Beyler %35 net kar verdi 2 günde niye beklersiniz daha 21.50 kusurlu fiyatlardan sarınız gitsin daha ne biliyosunuz ki.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Beyler %35 net kar verdi 2 günde niye beklersiniz daha 21.50 kusurlu fiyatlardan sarınız gitsin daha ne biliyosunuz ki.
Ben derin ki o kişiye neden %35 Aşağıdan almak varken ordan alırsın daha geride 400 tane kağıt var gözünü kapat rastgele bile alsan kar var. Senin ki çöldeki kutup ayısı vakasına benziyo.
Ben arz dan alamadım alım yeri gelirse gözu kapalı alacam benim icin temettu önemli uzun vade düsunenler yıllarca ekmegini yer
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunların temettü vereceğine güvenmem bilançoda gider kaleminde bir yere karı montaj ederler diyeceğim şuki neden yabancıya satmadılar bundan sonra yabancı gelirmi...ytd..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabanı da tam olarak 15 gibi bilerek denk ayarladılar bence p.tesiye hazırlık, kap haberinin yansıması mutlaka olacaktır ancak yedire yedire satışlara devam edeceklerdir ayrıca da hala 2 lerde sürünen Trabzonspor hissesine sahip çıkamayanlar şimdi çıkıpta limanlarına mı sahip çıkacaklar göreceğiz hafta başı.
Pazartesi artı açsın yeter ki
Taban mi yapar diyorsunuz
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zannedersem elimizden almaya çalışıyorlar satmayın bakalim nolacak mecbur yukardan alacaklar Ytd
Küçük yatırımcıya verdiler ki panik yaptırıp elden alması kolay olsun satmazsanız düşmez satarsanız düşer ytd
Bunun pastası yokmu ...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
trabzon hissesine sahip çıkmada nedir ..albayrakların ts hissesi ile baglantısı nedir.biride trabzona daha gitmem yazmış yarın enerji sa ve ŞoK marketlerde halka arz olacak şayet alırsın bunlarda düşerse marketlerede gitme elektirkte kullanma.dahada ileri gitmek istemem kısaca bu fikrin adamları bu ülkeyi yonetiyor yıllarcada yönetecek gibiler.iyi o zaman bu ülkeyi yönetenlerede küselim.
ayrıca yedire yedire hisseyi 15 e getirecekler imasında bulunmuşsun hissen varsa sat 15 e gelince alırsın.yeni çıkmış bir hissede nasıl böyle alakasız tahminlerde bulunuyorsunuz anlamıyorum.teknige baktım diyemezsiniz.varsa bir haberiniz paylaşınız bilelim.burası idda bayisi degil.forum oldugunu unutmayalım.arzdan alanlar karlı olabilirler ama entepeden alanlarda var degilmi.neden bu arkadaşlarımızı karamsarlığa düşürelim.pzrtesi dediginiz olur 15 gelir.bu sefer herkes size inanarak hareket edebilir.daha dikkatli yazmakta fayda var diye düşünüyorum,size yazmamıştım vizyoniste yazmıştım
daha hamside yemem ben :)
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haysiyetsiz Albayrak Grubu kadar karaktersiz bir şirket grubu yoktur. Trabzon limanın geleceği yoktur ölü şirketi pohpohlayarak borsaya soktular
Ben cahilim, biri bana bu tahtayı anlatsın? BY 19.5 ve 20 TL arası mallanmadı mı? BY şu an tahtada KY ile nerede ise aynı fiyattan mallanmış durumda değil mi? Biri bana tane tane anlatsın ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4a73a461ed.jpg
Ben 15.50drn 100lot aldım ve karla sattım ky daha sonra neden 19 20 den aldı gercekten merak edıyorum yanı hısse zaten pahalıydı neden 2tavandan sonra alındı beklentımı vardı
beklenti vardı tabiki Bloomberg TV ye çıkıp yanına Denizbank ıda alıp ballandıra ballandıra anlattılar bizde 20 den mallandik yani bu muydu tüm hikayesi inşallah ama aldığımız yere gelir satar gideriz
Kuraldır: Bir tavan bozulduysa o kağıdın yanına KY isen uğrama. Ha tekniğin iyidir derinlik ve teknik takip edersin kulağın anlık haberlerdedir trade yap zararı olmaz ama KY ise kaç hem de ne kaç. Elinde bu kağıdı pahalı bulunduran Allah yardımcısı olsun inşallah kar ederler. Tabi birde KY şu stop işini iyi yapabilmeli aksi halde borsadan uzak dursunlar zamanında çok çektim oradan bilirim.
