bugün birleşme başvurusu son gün...en geç akşama haber düşecek...
Printable View
bugün birleşme başvurusu son gün...en geç akşama haber düşecek...
MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.
MRDIN
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
15.05.2020 17:46:35
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Unvan DeğişikliğiA+ A-
Özet Bilgi
Unvan Değişikliği
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Unvan Değişikliği
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Eski Unvan
MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Yeni Unvan
OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI ANONİM ŞİRKETİ
Unvan Değişikliğinin Tescil Tarihi
15/05/2020
Açıklamalar
Şirketimizin 27.03.2020 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda yeni unvanı OYAK Çimento Fabrikaları Anonim Şirketi olarak değişmiş olup 15.05.2020 tarihinde Mardin Ticaret Sicil Müdürlüğünde tescil edilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Hayırlı olsun az önce haber düştü maşallah
Birlestikleri gunun acilisinda serbest marjmi olacak?bilen varmi..
Ytd
Hayırlı olsun. 27 Mayısta Oyak çimento olarak işleme açılacak
Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi 31.12.2019
Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY
Birleşmeye İlişkin SPK Onay Tarihi 20.02.2020
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 27.03.2020
Genel Kurul'da Birleşme Konusu Görüşüldü mü ? Kabul Edildi mi ? Kabul edildi
SPK Başvuru Tarihi 15.05.2020
SPK Başvuru Sonucu ONAY
SPK Onay Tarihi 15.05.2020
Pay Dağıtım Tarihi 21.05.2020
Ödeme Tarihi 27.05.2020 * Payları Borsa'da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına giriş yapılacağı tarih.
Kayıt Tarihi 22.05.2020 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Devralma Yoluyla Birleşilen Şirketlerde Süreç Tamamlandı mı? Evet
Ek Açıklamalar
Şirketimizin, sermaye tadil metninin onaylanması ve artırılan sermaye tutarına ilişkin ihraç belgesinin çıkarılması amacıyla Sermaye Piyasası Kurul'una (SPK) yapmış olduğu başvuru 15.05.2020 tarihinde onaylanmıştır.
Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş. A Grubu hisseleri için pay değişim oranı 2.08110304, Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş. B Grubu hisseleri için pay değişim oranı 1.47448659, Adana Çimento Sanayii Türk A.Ş. C Grubu hisseleri için pay değişim oranı 0.29795106'dir.Adana Çimento A,B,C grubu paylara verilecek pay grubu MRDIN, Payların nevi hamiline'dir. OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş'nin (Eski unvanı Mardin Çimento Sanayii ve Tic. A.Ş.) SPK onaylı sermaye tablosu ekte sunulmuştur.
Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Hayirli olmasini temenni ederim.Bundan sonra ben de takip.edecegim cimento alanini...
Umarim ortak olurum piyasa hareketlerine gore hareket edecegim.
Ytd elbette...
"Memleketim varsa Ben de varım."Vehbi KOÇ [emoji1250]
Birleştikleri gün çok miktarda piyasada lot olacağı için satış olmaz mı
Birlesme tahtada hangi gün yansiyacak?
Aydinlatirsaniz sevinirim...
Ytd...
açıklama aşağıdaki kap bildiriminde
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/845589
Herşey olabilir. Birleşme karını almak isteyen satacaktır büyük oynayan ucuz alıp götürmek isteyecektir. İki ucu..... değnek
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşmiş Milletler Suriye Özel Temsilcisi Pedersen, Suriye Anayasa Komitesi görüşmelerinin yeniden başlamasına ilişkin, "Salgın süreci olanak verirse, taraflar Cenevre'ye gelmeyi kabul etti." dedi.
Bu haber Oyak çimentoya yarayabilir diye düşünüyorum. Suriye'nin imarı açısından pozitif bir haber.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/bm-su...amasi/1846549#
millet haberli kağıt arıyor...eger suriyede anlaşma olursa bir sekilde bu mardın yanı yeni adıyla oyakı 10 lu rakamların üstüne gidebilir... zaten ucuz kaldılar .vede temmettü verimi de yüksek olurssa tadından yenmez...
elinizde ki kâğıt hazine değerinde olabilir. o yüzden bu birleşme bence oyak açısından cok daha iyi olacak
Yarınki açılış fiyatı maalesef 6.39 a denk geliyor,umarım yanılırım.veyahut 27 Mayıs fiyatımı baz alınacak acaba
Yanıldım ,hemde daha az bir rakam ortaya çıktı maalsef .6.278 oldu fiyatı ,yani kafadan %7 eksiden açılacak
bence zararı telafi eder hemen çünkü büyük birleşme var ky den çok by aldı bu kagıtları.
BORSA İSTANBUL A.Ş.
