Rebel hocam bende tanımam etmem yafta yapmak istemiyom ama
Bı kuslusitede ki yazışmaları egosu ylk lari izle mecburen o kanaata variyorsun hep yalan hep yalan
Printable View
Rebel hocam bende tanımam etmem yafta yapmak istemiyom ama
Bı kuslusitede ki yazışmaları egosu ylk lari izle mecburen o kanaata variyorsun hep yalan hep yalan
Hele bugün ki çok komikti investe yazanlara kızmış da bilmem ne de :party::kahkah::kahkah::kahkah:
bugun 120 bin açık lot var bakalım bunlarda %5-10 arası alıp çıkacakmı..daha önce yaptılar
öncekı açıkta 120 bın civarı idi 1,95-1,90 arası yapıldı 1,80 gibi kapandılar (buyuk ıhtımal tahtacının haberı vardı tanıdık falan olabilir müsade vermiştir şimdide oyleyse bugun taze açıldılar çunku 15 kademe daha aşağı:))) beklesin diğerleri
bu Borsaya çökme muhabbetini bilen varmı ne olmuşta çökülmüşş biz mi kaçırdık..ben bildim bileli bu kağıt ima ediliyor 40-45 gün dür bu kağıtta 1,97 den 1,70 geldı geldı gıttı..borsa dedikleri güler yatırım mı? ben bu hissede çökme yönverme görmedım evet yön verılıyor ama hep aşağı borsa çıksa da aşağı; borsa düşse de aşağı..
yarın da düşerse ne bahane olacak fiyatından çok bunu merak edıyorum ne çok gızem varmış tahta da arkadaş..bi bunda var başkasında yok bi bitmedi bahanelerr eksi kapatmalar
işi biliyorsa bu grafiğin hakkını bugun vermesi lazım..
ara da sıra da tek tuş 5000-15000 arası verenler hep ky sıkılıpı bırakanlar tahtada istenen de bu 1,95-1,85 arsı mal aldırıp taşıtanlar o tek işlemlerin çoğalması beklenıyor ne zaman yeter derse yuruyecek ve ben demıştı dıyecek olay bu..ama gördüğüm anladığım lanet eden bır daha bakmıyor.
bu kadar ky varken tahtayı taşımaz ama sorun şu aldıran da kendısı 1,95 den ıtıbaren satarken karşılayan bır kitle olması lazımdı yedıre yedıre taşıttılar kyye malı şimdi hisse dipteykende ellerınden alacaklar (çünkü bunda ky 50 gundur 15 bın gıden endekste zarar eden ender ky:)))
bugun bır sınyal gelmedı..kademeler bomboş trade eden de yok 1,85 kadar 100 bın anca var kademeler de. satış
saatlıkler karar aşamasında ...1,81 kadar alması lazım en azından ya da dunku en düşük tekrar denenecek ve 1,67 çizgisi 1,69 bugun için
bu hıssenın tahtacısını takıp edıyorum 1-2 aydır takıbe devam edecem hısselerınde olmamak için..bu hafta istediği tüm şartlar var
ENDEKS HOPLAYA ZIPLAYA ÇIKMIYOR
TAHTADA AL SATÇI YOK
KADEMELER BOMBOŞ BU HAFTA VE BUGUN
ALEYHINE YAZANLAR HEP AYNI 2-3 KİŞİ HER ZAMAN OLUR BU..VE EN ÖNEMLİSİ TAKIPÇİSİ BU ORTAMA GÖRE ÇOK SABIRLI VE KONUŞMUYOR..BAKALIM NE OLCAK..FAKAT SENED HEP AŞAĞI MOMENTUMLU ANI BIR ZIPLAMA VE DEVAMI İLE 2,10-2,20 ARASINA ZIPLAMASI LAZIM..YOKSA ÇOK EDEBİYAT DİNLERIZ AMA KARIN DOYURMUYOR.
HİSSE GİTMEZ DEĞİL GİDER AMA KANAATİMCE KYNIN ÇOĞU SATINCA KI BIR KSIMI SATTTI..
ŞU ANA KADAR %15-20 YURUYEN ENDEKS İLE %15 CİVARI DÜŞEN BİR AĞLATAN HİSSEDEN BAŞKA BIR ŞEY GÖRMEDIM
GENEL OLARAK TAKIBIMDEKI HISSELER BU DÖNEM DE %20-30 AARASI PRIMLENDİ EN KÖTU USTA BILE BEN KAZANDIRDIM DIYE YAZI YAZIYOR HAKLI OLRAK BURDA ŞÖYLEYDI BOYLEYDI O OLDU BU OLDU..
kendı özel grubum var dıyordu dun onlara soylemıştır gerı kalan takıpçı beklıyor guvenıp arada sıkılıp satanlar olsa da sonra donup ben demıştım dıyecek
dun 1,71 den aldıklarımı 1,73-74 verdım tahtacıya guvensem vermezdım ama guven vermıyor..
başka hesabımda çok az mıktarla kapattım defteri kalanlara sabırlar. guven para ile alınmıyor..
