Vergi dairesi bilançosu geldi . 131 ,5 satış 3 milyonun üzerinde de kar görülüyor. Bu da Spk bilançosunun beklentimize uygun gelebileceğinin ilk işareti bence. Güzel haber👍
Not: yazılanlar alım satım Tavsiyesi değildir. 30 senek ky muhabbetidir
Printable View
Vergi dairesi bilançosu geldi . 131 ,5 satış 3 milyonun üzerinde de kar görülüyor. Bu da Spk bilançosunun beklentimize uygun gelebileceğinin ilk işareti bence. Güzel haber👍
Not: yazılanlar alım satım Tavsiyesi değildir. 30 senek ky muhabbetidir
Bedelli den gelecek paraların kullanılacağı yerleri gördükten sonra ufak bir pozisyon aldım.
Pozisyonumu arttirmamın tek engeli patron ve ünlü speclerin hissede türlü oyunlar yapmaları.
Eğer verdikleri izahnamedeki gibi paralar harcanacaksa seve seve katılmak isterim bedelliye.
Keşke paraların, söz verildiği şekilde harcanacağına dair bir garanti mekanizması olsa
şirketin asıl işi olan çelik kapıdan dışarı çıkıp mobilya, ısıtıcı ve mutfak ekipmanları işine girmesi çok olumlu. bu şirketin adı geçmişte spekulasyonlara karışmamış veya yeni halka arz edilmiş bir şirket olsa, şuan bu gelecek planlarıyla uçması lazımdı
Sn harris in görüşüne aynen katılıyorum. Beni asıl bedelliye teşvik eden, borsaya yaptıkları açıklamalar ve paranın kullanım yerleri. Eğer açıkladıkları sebepler doğruysa ve paranın kullanılacakları yerler doğruysa şirketin geleceği parlak olabilir. Son fiyat hareketleri sıkışmanın sonuna yaklaştığımıZı gösteriyor. Ben olumlu taraftayım . İnşallah yanılmam.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik borsacının kendi kendine muhabbetidir.
Saygılar
Spk nın bedelli incelemesi uzun sürdü.
Uzun sürdü. Tahmin ettiğimiz gibi 2020 karlı bilançoyu gördğkten sonra spk 170 milyon bedelliye onay verdi. Gelecek olan parayı inşallah söylediği gibi üretim bandının mobilya alanına kaydırulmasında kullanır. Böylece çok daha bilanço karlılığı görürüz.
Hayırlı olsun
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
evet sonunda onaylandı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/917785
Hayırlı olsun. İnşallah beklediğimize değer :)
Sabah hafif hareketlendi ama sonra sondu ateşi. Şirketin piyasa degeri 300 milyon, yakinda sermayesi de 300 milyon olacak. Garip bir durum :)
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
bedelli yi çok kısa süre içerisinde tamamlamasını bekliyorum. Bunu yapabilmeleri için de olumlu bilanço ve mobilya sektöründeki artan ihracat potansiyelini de kullanarak fiyatın hareketlenmesi bizi şaşırtmaz.
Bu hafta fazladan ky ye kaptırılan malların çoğunu yerine koymuşlardır. Hatta birçok ky zarar kes yaparak satış yaptı. Bunun etkisini özellikle geçen hafta hissettik. Bu hafta için daha olumlu hreketler gerçekleşirse şaşırmamak lazım.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
Bence bu hafta sermaye artırım tarihi belli olur. Bir an önce yol almaları lazım. Adam gibi sermaye şle de en kısa sürede pazar değişikliği de mümkün. Pazar değişikliği şirketin brüt takastan çıkması anlamına gelecek. Mobilya sektörü ve ihracat potansiyellerinin yanına bu beklentiyi de ekleyebilriz. Hala aşağı basmak istemeleri gerçekten enteresan.
Ya sabır demekten başla şans yok
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir
Belli almasını istemedikleri bir yatırımcı mal almış. Halen onu dökmeye çalışıyorlar. Ama hata ediyorlar. Bakın bu kafayla giderlerse bedelli artırımın da içine eder bu salaklar.
Yahu daha neden aşağı basarsın. Eğer mercimek kadar zekan olsaydı bedelli gaZıyla malı yükseltir , bedelli sonrası olumlu haberlerle malı çıkardın.
Şimdi artık daha aşağıya verecek halin yok , yoksa bedelliyi kendi paranla yaparsın. Kimse katılmaz. Enayi mi millet. Ulan nasıl bir speğin eline düştük anlamıyorum. Bu fiyatlardan aşağı verirsen bedelliyi kendin yaparsın. Kim katılır ya?
