3-5 bin lotla çökmez artık tahta varsa tam güç gelin..
Printable View
3-5 bin lotla çökmez artık tahta varsa tam güç gelin..
Ne kadar çürük varsa dökülsün elbet babayiğit yatırımcılar görecek
Sizden korkanın amk devam edin hodri meydan
https://www.oyakyatirim.com.tr/hisse-detay/LUKSK
eyyylüks kadife yönetimi 1991 yılında 11 milyon dolara halka arz oldun.. 30 yıl evet 30 yılda aynı boydamısın hiç mi uzamadın.. 14 yıldır sermayede arttırmadın.. 70-80 milyon dolar gyo hariç olman gereken değer.. kaldıki gyo lar zaten senin bünyende değerlenmeye devam ediyor..satın ulan satın.. bu endekste satın
yazıklar olsun içi boş şirketler 10 kat gitti,parayı mezara mı götüreceksiniz ?şeref, hasiyet paradan dahamı az kıymetli,beddua almak mı iyi dua mı?
Sanki milyonlarca zarar açıkladi da bu kadar düştu.Zarar açıklayan birçok şirket bugun bile + kapattı. Şirkete güven yok hepsi bu. Bu güvenide şirket sahipleri sağlayacak.Yoksa 1 ileri 2 geri böyle kandırir durur bizim gibileri.
bugünkü takas güzel merill + yatırım f. yabancı mal almış... hadi bakalım 2-3 gün bunlar alsın bakalım ne oluyor
Ak yatırım
Vakıf
Deniz
Yapı kredi
Sanko
Ky satmıs gibi ,yarın tepki bekliyorum
Yabancı bizden akıllı...Adamlar ezbere iş yapmıyor ve onun için kazanıyor.Bizimkiler panik...Ya bekle biraz ölurmüsün.Bu neyin paniği.Sanki battı fabrika.Her şeyimiz acele...Borsada bu olduğu sürecede kaybetmeye mahkumsun.
Hadi artık çok beklettin...
brutun bitmesine 3 gun kaldı bakalım ne yapacak,eğer bilanço çılgınsa buralarda süründürse bile bilançodan sonra sağlam gider artık soluğu nerde alırsa
Tek umudumuz bilanço kaldı zaten...Bana görede bilançodan sonra hareketlenir...
Merrıll Lync bugün gene yaklaşık 5000 lot almış.Devamı gelecek sanırım.
Teşfik alıpta yatırımcıyı karşıya almak resmen ticari intihardır,,halkın vergileriyle aldığı teşfikleri ve devletimizin sektöre destek için verdiği yardımları halka zulüm için kullanamaz ,örnek SASA ,onlarca kat gitti ,teşfik aldı yine gitti,herkes memnun,aldığı teşfikin yüzde 1 i kadar hisseye destek çıksalar böyle zor günlerde sürünmez..
O kadar zarar açıklayan kağıtlar bile senin gibi düşmüyor.Yuh senin gibi kagıda...
Merrıll Lync*bugunde 7363 lot almış.Sonu iyi olur insallah...
3 gundür yaklaşik 22.500 lot aldı.Böyle sığ tahtada devamı gelirse onümüzdeki gunler parlayabilir...Yabancılar birşey bilmese almaz...
şaka gibi ya sinir bozmya çalışıyor endeks +1 tık yok
16.18 itibari ile 2561 lot gene almış.
endeks +1 üzeri ,kapanış alış 10.32 satıs 10.48 son 10.32 bu neyin kini bu ne adi ******** bi zihniyet mal toplasa diyecem ki mal topluyor ,neden bu nefret ? , ya siz yatırımcıyı korkutacağınızı mı zannediyorsunuz ?ya bu yatırımcı arasında siyasi var mafya var,avukat ,savcı var ,15 temmuzda mermiye gögüs geren var ya siz kimi korkutuyorsunuz?adamın a.... koyarlar devam edin bakalım siz.....
ya ben yatırımcı olarak yapılan kapanışı bize küfür olarak algıladım sinirim tepemde
Bu hisse insanı deli ediyor evet.Bizleri sınıyor.Dün o kadar sinirlendimki bir ara hepsini satıp kurtulayım dedim ama alıcı yok.Bunun yüzünden diger hisselerden çok kaybettim.12 aylık bilançoya kadar şans verdim.Eğer bilanci iyi gelip bu saçma hareketlerini sürdürürse asla beklemeyip bende çıkacam artık sıktı iyice.Kendileri oynasın artık bir ileri iki geri...
Ben sizler gibi düşünmüyorum... bence vergi dairesi bilançosuna göre çok sağlam durdu... demek ki piyasa konsolide bilançonun çok çok daha iyi geleceğine inanmış... boşuna sinirlenip sağlığınızı bozmayın... gercek bilanço gelene kadar az sabır...
Kagit kızmaya gelemiyor şaşırdı...
Yarın esaretin son günü umarım çarşambaya 12 yi aşar
bugün 11 üzeri olmalı ytd
bugün kim aldıysa işi bilen birisi yada konsolidedin ayak seslerimi?hayırlısı bakalım
Bu kagıt daha bizleri asıl bundan sonra şaşırtmaya devam edecek.Şu an olması gereken hareketleri yapıyor aslında.Sermaye düşük.Piyasada kâğıt az.Epey aradan sonra güzel kar açıklamış.E daha ne olsun.Hakettiği yere inşallah, biraz bizlerin canını sıksada mutlaka gelecektir.
devre kesti bugün ve yarın silse süpürse gerisi boş kale İnşaallah
çok şükür biraz toplarlandı yarın son gün umarım siler süpürür
Epey zamzndır ilk kez adam akıllı bir kapanış yaptı.Devami gelir inşallah...
Yine beyinsizce hareketlere izin veriliyor
Bundan cacık bile olmaz.. Küçükçalık ailesine sevgiler her gün dua edeceğim emin olsunlar..