https://www.ahaber.com.tr/gundem/201...unda-son-perde
Printable View
https://canlitv.com/blog/ekoturk-tv-...atina-basliyor
Yarın akşam saat 21:00 da sn erdoğan konuşacak gündemdeki konularla ilgili....
BBelensay twitter da klnma yi sattirmaya çalışıyordu ky ya 10 tl den tahta 60 'dan dönünce haklı çıktım demez mi şimdi de işbtr 2200 düşer diyor sonra tepki kadın hicbir birşey bilmiyor grafik yok birisi okuyor o yaziyor yaw kadin sabah aksam twitterda bir de onu takip edenlere ukala cevaplar ama suc ky da ogrenmezsen boyke kalitesiz kisilerden firça yersin eile yok mu cocuk eş sorumluluk yok mu sabah akşam twitterda ben de twitter grafik atarken mütevazi davrandım bulduğum tahtalara en az 1/2 ve üstü verirdi ama deveyi diken insanı s.... yaraşır
ky acil teknik öğrenmeli ralli yapan tahtalar fibo düzeltme seviyelerini tam görmez aslında yonga 200ntl den 2500 e giderken ben fibo seviyesine gelmesinı beklerken küçük bir düzeltme ile aldı başını gitti
o kadının mesajıyla yola çıkanın aklına şaşarım,
2. bir adem halil vakası olma yolunda :)
gerçi kadın olduguda şüpheli ya,her kadın resmi koyana kadın demek ne kadar doğru bilemem
Ne yazsak cizsek bos, su an icin gelecek duzenlemede ne var kimse bilmiyor ama illaki bizden once birilri bunun kokusunu alacaklar ve pozisyonlarini ona gore ayarlayacaklar, eger iyi bir seyler olursa kagitlar ucar fakat eski tas, eski hamam devam ederse hicbir sey degismez. Sadece chp hisseleri devredilir ve ekstra birsey olmazsa kotu olur ama bir yandan da dusunuyorum tdk ve ttk nin hakkini verebilmeleri icin esas sozlesme degisikligi sart, kurucu icin degisiklik yapilirken imtiyazlilar icinde birseyler yaparlarsa iyi olur. Baskanin etrafindaki kisilerden bu isten en iyi anlayani Yigit Bulut konuyu o na anlatmak lazim.
1:Bu hisselerde Teknik çalışmaz.
Kesinlikle teknik analizlere göre hareket edilmesi taraftarı olmayın
Haber akışını takip etmek lazım.
Bu hisseleri klasik analiz hisseleri ile karıştırmayın
yigitbulut@stargazete.com
mail adresi buyrun....
Yarin icin bi ongorunuz varmi sayin hitit
İnanın öngörüde bulunmak çok isterim ancak bu tip hisselerde her bulunan öngörü bize kurşun olarak geri dönecektir.Herşeyden önce bu hisselerde günlük,haftalık hatta aylık bile bakmamak gerekiyor bu olay çok farklı ne teknik nede temel işler sadece haber odaklı ve iş bankasının ne yapacağıyla alakalı bir durum.Az daha sabır sıkıyoruz dişimizi.Selamlar...
yiğit bulut şu aşamada açıklama yapmaz.yapsa bile hisse endeksli değil chp endeksli yapar.
siz asıl şuna bakın.adam ülkeye sermaye girişini engellemek için neler söylemiş.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...abanci-semaye/
eşleşme belli oldumu arkadaşlar
3500 eşleşme 12 adet
yakamoz kardeşim özel mesaj attım bakabilirmisin
bugün tavan kapatır.ekranı kapatıp işimize bakalım.
kıymetli olanlar ekranda kendini belli ediyor
Bu hisse tek fiyat yöntemiyle mı işlem görüyor.
ytd
Iskur ve Isatr Gider tavana bununda fiyat burada kalmaz. diğerlerinden alma imkanı olmadığı için şimdi ısbtr yüklenecekler. zaten 40bin 50bin olmuş diğerleri alamıyor kimse. Isbtr piyasada biraz daha al-sat veriyor. bu fiyatlarda kalmaz.
iskur ve isatr almaya borsadaki param yetmez ama işbtr alırım bugün satanlar iki gün sonra 5000 den mi sıraya girecek ?
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten kurucu ve a tipini satanda yok kim niye satsin beklenti varken ytd
HTC_M9pw cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kurucuda 70 den 2 lot satici vardi alici 54 de
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
a da tavandan 1 lot eslesti 1 lot beklemede
simdi kurucuda
kurucu simdi 70 de eslesiyo iyi bak
Bu eslesmeler suan gerceklesiyor mu yoksa 1255 te mi nihai durum belli oluyor arkadaslar
bunlar ön fiyat ama emri silerlerse gerceklesmez. bu sekil kalirsa gerceklesir
Teskkur ederim
Waren Buffet ‘ın bir sözü var şu anki duruma çok uygun “herkes açgözlülük yaparken siz korkun herkes korkarken de siz açgözlü olun” bu konu başlığında şu an müthiş bir cesaret görüyorum bu endişe verici.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iş b de durumlar nasıl peki, neler oluyor arkadaşlar, görenler yazabilir mi
eşleşmeler ne durumda
3449 da 2 lot alis bekleyen var
Fiyat değişmez ise son durun 66 lot gerçeklelecej 3449 fiyattan
Pardon satis olacak
İşkur 70.000 e bir lot veriyor biris iptal etmezse
Son hareket ile maliyetler 3-4 arasi olustu gibi