Birde sunu sormak ısterım bu hısselerın tamamına yakını kucuk yatırımcıda denızyatırım bu kadar malı nerden bulduda sattı
ben düşmez demiyorum ama taban 15,5 olursa alırım diyorsanız ve kağıt %10 düşerken öküzün trene baktığı gibi bakarsanız bu kötü niyettir az satışları karsilasa -%2-3 de durabilirdi ben stop loss yapmadiysam sebebi TV ye çıkıp yaptığınız açıklamalardir. yatırımcıyı yanlış ve kötü amaçlı yönlendiriyorsunuz.
arkadşlar, şirketin 9 aylık bilançosundaki kar 23.000.000 tl
sermayesi 15.000,000 tl
şirket 9 aylıkda sermayesinden daha fazla kar açıklamış, şurda bekleyin bakalım 1 ay daha 2017/12 bilançolar açıklanacak, eğer yalan dolan değilse bilançosu zaten bu fiyatlarda kalmaz,,,ytd
ben aldıktan sonrada çıktı satabilirdim satmadim çünkü biz gunlukcu değil yatırım mantığı ile hareket edelim istedik ama volatilite çok fazla bu hacimde bir firma bu kadar oynakliga müsade etmemeliydi
bilanço yalan dolan olmaması lazım çünkü limandaki tüm işlemleri devlet kontrolünde yani kağıtlarda oynayamazlar tabi bu benim yorumum iyi bilen başkaları daha iyi açıklama yapabilir
ayrıca gelirler döviz giderde çok az olması lazım yani buna göre bu hissenin geleceği parlak buna güvenip aldık zaten orta ve uzun vadede kazandırmasini bekliyoruz
12 aylık kâr sermayesinden büyük olabilir büyük ihtimal f/k filan gayet iyi o zaman..iyi bari
Halka arz edilen tüm kâğıtlar aynı hareketi yapacak diye bir kural yok. Ayrıca alıcı kurumların maliyetleri çok yüksek. Kâğıt %30 iskontolu15.50 tl den halka arz edilmiş. Karalar bağlamaya lüzum yok bence 1 ay beklemeye değer. Ytd
Kenan sende mi aldın kactan bekliyon ben 21 den çıktım çok eklem yaptılar ama hissenin ama hissenin yüzde 55 civarını kendileri almış ve yukarıdan verdiler safkardaki hareket gibi ama safkar ucuzdu bu yemedi halka arzdan verselerdi en azından 5.5 milyon bu kağıt ozaman giderdi diye düşünüyorum
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi bütün yorumları okudum bizde affedersiniz ama bu kadar salak ky varken az bile düştü taban bile olsa haklı şansa yaşayan adam çok nedense hepside burada ama iyi bir haberim var çoğu satmış kol gibi zarar ile kalanlarıda haftaya dökerse bular iyi olur artık bu ay böyle şubat ayını bekliyelim bilanço iyi gelirse 21 değil 25 değil 30 hedef olur ama önce bilinçsiz ky gitsin yoksa her silkeleme de devirirler bu hisseyi
Bu hisseye yeniden girsek yeniden bonus ve 50 lota 1 lot verir mi
Merak ettim sadece
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten sıkıntı ky den...yani bizden..hisse yükselirken yüksekten alır inerken de kol kesmez ya da lot artırmaz küfür eder...
Ne için aldığını bilmez...en kötü %25 kar gördüm mü satmaz...
Uzun vade der 1 ay kalmaz...
ASELSAN dan GEREL Tüpraş buna örnektir...
Tüpraş hala canımı yakıyor
Enerji sa talep toplama 1 2 Şubat
Sn..berkay yaklaşık 20 'den girdim
https://i.hizliresim.com/XPq94O.png
çok pahalı halka ırz yapmışlar resmen
bide 6 kattan fazla talep olmuş çok kişinin canı yanar ytd.