yukarı çekip aşağıya basmaları iyi değil diye düşünüyorum....yalnız hsbc lotlar dokunmuyorlar
Printable View
yukarı çekip aşağıya basmaları iyi değil diye düşünüyorum....yalnız hsbc lotlar dokunmuyorlar
f/k:18.86
işlem hacmi:10387
hacimli geri geldi
alan elinde tutmuyor hisseyi..
alanlar
garanti:14362
iş:9432
ıntegral:4688
ıcbc:4207
vakıf:3803
satanlar:
yatırım finans:-21623
yapı:-18396
deniz:-6443
osmanlı:-4299
alanın elinde kalıyor şu an itibarıyla.
anası göster ama elletme demiş..
Ben vedalaştım kalanlara kolay gelsin geçen haftadan beri yukarı,aşağıya ilgi çekmeye çalışıyorlar
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
herhalde 10,40 daki boşluğu almadan gidemeyecek lavuk
otoban nejlaya döndü kağıt.
bencede 10.40 taki boşluğu doldurmaya çalışıyorlar
Bugun Deniz Yatirim tek basina 64bin lot net alim yapti, uzun suredir gunluk tek basina bu kadar alim yapan olmamisti, genelde al sat top ceviyorlardi. Deniz Yatirim daha once de alimlari ile hisseyi 5-6TL'lerden 8TL'lere tasimisti, sonrasinda da gelen stratejik sirket satisi ya da ortakligi yapabiliriz haberi ile hisse 14TL'lere kadar gelmisti. Sirket satisi ile ilgili yeni bir haber duserse, yine benzer sekilde sert yukari gidebiliriz.
Bugün bir spek gözde ve birkaç hissede ve lunk de alt kademeleri doldurarak %4-5 yukarı yapıp birden lotları silerek çakallık yapmaya çalıştılar aman dikkat edin
Kimin ne kadara alacagina bagli, tabi sirket satisi gerceklesip gerceklesmeyecegi de kesin degil, belki de satis olmayacak.
Son zamanlarda aklimda olan satislardan bir tanesi Banvit. Hisse fiyati 4-5TL iken 11TL'ye satilmisti, simdi hisse fiyati 21 TL oldu. Diger bir hisse satisi ise Logo, satildiginda hisse 4.5TL civariydi ve 5.5TL'ye satildi, simdi ise fiyati 60TL'ye yakin. Tabi sirketi alanin sirketi ne kadar basarili bir sekilde yonettigine bagli gelecekte olusacak hisse fiyati.
Sarış veya ortaklık beklentisi şuan hissenin ederinin içinde olması mümkün mü? Özellikle 12 üstüne atmaması ve buralardan satış yemesi beni bu düşünceyi yaratıp en hisselerimi satmıştım dar bir fiyat aralığında özellikle tutmaları 6-7 aralığından hisseyi 12 getirmeleri ve sarış veya ortaklık haberi gelmesi zaten beklenti gerçekleşti mi sorusuna kafamda soru işareti olarak duruyor bakalım yarın yine düşecek mi yoksa arkasından bakacakmıyım göreceğim.....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Ne demiştik daha çok seyredersiniz.25 sene az değil.
Kimseye buralardan artık al diyemem hisse ne olursa olsun çok oynak ve ne yapacağı belli değil buralardan kimsenin vebalini alamam.
Sanki gelen satıcıları temizliyor havası var. DİKKAT.....
Citibank 290.xxx den 118.xxx e geriledi
Bu tip hisseye dayanmak zor çok prim yapacaksa dayanmak lazım ama artık hisse sahibinden başka kimsenin bir şey bildiğini sanmıyorum kelle koltuk.
Citi satışları olmasaydı daha iyi olurdu fakat kimdir bilinmez.
11,680 deki boşluguda tamamlada sende rahat et bende
Herhalde kimse kalmadı tam zamanı.
Sığ bir kağıt takibi psikoloji de anksiyete (davranış bozuklugu)ye sebep olacağından izlenmemesi uzmanlar tarafından tavsiye edilmektedir.
sık sık nereye kadar.Yap hareketini de gözumüz gönlümüz açılsın
LİNK BİLGİSAYAR YKB KASAROĞLU: LİNK BİLGİSAYAR BİRKAÇ AY İÇİNDE SATILABİLİR- BLOOMBERG ht
Şirketimizin bilançosunda 64.810 Türk Lirası bedelle Yatırım Amaçlı Gayrimenkuller hesap sınıfında kayıtlı bulunan tapu bilgilerine göre; İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesi,Çoban Çeşme Mevki, 126 Ada, 19 Parsel bulunan 6.543,68 metrekare yüzölçüme sahip TARLA vasfındaki taşınmazın muhtemel satış olanaklarının ve satış bedelinin araştırılması amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu listesinde kayıtlı bulunan Emek Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş'ye değerleme çalışması yaptırtılmıştır. Şirketimize sunulan 12.12.2017 tarihli Değerleme Raporu'nda Rapor Tarihine Göre Taşınmazın Pazar Değeri 2.225.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
----
borsaci34 arkadasimiz ne dediyse cikti bu hissede. Kendisine tesekkurler.
tavanmız hayırlı olsun
ben 6.90 iken alınır dedim amma sakal yok ki bundan 3 ay önce
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:halay:Hayırlı olsun,Sabreden her zaman kazanır.
daya tavana 500K sağlam olsun
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben emri girene kadar tavanladı ... elinde olanlara hayırlı olsun.. İnşallah güzel bir fiyata satılır da para kazanırsınız
DOLAŞ. HİSSE SAYISI (LOT) - 1.704.731
bişey yokmuş dolaşımda da
Ben herkes para kazansın istedim dinleyenlere hayırlı olsun.25 sene az değil.