Valla süpersin aklımı okuyon. Topla topla nereye kadar.... de hadi
HTC Desire 826 dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Valla süpersin aklımı okuyon. Topla topla nereye kadar.... de hadi
Uyuz eşek.
yıldır bakalım bizi..
bir tahtada 10 dk'dır işlem yoksa o tahta napar bilen var mı ?
Kapatıp dükkanı gitsinler:)
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha toplayamadı heralde spek
toplayacak birşeyde kalmadı ki.. alan aldı satan sattı.. de haydi kaldır şunu yahu. formasyon deryası grafik var hareket yok
Ya sabır
öğle yemeğinden geç döndü zaten.. ilk işlemi 14:30 larda yaptı :))) bekleyeceğiz napalım
biz varız diye yürütmüyorsan elimizde çok yok valla.. az kıpırdat vereceğiz :D bu ne yahuuu işlem yok kaç gündür
https://invst.ly/6fg16
şöyle birşeyler karaladım lakin neyi beklediğimizi bilmiyorum.. bakalım neler olacak.. hacim yerlerde
Düştükçe alıyorum ya 4 üstü atsın satalım yada salsın aşağı biraz daha alalım 3.80 civarı maliyet o değil iş yatırım kenara attığı o kadar lotu ne yapacak. Satan yokki toplayamıyorlar...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sert bir hareket bekliyorum fakat geç kalındı.
günlük güneşlik havada güldürmedin puslu havada güldür bari..
Salmıyorda bassalar aşağı oda yok git gel mekik dokuyor...
İşlem yok. Çok zayıf kademeleri. Bi baba gelse aşağı yukarı her taraf a götürür kağıdı
Her tarafa götürü evet fakat kağıdı toplayan kurumlar ne yapacak veya kime satacaklar 3.60 kadar hacimsiz düştü daha sonra 4 e kadar tekrar yükselttiler şimdi gene hacim iyice düştü 4 üstü atarsa tekrar başlar hızlı hareketler ytd.
yatırım finans bu hafta 3,80 küsür maliyetle toparladığın 300 küsür bin lotu napacaksın.. haydi artık oynama bizimle yeter ya
İyice bezdirdi bakalım buna göre yükseliş yakın olması lazım ytd.
vay eşşşşşeeek vay..
Flama çalışmadı. Düşen trende girdi bugün kapanışa göre durum netleşir.
150 bin işlem galibi ile hisse düşüyor ne güzel gülermisin ağlarımısın bakalım bu gün yarın yol belli olur.ytd
150 bin işlem hacmi ile hisse düşüyor ne güzel gülermisin ağlarımısın bakalım bu gün yarın yol belli olur.ytd
flama çalışmamış.. satalım gitsin iyisi mi
Bu hisse 2 haftadır hiç yükselişe ayak uydurmadı ki ama düşüşe hiç yok demiyor herkes hareket için bir kıvılcım bekliyor gibi spek tamam dese de yükseliş başlasa artık. Hacimli yükselişler başlasa. Ytd
3.70 kırılırsa 3.50'ye kadar yolu var.
Endeks yeşil kaplmn hala aşağıda gözü gitmem diyor bu kafa ile 3.50 de görür fakat kenara o kadar lot alıp atanlar neyi bekliyor ne alıyorlar ne satıyorlar herkes neyi bekliyor ytd.[emoji848]
Bilanço
Bilanço beklentisi iyi desek neden bu kadar hisseyi aşağı salmasına izin veriliyor kötü bilanço beklentisi olsa hisse hacimli satış yer fakat bu hisseleri kim alacak hisse şuan tam ortada benimde güzel beklentilerim vardı ama 3 haftadır iyice can sıktı sadece düşüyor. Ytd
Bu kağıdın huyu böyle iyice bıktırmadan gitmez sadece bşraz sabır. Y.td.
Bu gün 3.71 den lot sayısını artırdım beklicez en kötü bilançoya kadar kendi fikrim bu bilanço yaklaştıkça yükselişe geçeceğini düşünüyorum ytd.
Kime satıyor 15 günlük hacme bak satılan lota bak günlük 30 bin lot oynuyor o kadar hisseyi ky mi alacak merak ettim bu gün kademeler boştu hisse düşer kalkar orası başka ocaktan sonra city ve yatırım finans 400 bin lottan fazla alım görünüyor sanırım onlar bu yükselişi görmüyorlar yada satacak adam bulamıyorlar.
Ayrıca herkesin düşüncesi kendini bağlar ben bu hisseye yatırım yapıyorum sen almazsın olır biter başka hisseye yatırım yaparsın benim yorumum beni bağlar buraya da istediğimi yazarım.
Hisse hakkında olumsuz düşünüyorsan burda ne işin var. Sen sat git biz burdayiz. Gereksiz bir yorum olmuş .wolcano
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette kısada yükselmez hisse sıkıştı dökerek gitsin acelemiz yok uzuncuyuz
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boşuna tartışmayın.. takaslar ortada.. yorumlamasını bilene.. satan satsın daha iyi boşverin :)
Arkadaşlar twitter da kaplmn vestel ile anlaşma yapacak muhabbeti var varmı böyle birşeyler yoksa millete gel gelmi yapıyorlar bu gün yeşil kapattı şükür diyelim ytd.
Görüntüyü paylaşan kim.foto çekip koyabilirmisin
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.