Originally Posted by
kemosabe
Nedendir bilmem, 1.4x'dan üzerimize yığdıkları günlerdeki hareketine benzettim bugünlerdeki salınımını... O zaman da beklenti yoktu, tarihinde görülmemiş bir karın ardından ilk çeyrekte zarar açıklamıştı. Sonra... Sonrasını ne siz sorun ne de ben söyleyeyim!.. Yavaş yavaş 1' in altına süzülmesi, ne süzülmesi adeta gömülmesi... Ve bıktırasıya bir bekleyiş... Aynı nehirde iki kez yıkanılamayacağı gibi, tarih de aynı şekildr tekerrür etmez!.. Ancak mevcut konjonktür gerçekten de benzer görünüyor... Birleşme öyküsü bitmiş, kısır salınımlar devam ediyor... Ya bilanço tırtsa?.. Lütfen önümüzdeki 2 güne özellikle dikkat edin, Sevgili Ortaklar!..Öyle olacak demiyorum, bilmiyorum da zaten... Ama geçmişte böyle olmuştu, lütfen ekstra dikkat edin bu son iki günde diyorum!.. Bu arada, o zaman anlamamıştık ama, bilançonun kötü geleceğini (muhtemelen) bilenler, ısrarla ve müthiş bir kararlılıkla satışa geçmişti (İş ve Deniz'den yanılmıyorsam...Ki o zaman kağıdın amiral gemisiydi bu iki kurum) son iki gün...Dediğim gibi bilmiyorum, ama bu iki güne dikkat etmek gerekir konusunda ısrar ediyorum...
Yatırım tavsiyesi değildir...