özel grup dışındakılerın kazandığını snmıyorum buyuk fırmaların yaptığı gıbı arada 1-2 kişiye ıyılık yapılıyor ve duzen devam edıyor gıbı geldı bana umarım yanılıyorumdur
son olarak bugunku bahane çok konuşulmasıymış hisse hakkında..yav ağa ama abarttın düşen senedler ve çıkan senedler bu borsa var oldukça konuşulur bahaneyı bırak yazma bence bahane aayıp bu trade edıyorlar..kademe dolu yok çok kötuluyorlar yok endeks çıkıyor ben susarım (en makulu bu bu arada:)) senın yapacağın işlemle son bulur bırak bahane üretmeyi...
AĞA gerçekten de eskiden g.doğu daki ağaları gibi yanındakiler hariç herkes aç...50 gundur..(bu abartıysa ben birşey bilmıyorum.
Canlı yayında tahta yapiymislar
PATRON GÜVEN tesisi icin Bir iki gün show yap güveni kazan tekrardan döseriz demiş olmasın
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin -102, ortalama tahmin ise -55 puan oldu.
Foreks'in 44 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +589 puan olurken, en düşük beklenti -400 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 44 analistin 17'si pozitif, 27'si negatif
açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -102
Ortalama : -55
Maksimum : +589
Minimum : -400
Katılımcı: 44[(+)17(-)27]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(28/11/2019 - 09:27:31)
bu arada hissedekı bayrağı görüyorum.benı bu hıssede rahatsız eden tüm hisseler giderken bu hısseyı alış fıyatım ve duzeltmesının suresı..1,85-1,90 arası malıyetler gırdım şu an 1,75 malıyet ama endeks uçtu hısseler uçtu ve borsada tarz değişti..
yoksa tahtacıya guvenmıyorum hısseden birşey olmaz demıyorum..onlar ikinci plan da..yanı endeks 120-130 bın olduğunuda bız burda hala 1,85 acaba gecılecekmı dıye beklememız ..kağıt sıkıştırılıp bırakılıyor bu rahatsız edıcı
gördüğümüz gibi ben bundan rahatsızım tahtacısı şusu busu değil sened kıtlendı sabahdan beri. ve bu 1,5 aydır boyle.meselesi ne tahtacı 3-5 bın daha fazla alacak...endekse bak hısselere bak bızze bak yatırımcısı saç baş yoluyor endeks feza...
yenı halka arz ile açığı kapatacam ama:wave: (mesajımıda vereyım...
komik işlemler..birileri sıkılacak satacak sonra çıkacak o birileri genelde bızım gıbıler oluyor maleseff:thumbdown:
ben de endekste çıkmayan bır bu kaldı dıye tutuyorum gunlerdir:halay:
ama malesef diğerleri hergun %5 ustune koyuyor..bız de beklıyoruz
sabah 1,85 sattım şimdı 1,83 nalet ede ede son kez aldım..oylanacak bu dedım ama gene de aldım son kez
çunku aşağı suruyor gene 2 kademe yaptığım al satlar 20 kademeyı buldu toplam da..:)) hıç tad almadım ama soyluyeyım
tahtacının aşağı sürdüğünü anladığınız an al sat yapın arkadaşlar.. burda tahtacı yapıyor
dün tahtayı kaldıran ziraat bugun tahtada baskı kuran gene ziraaat başka ne denir
yarın 1-2 kademe aşağı ya da yukarı tekrar baskı nereye kadar .......
kalan arkadaşlara bol kazançlar ben yenı halka arz hıssesıne gecırdım burdakıı kuçuk mıktarı...umarım hısse en kısa zaman da 2,50 olur
Hisse sürekli baskılanıyor
1.97-1.70 bandında git gele devam 1.97 üstü geçilip kapanış olmadığı sürece heceyecana gerek yok
Yıl sonu ve aylık bar kapanışı güzel yapmak için ay sonuna doğru hareket edeceğini tahmin ediyorum
Ytd
[attach=confıg]23792[/attach][attach=c
HERKES KONUŞUR @ketex_27 yapar