Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratingin Türkiyenin kredi notuna ve not görünümüne ilişkin değerlendirmesini ise 13 Temmuz Cuma günü yapması bekleniyor.
Printable View
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratingin Türkiyenin kredi notuna ve not görünümüne ilişkin değerlendirmesini ise 13 Temmuz Cuma günü yapması bekleniyor.
FibaBanka Prestige Hesap Faiz Oranları
VADE TL (%) USD (%) EUR (%)
32-45 gün 18,25 4,00 1,00
46-91 gün 18,75 4,00 1,00
92-182 gün 19,00 4,25 1,15
Ödemeler dengesi tablosuna göre
açık %50-%50 net hata ve TCMB rezervleri ile finanse edilmiş, finans hesabının katkısı 331 milyon USD
Sıcak para filan kalmamış, destek bi yana 760 milyon USD ters vermiş
Şu malüm borsadaki arkadaşlar daha gelmedi mi dolar topiiğne zararımı çıkarmaya çalışıyorlar yoksa. Bu saatten sonra bist ölmüştür. Hisse bazlı hareketlerin dışında.
Az sonra her turlü tehlikeyi göze alıp trene bineceğim 6bsaat yokum dolara ve altına mukayyet olun
valla eski bir borsa oyuncusu olarak 2017/11 ayında çıktım hisse senedi piyasasından.. ve artık geri dönmeyi düşünmüyorum. ha çıktıgımda biraz daha bekleyıp daha iyi kar yapma imkanım vardı ama ben aldıgım karardan hiç pişman olmadım.. hisse senedi piyasasında naçizane görüşüm kaos teoreminin hüküm sürdüğüdür. zar kanatlı kanadını çırpar ve başka bir yerde kasırga
Kaset tehdidleri gelince dolar fırlamış
Nobel ödüllü iktisatçı Paul Krugman, Türkiye'nin 1997-98 döneminde olduğu gibi 'kendi kendini besleyen bir ekonomik kriz'in eşiğinde olduğunu belirterek, "Türkiye böyle bir şey karşısında kesinlikle çok kırılgan" dedi.
Gardan piyasayı takibe devam. Dolarda 4.80-82 üstüne atarsa 5 e kolay ulaşır
Çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği tren kazası,
301 kişinin hayatını kaybettiği maden kazasında, 4 sene sonra verilen komik cezalar
Damat ve iş adamlarından oluşan kabine,
Son çıkan KHK'lar ile ilaçlardan, devlet tiyatrolarına, sarı basın kartı verilmesinden, bütçeye, aklımıza gelebilecek her şeyin, Türkiye'nin yarısının karşı olduğu birine bağlanması,
SP, Moody's, Fitch tümünün birden not indirme hazırlıkları,
Gittikçe büyüyen cari açık,
Faizlerin roket gibi yükselmeye devam etmesi, doların her türlü frene rağmen, bana mısın dememesi,
Şirketlerin hem dövizden, hem faizden çifte vurgun yiyip, iflaslara yelken açmaları,
Sürekli işten atılan yüzbinler, Fetö torbası içinde, her türlü muhalifin sindirilmesi, işten atılması, hapse atılması,
Her türlü mafyanın cirit atması, içeridekilerin çıkma hazırlıkları,
Petrolün 80 dolara, ucuz biranın 9 TL'ye dayanması,
Enflasyon karşısında eriyen tasarruflar, eriyen özel sektör maaşları,
Batacak ülkeler içinde, bütün bilinen ekonomistlerce, ilk 3 aday arasında yer alan Türkiye,
Dünya ticaret savaşları,
ABD merkez bankasından sonra, Avrupa merkez bankasınında faiz artırım hazırlıkları,
Daha yazacaktım ama sanırım bu kadar yeter.
Son 2 3 gündür, gazete haberleri tam bir kabus gibi.
Hem dolar, hem euro, hem altın, daha doğrusu tüm para birimleri şaha kalkacak gibi duruyor.
Tek bir olumlu haber yok.
Adnan Oktar in gözaltına alınması sonrası kedicikler borsadan çıkış yapmaya başlamış vaziyette.
İşte o kedicikler
https://img.a24.com.tr/hbrResim/Adna...il-ke-1611.jpg
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşıları tamsa ben kediciklere talibim.
He he:)
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garan öncülüğünde Bankalara fena gömüş var .....Galiba bu haftayı bu şekilde kapatacağız.....
Valla ya o kadar yazar çizerim dolar derim, altın derim, dünya göçecek ,borsalar göçecek falan derim sonra paranın bir kısmını borsada tutmazsam uyku tutmaz.Neden ki, kesin psikolojik bir yönü var bu kumar ruhunun.Neyse yapacak bir şey yok ,hayatı ve kendini kabullenmek lazım, ben biraz kımarbaz ruhluyum borsa da bir gerçeğim yapacak bir şey yok.
Sahip çıkın dedik uçurun mu dedik
Henüz vatan haini deycek ! yalakalar damlamadı foruma. En son faiz forumunda görmüştüm. Dolar 4,60 lara geldiğinde borsa çıkacak Dolar düşecek dediydim diyordu lahana beyniyle millete ayar çekiyordu. Sonunada eklemişti yavuk , ne yaparsanız yapın bu memleketi batıramıyacaksınız diye. Ulan görende 500 milyar doları yap işlet millete daya köprülerine tünellerine biz harcadık sanır.
Yükseldik mi ne. :he:
4.7821
Merkez Bankası neden müdahale etmiyor
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi