlarda zararda degillerse durum degerlendirmesi yapsınlar artık söz bitti yorum yok ytd
şuan tüm beklentilere kapatmış tahta kendini, inanılmaz baskı var.Şuan tek göstergemiz Aslan çimentonun yönüne göre onu yine geriden takip ediyor, umalımkı aslan gitsin bizde iyi kötü faydalanalım ondan,
.............................. Yorumsuz
helal olsun be toparlamış.
kanal istanbul da bi b..ka yaramadı. nedir bu hissenin derdi
bu kadar zamandır bu strese nasıl dayanıyorlar. ben nasıl sabrediyorum şaşıyorum. bu kadar hissedarın içi içini yiyor. 7 civarı daha rahattım. gelmez mi ki oralara alsak biraz. ytd
ben tahta yapıcının yerinde olsam son 20 dk da tahtayı kaldırırdım, bugün tahta yapıcının s..ilmedik yeri bıraklmadı eminmki çok kişi lanet olsun diyerek çıkmışdır tahtadan. yeterince mal almışdır bugün
Afyon yine Afyon landı halen 7 den kurtulamadı.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kurtaracak speğin ta .....
Ek 13714..........yeter mi ki aldıkları
Ek 13715....bu da karanlık
Ek 13717.....
bir mucize lazım bize. artık herkes küstü bu hisseye. kimse suni çıkışlara inanmıyor.
[emoji106][emoji106][emoji122][emoji122]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Asla ytd
7.72 den aldık bir miktar
Bugün hisse tavana mı gidiyor tavanda satış için düğmeye basmayı hazırladım
yine ele mi veriyor, yeni taze ortaklar geliyor
ytd
Bu nasıl birşeydir Allah aşkına...Asansör gibi gökdelene çıkar gibi gidiyor sonra arıza yaptım deyip geri hızla inişe geçiyor Lannn mal sahipleri sizlerde miğdemiz bulanıyor burdan kurtulursam asla sabancı hissesimi....
Karlar reailze ediliyor ayak sesleri geliyor sanki ytd
Meydan boş iken ve ortalıkta özel şirket vs yokken Sabancı piyasaya sanayici diye çıkmıştı. Epey servet yaptı. Şimdi ne olduklarını hep beraber görüyoruz. Şimdiki piyasa koşullarında ne kadar beceriksiz oldukları kabak gibi ortada.. Ve dağılıyorlar artık. Asıl bu şartlarda sanayicilik yapabilirsen beceriklisin , başarılısın.
alan satanı görebilen arkadaşlar bizi de bilgilendirebilirler mi arkadaşlar?
satıcı bekliyorlar ama ne satıcı kaldı ne de gündelikçi. boşa bekleme be adam al malını taşı yukarılara ki dostlar alış verişte görsün.
50 lot satışa koyduğumu. gördün değil mi. hemen aşağı çektin. seni gidi hin seni. yakaladım.
afyon daha yeni basladı
Başladığı filan yok puştun hali hep aynı.
ne bekliyon dayyyııııı. hadi gari. götürü vereceksen götürü ver.