11,70'i aştığında bir çılgınlık yaşanabilir..halka arzdan beri 4-5 defadır o bölgeden dönüyor..
Printable View
11,70'i aştığında bir çılgınlık yaşanabilir..halka arzdan beri 4-5 defadır o bölgeden dönüyor..
Patron çıldırdı.
Bu hacım ile daha yolu var gözükmekte
1.800.000 lot oldu bekleyen
Eskiden lokantalarda , restaurantlarda , avm tarzı yerlerde gıda ihtiyacını giderirdi vatandaş. O meskenler ise malzemesini toptancidan alırdı.
Şimdi herkes ihtiyacını marketten gideriyor.
Çorabından içcamaşırina kadar. Tabağından kaşığına kadar. Ve insanlar can sıkıntısından yiyor.
El Rey size katiliyorum, cünkü bendeyasadim😀
Kim kazanacak tahtada bakalım, savaş var resmen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şok ve Migros , tahtanın gıda mağazacılık sektöründe en sağlam market hissesi oldular.Helal size yola devam.
Şok vd migros’a helal. Bim çok ama çok kötü sanki başka sektörde çalışıyo gibi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bim büyük ş. ...lik yaptı.Onun yüzünden çok trenler kaçırdık.Portföy artık şok ve migrosta.Artık burada uzun vadeliyim.Şok sağolsun Cuma ve p,tesi hoşgeldin süprizi yaptı.Şimdilik herşey iyi.
Hadi şok yarında sıra sende.1 gün sen birgün MİGROS.
Migrosta kar payı dagıtımı yok. Yarın bizde haraket olur sanki. Ytd
Şok eyüp topçular'a bir şube açtı kocaman. Içeri full müşteri idi.
Bu corona krizinde full çalışan sektörler
Sağlık , marketcilik, Dezenfektancılar , kolonyacılar, birazda kullan at kagit sektörü ile uncular. Ve temel gıdacılar.
Deposunda stoğu olan ve tedarik sorunu yaşamayan marketler bu süreçten yüksek kar marjları ile çıkar.
Migros ekmeğini yedi. Oradan çıkan yatırımcı, adese, şok ve binm hisselerine dalar gibime geliyor.
Şok market eğer devasal zararından 5 milyon liralık artıya geçerse, hedef 14 lira benim için.
Sayın adanalı ,Şok gereken pirimini yapıyor,15 gün önce 7 lerdeydi,esas hareketi bence bilançolardan sonra yapacak.Zarar eden market ilkkez bu sefer kar gösterecek ve tavanlar serisi başlayacak.
Y.t.değildir.
Merrill teyze tahtada mal toplamış. Ytd
Alım için güzel bir noktaya geldi sanki. Bilanço ne zaman gelir arkadaşlar haberi olan varmı
Tek kurtarıcımız bir an önce gelecek güzel bir bilanço.. Yoksa durum sıkıntı gibi...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Gelecek bilançonunda etkisiyle 12,36 gibi bir üst seviyeden mala girdik. Sağolsun o günden beri çakılıyor. Sizce bilanço sonrası bir hareket yaparmı açıkcası kar'a geçmeyi vazgeçtim kafa kafayay yaklaşsa bile çıkmayı düşünüyorum. Tecrübelerinizle yorumlarsanız sevinirim. Teşekküler.
3 AYLIK TAKAS
https://i.imgyukle.com/2020/05/03/rLELSR.png
Helal olsun Şok bugün de bize huzur veriyorsun.Böyle devam edersek bim ile ortada buluşuruz, ortaklar bence 25 iyidir.
1 ayda 7 den geldi hâlâ kârdayız.7 nin altına düşmedikçe sorun yok.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükselişle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin +792 puan, ortalama tahmin ise +759 puan oldu.
Foreks'in 41 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +1488 puan olurken, en düşük beklenti -762
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 41 analistin 40'ı pozitif, 1'i negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2267,87 puan düşüşle 98842,24
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +792
Ortalama : +759
Maksimum : +1488
Minimum : -762
Katılımcı: 41[(+40)(-)1]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(05/05/2020 - 09:17:35)
Sanırım uzun uzun uzun süre taşıyacağımız bi hisseye saplandık hayırlısı bakalım.. Bunun yönü yön değil yönünü aşağıya kırdı kıracak
Bilanco tarihi bilen var arkadaşlar?
Kim satıyor yine bole deli gibi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10.3 lerden alım yaparak maliyeti düşürdüm. Az bir kurşunum kaldı onuda yarına saklıyorum.inş bugün bu son düşüşüdür.Burdan çıksın artık yukarı
Daha da elimi sürmem arkadaşlar; herkese bol kazançlar..
en çok da yöneticilere diyeceğim ama onlar zaten kazanıyor, kendilerini başarılı görüyorlarmış, sonuçta hedefleri tutturmuşlar... Bu şirketin personeli mutsuz, ağır şartlar altında çalışıyorlar, ben bir müşteri ve yatırımcı olarak bunu görebiliyorum, prim alan üst düzey yöneticilerin bilgisine...
Yönetim Kurulumuz 5 Mayıs 2020 tarihli toplantısında;
Şirketimiz esas sözleşmesi ve ücret politikası çerçevesinde
yapılan değerlendirme neticesinde; 2019 yılı hesap döneminde yıllık
hedeflerin tutturulduğu göz önüne alınarak, üst düzey yöneticilere
göstermiş oldukları performans sebebiyle, Şirketimizin fiyat istikrar fonu
ile Borsa'dan almış olduğu paylardan 980.432 adedinin, Borsa İstanbul A.Ş.
Toptan Alış Satış İşlemlerine İlişkin Uygulama Esasları çerçevesinde,
marjlar dahilinde 10,61 TL/hisse fiyatından, ödeme günü itibariyle satın
almaları şartıyla, toplam net 10.402.383,52 TL ek başarı priminin nakden
ödenmesine oybirliğiyle karar verilmiştir.
Bu başarıysa hisse neden düşüyor düşmesimi başarı acaba sizce?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemen sinirlenmeyin bu derenin altından daha ne sular gececek
valla normalleşme sürecide başlayınca gıda hisselerinin çakılacağını maalesef düşünüyorum bilanço gazıyla 1 gün hareket etse dahi bana faydası yok. grafikte daha önceki 7-8 hareketini yaptırırlarsa hiç şaşırmam sağlam girmişti artık 2 yıl taşırız :D :D ( İnşallah yanılırım ve yukarı hareket başlar ama kendimi kötüye alıştırmaya başladım)
Arkadaşlar bilanço tarihi ne zaman ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim,teşekkürler.
Halkın %70 ı avm lerin açılmasına karşı çıkmış. Normalleşme olsa ne olacakki. Yine herkes elinden geldiğince evde kalacak. Almanya ve bir çok ülkede inşallah olmaz ama 2. Dalga konuşulmakta. Bu virüs hikayesi uzun zaman bizi meşgul ettikçe marketler cazibesini herzaman koruyacaktır kanaatimce.