EN
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
20.05.2020 18:25:39
Bildirim Tipi
DKB
Yıl
-
Periyot
-
Özsermaye Hallerine İlişkin Borsa DuyurusuA+ A-
Özet Bilgi
Devralma İşlemlerine İlişkin Borsa Duyurusu
İlgili Şirketler
[ADANA, ADBGR, ADNAC, ASLAN, BOLUC, MRDIN, UNYEC]
İlgili Fonlar
[]
Özsermaye Hallerine İlişkin Borsa Duyurusu
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Oyak Çimento'nun, Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento ve Ünye Çimento'yu devralmasına ilişkin pay dağıtım işlemlerinin 21.05.2020 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek olması nedeniyle, 24.11.2015 tarih ve 2015/116 sayılı "Özsermaye Hallerinde Payların Teorik/Referans Fiyatlarının Belirlenmesi" konulu düzenlemenin 7.1. maddesine göre Oyak Çimento payları için 21.05.2020 tarihinde referans alınabilecek fiyat 6.287 TL'dir.
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
Hayır (No)
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
OYAK ÇİMENTO FABRİKALARI A.Ş.'nin (MRDIN.E); ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. (ADANA.E, ADBGR.E, ADNAC.E), ASLAN ÇİMENTO A.Ş. (ASLAN.E), BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş (BOLUC.E) ve ÜNYE ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (UNYEC.E) ile devralmak suretiyle birleşmesi nedeniyle MRDIN.E pay sırası 21.05.2020 tarihinde SERBEST MARJLA açılacak olup referans fiyat 6,287 olarak ilan edilmiştir (Referans fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır).
serbest marj geldi hayırlı olsun.bugünkü tavanların nedenide belli oldu.
Refarans fiyatından açılacak diye bir durum yok serberst marj
Çok garip fiyatlada açılabilir
Herkese merhaba bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Bende küçük bir miktar ünye çimento vardı şubat ayından beri tutuyorum 5,43 ortalamayla 1190 tane iki gündür tavan yaptı şu anda 6,30 lira, cahillikle suçlayacaksınız ama inanın dün olanları farkettim. şimdi mardine dönüşecekse bu hisse ben ne kazanç sağlayacağım anlayamadım bir türlü, mardin yarın bu şekilde açacaksa ve diyelim %20 yaptı benim extra bir avantajım var mı? Açıkça söylemek gerekirse 10000 tl lik daha alayım mı bekleyeyim mi?
Filler tepişecek,çimler ezilecek serbest marjın Türkçesi bu ,rus ruleti gibi gibi
Serbest marj bu piyasada tüm dikkatleri üzerine çeker.hiç unutmam 15-16 sene evvel borsada yeniyim Ülker Anadolu gıda birleşmesi vardı serbest marj açılıp aynı gün%60 yükselmişti
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavanı mı 6.28 hayır belkide 7.20 den açılacaktır panik yapmayın
yarın umarım herkes için iyi olur
Hayırlı olsun yarın çok heyecanlı bir gün olacağını düşünüyorum. Serbest marj spekler için güzel fırsat yüksek primler görülür mü ?Neden olmasın... Bakalım ne fiyat biçecekler Oyak Çimento'ya
Serbest marjdan dolayı tavan oldu ,cok ucuk rakamlar göreceğiz yarın 👍👍👍
Cahilligime verin yeni takip ediyorum cimentolari...
Yarindan itibaren is bitti degil mi?
Mardin adi altinda bu is devam edecek yaniliyor muyum?
27 mayis tarihi vs anlatildi da ondan sordum....
Ytd
Yarindan itibaren is bitti. Aslında bugünden itibaren :)
Hocam forum soru sormak için hepimiz bir birimizden öğreniyoruz.
Artık sadece mardin çimento var.
21 Mayıs + 2 iş günü=27 Mayıs oluyor. Bir nevi T+2 takas uygulaması.
Bugün Mardin işlemi yapsak iki iş günü sonra hisse ya da parasını ödemeliyiz gibi.
Ya zamaninda bolu cimento tasidim sonra cimento sektorunu bosalttim rafinerilere ekleme yaptim iyi de yapmiaim sonra kalktim bi gun yoldayken hadi dedim azicik bolu cimento alayim aldim 2.4 lardaydi sonra plan yaparken bunun ustune ekleme yapamam bilanco fln okumak lazim kriz de var insaat ha diyince canlanmaz sattim;) geldik bugunlere....
Simdi cimento birlesme yapiyor oyak sahibi temettuleri de iyi olur bilancolarini da okuruz ihracat fln yaparlarsa tas gibi hisse olur dedim ondan inceleme yapiyom ufaktan;)
2013 yilinda adana alsam mi diye dusunup 3 lerdeydi almadigimi biliyom ki 4 lira temettu verdi ve 12.10 dan kapatti dun kara bak;)
Temettu verimi yuksek olur diye dusunuyorum mardin in...haftaya bir lot nazarlik hisse alarak basliyim ilgi alanima eklemeye;)
Tesekkur ederim...
Yazdiklarim beni baglar yatirim tavsiyesi degildir...
Yarın veya Bayram sonrası çarşamba mardin ismi de kalkacak
Oyak çimento ismine uygun bir kısaltma ile karşımıza çıkacak..
Yepyeni bir sayfa açılacak çimento şirketleri içinde bist 30 a yakışacak temettüsü bol hisselerin hakkını veren bir oyak grubu hisse oluşacak..
Ytd dir
Hayırlı olsun...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2010 Ocak ayında Afyon serbest marj açılmıştı 10 katı yüksek fiyattan kapanış olmustu
Te 7.15 sürekli değişiyor
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.