Sayin cefaks, bu tabloyu ilk tarih 31 Mayis olacak sekilde rica edebilir miyim? Diger tablolar icin de tesekkurler.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sayin cefaks, bu tabloyu ilk tarih 31 Mayis olacak sekilde rica edebilir miyim? Diger tablolar icin de tesekkurler.
Kusura bakmayin :)
Sayin existence, verilere fazla daldim. Sakada olsa soylemeniz iyi oldu.
Bazen resme uzaktan bakmak daha iyi oluyor. :)
Metro'nun elinde kalanlarin maliyetini merak ettigim icin sormustum aslina bakarsaniz ama zaten toplamdaki cogu payin maliyeti 4 uzerinde.
Sorunuza gelince son 10 gundur epey hareketli hisse ama daha ne kadar devam eder, ne olur kestirmek guc acikcasi.
YTD.
5 den alanlar sence ne düşünüyor ben 3.2 lerden aldim sattim tekrar 3 geldi seker bastı seans sonuna doğru 3.3 yapıp 3.21 den kapattı sonra hergun ayni doldur bosalt ile çıkışa devam etti am buraya kadar bence taktik ayni bir kademeye milyon lot koyup ustten satıyor alttakini silip 5~6 kademe aciga satış sonra yine milyon lot koyuyor ve üstten satıyor yarin daha kolay cikar kagittan 4 lerde kaldi kağıt bence
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki 6 gunde %70 den fazla yapmış hisseyı alıyorsan
burada sucu ahmet mehmette aramayacaksın
5 tl seviyesınden alanlarda uzun vadede zarar edeceklerını sanmıyorum
Zico'nun dediği gibi ben uzun vade için icbct sahibiydim. bir günde 6 ay ileriye taşındık. hal böyle olunca elde avuçta ne varsa saldık. derken baktık ki hisse gidiyor 4.94 seviyelerinden tekrar daldık sonuç ortada. kazandığımızı geri verdik. :) bunlar hep tecrübe oluyor tabi, kağıdın kimyası bozulunca çok ısrarcı olmamak lazım, kâr cebe yakışır diyerek uzaklaşmakta fayda görüyorum.
yatırımdan anlamam, yatırım tavsiyesi verecek durumum da yok. bunlar sadece birkaç gün içinde tecrübe ettiklerimden ibarettir.
bir arkadaşımın tanıdığı broker 7 tl olacak demiş. ytd.
bu kağıtta da 7 olacak 10 olacak diyenler çıkmaya başladıysa buranında işi bitmiş demektir.
sizi gidi goygoycular sizi..ky uzak dur.. ytd
Açıklamalar
Bankamızın tahsili gecikmiş toplam 4,158,704.-TL tutarındaki bireysel kredi ve kredi kartı alacakları, 22.06.2017 tarihinde, 250,000.-TL bedelle, Hedef Varlık Yönetim A.Ş.'ye temlik-varlık satışı yöntemi ile satılmıştır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/613577
**** 942-483-408 isim alın küfür ve hakarete yer yok birde siyasete yer yok
sırtlan galip tahtaya geldi mi bugün? bilen var mı?
Sent from my iPad using hisse.net
bu hissede galip var haberlere kulagı tıkalı dümen istediği yöne kırar
3. denemem de 3.kademe 1 kademe de alım 4. kademe eksiğine zor sattım yönünü bulana kadar takipteyim.
Hisse senedi gibi burası da gayet sakin ve durağan
Bakalım galipin bayram harçlığı ne olacak.
dünyada böyle 3. sınıf insanların bey sayıldığı borsa var mıdır acaba? adamın tek meziyeti profilinde evet yazması. o zaten korunmasına yetiyor
0ç diyor ki satın bana 3,99 dan 4,00dan alın. sonra yine çakayım size istediğim fiyattan
şimdi metroya satıyorlar, bakalım kimin taktiği başarılı olacak. ya da soytarıdan bıkıp hisseyi terkediyorlar
Buraya da kufru tasimayin ama ya
Sent from my iPhone using hisse.net
sabah 8300. lot 4.00 alamadım 4.01 döndü 2.seans emri iptal ettim ve sistemi kapatıp bekledim. telegün -4 küsür görünce sistami actım yazana kadar 4.00 oldu. yönümü başka hisseye döndüm ........kalanlara selamlar. hayırlı kazançlar
sabah 8300. lot 4.00 alamadım 4.01 döndü 2.seans emri iptal ettim ve sistemi kapatıp bekledim. telegün -4 küsür görünce sistami actım yazana kadar 4.00 oldu. yönümü başka hisseye döndüm ........kalanlara selamlar. hayırlı kazançlar
13 mıoyon lot var elınde nasıl cıkcak okadar malı takasda net bılgısı olan varsa paylasabılırımı
günlük takas atabilecek bir arkadaş var rica etsek...
Neyse sağlık olsun. Sıkmayın tatlı canınızı. Yine sağlıklı bir şekilde ailenizle bir bayrama kavuştuysanız mutlu olun şükredin. Hisseye gelince merak etmyin belki haftaya olmaz ama ondan sonraki hafta yine 5 leri bulacaktır.hatta 6, 5-7 arasını bile görme ihtimali var. Hayırlı bayramlar. Kalın sağlıcakla. Ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7eeedd3906.png
Yatırım tavsiyesi değildir...
15 hazıranda yat ortaklarının malı sfır mış metro aldıklarını
yat ortaklığı denız seker ve globala aktarmış ayrıcva kendındede hiç yokmuştuı
yani an itibarı ile görünen takaslar bence güzel hayırlısı ile yavrularımızı bekliyoruz
Bu pasta da 15 hazırandan bugune
http://666kb.com/i/dkcvhsv6j7yb2h992.jpg
bu pasta ise çarsambanın metro 2,637.000 adetten çoğunu yat ortaklığına bırkısmını şekere 400 bın cıvarı
bırkısmınıda kendınde bırakmış
http://666kb.com/i/dkcvo4vlord4o1r12.jpg
Beyler isminiz varmı yokmu dikkat edin isminiz yok ise tek sıra acıyorum ayrıca küfür ve hakarete yer yok diye bin kez yazmışımdır yınede küfür edenler var atıp kapıyıda kilitliyorum bilginiz olsun joın 872-555-450
Zico bir pasta yapıştırsan bugünkü işlemler için