Patron lar sıkı
Braknor sıkı
Spek hem sıkı hem çulsuz
Nası Bi ortama düştük yarabbim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Patron lar sıkı
Braknor sıkı
Spek hem sıkı hem çulsuz
Nası Bi ortama düştük yarabbim
Burasi ölmüş kendi calip kendi oynuyo
Şşşşş!!!! Speki ürkütme😀😀😀
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugünde foss
2,05-2,10 arasına sıkıştırmışlar sabır zorluyorlar,hareketli günlerini iyice unutturdu
İşlem hacmine bak yaaa insan utanır yav..
20 bin lot alsa 5 kademe gidecek aşağı salsa mal kaptıracak habire dökme derdinde ihtiyacı olan ky nin 3-5 bin lotuna göz dikmişler aç bir spek var
Burda spek mipik yok culsuz capsiz gotu boklu biri var oda kendini avutuyo....
Çapsız sipek
ufak ufak topluyorum hala da veriyor :))
Gözaltindakiler bile % 100 yapti bundan bise cikmaz
Vatandas sen git kumda oyna dahacok eglenirsin veya elineal oyna belki rahatlarsin cok gerildin
:)iyice geyik muhabbeti oldu. Tekkeyi bekleyen çorbayı içer. Kısa vade yaklaşıyor. Yakında 314 sonra 318 ustu kapatir. tahtanin sahibi uygun zaman kolluyor. Eger yoksa sahibi buralarda surunur. Sonra her toplu satista 2 3 kademe alttan kapatir. Umarim bi spek vardir.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bu kadar anlasmaya bu hisseyi boyle çökerten ve yillardir halka arzinin altinda tutan şirket sahibi nalbantoglu ailesidir. Bi ara panda ayısı ayhan el attida 60 kr tan 130 lara gitti. Yoksa arzdan alan yatorimcinin belini kirdi bu aile...
Hep boyle devam edecek saniyorlar. Kimse almasin hisse. Yeni girenler iki kere dusunun. Her aliciya veriyor adam. Bir cacik olmazsa ben dolandiriciliktan mahkemeye verecegim. Oyle hisseyi ulusal kanalda pazarlamasi degil o is.
Ne zaman haber patlatsa hisse düşüyor a101 den devamlı gofretini alırım bunlar sadece gofret yapıyor değilmi
Marşmelov uretiyolar sanirim artik. Biskuvileride var gofretleride.
Enerjileride var artik kendi üretimi
Ramazan bereketli gececek gibi
Sn Cefaks takas paylasabilirmisin
Istedigi kadar baski yapsin
bu hisse ucacak bence 10 dan asagi satmak yok uzun zaman beraberiz (ytd .sadece hayaldir)
bazen hayallerde gercek olur
Evet.. eleman topladigi hisseleri 2.50 ustunde catir catir cakti. Onun icin tahtanin sahibi spek falan yok sanirim. Yeni sahipleri eger satmadiysa araplar. Onlarda 3 yilligina. Ne varsa nalbantlarda var. Hirsiz degillerse her acikladiklari bilancoda artik uc bes iki yilda geliriz
2,05 den şağı salmayacak gibi geleni alıyor sanki
Spekin hareketleri tezimi desteker nitelikte
Ulker urunlerindeki düşüş Murat Ulkeri çark ettirdi (Ulker fikrini acikladi) bizim oylum ayni tas ayni hamammm.
Bizim ayi hala kis uykusunda
Hadi yap bir hareket YTD
Ruhsuzlar gürûhu
Allah bunların sahiplerinin
Spekğinin n Özdemir inin
Müstehakkını versin tez zamanda
Adam uyutmakta cok basarili iyi haberleri beklentiyi hepsini yedi kansiz culsuz capsiz spek
Bizim icin hava hos sonuna kadar burdayiz
Pezo larda
Numara çok
Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Akılsız N.ö Hale'n lotları elinde tutuyor sa kimse bu kağıda bulaşmaz
akman bey Nazım'ın elindeki lotların büyük kısmı leventoğlu'ndaydı o da sattı zaten kapta da bildirdi. Nazım'ın elinde kalmamıştır
gibi me geliyor istersen sor.
Bugün bu satış kademesindeki çokluk ne ki adam tek kalem 45.990 2,07 ye yazdı,2.08 de 52.000 lot var hayırlısı bakalım.
İlk on kademede 267.000,00 var satışda ?
Şrfszlr ile knszlr ve oç ler tahtada güç gösrerisine başlamışlar
Önümüzdeki günlerde özellikle gida ve perakende sektör lerinde ciddi hareketler olacağını düşünüyorum spek basabildigin kadar bas bu kadar sıkmanin sonunu görecez bakalim sabrın nekadar kuvvetli 10 olmadan ben cikmam istersen 2yil bekletebiliyosan beklet
190 lara hazir olun
Haziriz basabildigi kadar bassin yanliz lotlari biraz cogaltsinki alanin isine yarasin
Alın arkadaşlar alın size özel indirim yaptilar <<{>>
Arkadaşlar neoldu dut yemiş bülbülemi ddöndünuz canlanalim artik meydan bana kaldi