Yorumlar için teşekkür ederim
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yorumlar için teşekkür ederim
Rica ederim. Burada ayni yolun yolcusuyuz.Birlik olup, hisseyi satmazsak, sabredersek , sonunda kazanacağımıza inanıyorum. Ky. olarak, biz satmazsak, spekülatörün , saçıp savurarak, fiyatını yerlerde süründürdüğü hisseleri, bizlerden geri alabilmek için, fiyatını tekrar yukarılara sürmek zorunda kalacağını düşünüyorum.
arkadaşlar denizli büyükşehir belediyesinin bu ayın 20 sinde başlayan meclis tplantısında bizim şirketin imar planı görüşülecek
1000 lik plan.
bu görüşmeler bir hafta sürüyr genelde
yt.tav.değildir
arkadaşlar.BİST in bence en iyi şirketlerinden birisi.
hiç şikayet etmeden bekleyelim.ben 2 nci temettüyü alıcam.aldığım temettüyle yine acsel alıcam.
y.t değildir.
arsa'sı konusunda düşüncem.
evet burada aldıkları arazi değerlendi.denizli nin zengin ağaları bu bölgeden çok araziler almışlar.
ama bu ekonomik krizde ancak değeri tarla.:-( satarlar ise değerine gitmez.özel organize sanayi yapsalar
evet çok karlı kira geliri olur fakat bu dönemde kimse yatırıma cesaret edemez,
biz şirketimizin büyümesini izliyeceğiz.arsa ya güvenip AYSEL alan hatalı alım yapmıştır.
AYSEL günlükçü kağıdı değil.
y.t değildir
arsa dıye dıye 100 kadem düşüşe gecti hala sakız gıbı çigniyorsunuz sizin yazılarınızı okuypda hısse alıp zarar edenlerin bedduası yakanızı bırakmaz...ya keklendınız yada kekledınız ...........
Yanlış bir şeymi yazdım. arsayı bahane ederek alanlar kendi sorunları. ben şirketten bahsediyorum.bist in en iyi şirketlerinden birisi
endeks nereden nereye geldi düşmeyen hissemi olur ve hatta 76..74 binden bahsediliyor. o zaman kaça gelicek.
bu şirketi arsa diye alan hata yapar bunu iki senedir yazıyoruz.
bedduğa eden kendinedir, anladınmı arkadaş.
yt değildir.
arsa'sı konusunda düşüncem.
evet burada aldıkları arazi değerlendi.denizli nin zengin ağaları bu bölgeden çok araziler almışlar.
ama bu ekonomik krizde ancak değeri tarla.:-( satarlar ise değerine gitmez.özel organize sanayi yapsalar
evet çok karlı kira geliri olur fakat bu dönemde kimse yatırıma cesaret edemez,
biz şirketimizin büyümesini izliyeceğiz.arsa ya güvenip AYSEL alan hatalı alım yapmıştır.
AYSEL günlükçü kağıdı değil.
y.t değildir
bu yazı da bedduğa olacak ne var. al tavsiyesi mi ?
sn by Akıl, haklısınız yükselirse üzülecem, ancak "kuşlu sitede" endeksin 74K ları test edebileceği, bu kapsamda hissenin sırasıyla 2.80, 2.60 ve 2.50 lere düşebileceğini değerlendiren yorumlar okuyorum, şu halde stop yapıp aşağıdan alma fikri cazip geldi gözüme, aslında geç bile kaldım, 3.33 lerden verseydik şimdiye lot artırırdık, neyse pişmanlık duyup keşke demeye alıştırmayacam dilimi, hayırlısı olsun, bol kazançlar herkese.. yatırım tavsiyesi değildir. acemi görüşlerim sadece beni bağlar.
3 TL. lerden birden 3.25 TL. ye yükseldi. 3,25 de devre kesici yedi.Bir haber mi var. Neden yükseldi acaba.
kap ta haber yok ama bu akşam imar haberi gelebilir belki
benim satacağımı duydu ya spek, tırstı hafiften tabe:oleyo:
bugün en az yüzde 11 kapatmalısın sayın spek, bak sataram haa:oleyo:
endeks hala guven vermıyor spek de yukardan çaktıklarını altdan yerıne koyar kımseye alın tavsıyesı vermem
Bugün , yüksek işlem hacmiyle iyi yükseldi. Pazartesi için umut vadetti. İnşallah tepki yükselişi değildir de devamı gelir. Ben , bu yükselişin sebebinin , yakın bir zamanda gelebilecek arsa haberi olabileceğini düşünüyorum.Gerçi, arsa haberi olmasa da,fiyatı aşırı düştüğü için bir tepki hareketi gelmesi gerekiyordu. Bu yükseliş, güzel bir haberle desteklenirse, yukarı yönlü hareketlerin devam edebileceği söylenebilir.