Gerçi emkel de de benzetir şekilde mal kaptriırdılar . Sonra bedelli ve rüçhan tahtası ta ki kapanana kasar milletin anasını bellediler. Sonra rüçhan kapandı tahta rahatladı gerçek ederine hareket başladı.
Ama olmaz. Burada da mı aynısı? Millete rüçhanları ucuza sattırıp sermaye artırımı sonrası mı hareket ettireceksiniz. İnan çok saçma.
Ben kendi şahsıma rüçhanları da kullanmayı düşünüyorum. Bakalım kim daha sabırlı?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir
sanırım bir ikimiz varız bu başlıkta :)
bedelliden gelecek paralar, fon kullanım raporunda belirtilen yelere harcansın bu şirket x3 te yapar x5 te orta vadede. Çok büyük büyüme potansiyeli var, tek risk gördüğüm google'da aradığımda adı üç kağıtlara karışmış patron....
Nayapalim ortaklar.. bunun memleketi üçkağıtçı dolu....bu da üçkağıtçı...hirsiz bunlar...sahibi parayi cullalayip orada burada yiyecek..
Üçkağıtçı olmasanhisse geri alım yapar sirkete sahip çıkardı...
Hepimize geçmiş olsun..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bedelli öncesi bu kadar baskilamanin amacı ne olabilir ki.. Bu aralar yukseltseydi hisseyi, ilgi çekerdi, yatırımcı çekerdi, insanlar bedelliye daha iştahlı girerdi. Iyice çöp ettiler hisseyi, kimse yanaşmıyor. O kadar Rüçhani kim alacak, cok mecbur olmadikca kim katılacak bedelliye anlayamıyorum.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amaçları o olmasın...bedelliye yanasmasinlar..kendisi ucuzdan toplayıp sonra..m
Ama bedellinin amacina ters degil mi? Bedelli demek disaridan yatirimci para girisi demek
Selamlar Formt müdavimleri
Bu kağıdın olayı nedir
Çok değer yitirdi son zamanlarda.
Bedellisi onaylandı mı
Bedellisi tamamlandı mı
Aydınlatan bir yatırımcı olursa müteşekkir olurum.
Bedelli onaylandi ama bedelli rallisini tersten yapti [emoji1787]
Evet yok mu moral duzeltecek biri ;)
Çıkış yakındır dostlar birazdaha sabır
Sermaye artırımı iyiden yaklaştı gibi. Bekliyorux
Bugün alanlar bürütten dolayı satamiyor mecburen bölünmeye giriyorlar.patronda tavandan elindekileri akşama kadar verir.ama bunu tavanı açamadan yapması lazım,yoksa sazanlar kacar
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanı iyice eritti patron , tavanı acmasada tavandan bölünse bari.tavandan bölünme güzel reklam olurdu
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kendi görüşüm yarın rüçhan pazarının hareketini kaçırmak istemez tahtacı. bakalım bugün kaçtan kapatacak
arkadaşlar bu planlı soygun nerde sonlanır sizce bu döner mi?
Elimizeeee verdüler [emoji2960]
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda rüçhan fiyatı ne kadar? 1 rüçhanı hisseye dönüştürmek için ne kadar ödeme gerekir?
Bu namussuz şirket sahibinin anasının sütünden şüphem var....boyle soygun olmaz..
Spk ne is yapar onu da merak ediyorum....
Bakalım bedelliye ne kadar katılım olmuş ne kadar nakit girişi olacak ? 170 mln girse hiç yatırım yapmadan faizden dövizden senede 25 mln rahat net kar elde eder ama yatırımla vs ile paraları iç etmezler inşallah..adam gibi yatırımlarını yapıp kar ederler.milletin sırtına yük oldular ... ytd
bürüt takastan ne zaman cıkıyor kagıt.
Bu firma sahibi bir üçkağıtçı olabilir mi? Ama bizim spk da buna ortak olmuş olabilir mi?
Ulan ne oluyorsa ky ye oluyor.. yazık ..lanet olsun batsinnsizin zihniyetiniz ..size izin veren üçkağıtçı burokraatlar da yokolsun..
Patron bedelli ye katılmadı mı bi anda hisse % 88 halka açık olmuş daha önce % 74 Dü aradaki fark nerden.
Firma sahibi diye bir isim bulduydum, kap ta ortaklar içinde adı yoktu. Hisseleri halka açık yapıp orda oynuyorlar sanırım. Bi yerde dip yapıp milleti bezdirip mal toplamalarını bekliyorum. İnşallah patron firmayı bırakıp kaçmaz. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yön yukarı mı oldu 2 gündür alıcılı
2 gün mu ? %50 yaptı :)))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.