Ortaklar hiç takasa bakmıyor musunuz? Dün Alnus aldı bugün alan menkul. Bunlar neredeyse tek alıcı idiler. Virman olmazsa bunların bir de aldıkları gibi sattıklarını düşünün. Tek kurum ile hacim mi olur?
Nedemek üstat bu.
Takas işleri belki önemlidir. Ama ben buna pek bakmam.Hisseyi çok inceledim.Durumunu beğendim ve 3.90 TL. lerden maliyetlendim. 4,5 TL. leri gördüm satmadım.Daha yüksek fiyatları hedefliyordum.Hedefim değişmedi. Uzun vadeli düşünmek lazım. Kısa vadede sizin dediğiniz şeyler de olabilir ama hisse güzel olduktan sonra, benim için sorun yoktur. O satar , başka bir kurum alır , hisse yoluna devam eder, diye düşünüyorum.
Arkadaşlar selamlar.
Yeni katıldım.
Acselin mali tablolarını inceledim. 2016 dam itibaren hem ciro hem kar düzenli bir şekilde artmış. 18/4 de 8 milyon kar şirketin nerdeyse sermayesi kadar kar. Bu hisse 12 leri görmüş. Bu düzenli ciro ve kar ile hissenin 2 li rakamları görmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Acaba benim bilmediğim bir husus mu var diye düşünüyorum. Yüklü bir miktar ile en az 2 yıl burdayım.
Abi fazla yüklenme sonra bizim eşşek aniriii.. [emoji3]
14 de nasıl gittiğini nası 2 liraya geldiğinide gördünüzmü
https://i.hizliresim.com/9YXG8o.png
cuma yedıklerını sındırıyor
Mayıs sonu- Haziran başı gibi, arsa ile ilgili bir haber gelebileceği forumda söyleniyordu. Dün yükseldik. Bugün , endeks düşerken, biz az da olsa yükseldik. Arsa ile ilgili bir haber fiyatlanıyor olabilir.
imar planı naylanmıştır.hayırlı lsun
20.05.2019 tarih ve 223 karar no ile kabul edilmiş imarımız hayırlı olsun...
imar kabul edilse de edilmesede tabiki edilmesi iyi. arsa hakkında bir beklentiye girmeyelim ve
kimseye de bu konuda beklenti yaratıp hayal kurdurmayın. bunu kaç kez yazdım. bu krizde ancak arazi.
ve daha önce yazdığım gibi denizli zenginleri buradan cok arazi almış.
son duyumum ise denizli de bir çok fabrika acıpayam bölgesine taşınma hazırlıkları yaptığı.
bizim şirketin şu anda bu arazi ile ilgii hiç bir planı olduğunu sanmıyorum. şayet olursa gelir özür dilerim.
elindeki maldan para kazanmak isteyen bu kadar yaygara yapmaz. bunu yapan ancak birilerine hizmet eder.
2.19 dan bu yana buaradayım maliyetim 2.40 sayılır.neden aldığımı da biliyorum neden tuttuğumu da.
gerçek bilgiler yazın.
yatırım tazsiyesi değildir.
170 dönüm tarla sanayi imarlı arsa olmuş sizde amma hafife alıyorsunuz bu işi hayret...
şirket arazisini sanayi imarına dönüştürmek için yıllarca uğraşacak ama hiç bir plan yapmayacak öylemi...
görücez varmı yokmu.
burada gerçekleri konuşalım. bu şirket hisseleri elimde olduğu için asla tedirgin değilim. endeks nereye düşerse düşşün
sürekli büyüyor. dövizle satış yapıyor bekleyen kaç kat fazlasına satması hayal değil..(rakam yazmak yasal değil)
demek istediğim AYSEL i alacaksanız bu amaçla. arazi çok değerli ama bu krizde değil. anlamak istemiyorsanız bilmem.
1.50-60 arasında gap var güzel bir yükseliş başlattı. endeksle gider. endeks düşerken hiç birkağıt dayanamaz.
yatırım tavsiyesi degildir
bu hisse benim amiral gemim. isterim ki ciddi yorumlar yapılsın. cıvık bir topic olmasın
gerçek bilgileri paylaşalım. kötü niyetlileri aramızda barındırmayalım.
yatırım tavsiyesi değildir
Şuan arazi para etmiyor malesef belki ilerde para eder alıcı yok bu kriz de.
Her şey daha da güzel olsun isteriz tabii.