Hehehe hehehe.. 1.20 gördü
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hehehe hehehe.. 1.20 gördü
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunların mynette ekibi var , mal kakalayacağı zaman mesaj bombardımanı yapıyorlar.
1,20 ye değen kağıt, günü başladığı yere gelerek kapattı, ben anladım, habire al sat yapcan bu kağıtta...
bugün bir kıpırdanma oldu bakalım... bilanço önemli... bakalım yine bilanço kötü mü gelecek?
değerli ortaklar, bilançoda ne yapar bu kağıt ? fikri olan var mı? teşekkürler.
Ya bu ay sonu ya da Kasım başı 9aylık bilançosu açıklayacaklar. Kozadan aldıkları makineleri bilançoda gider yapacaklardır. Eksi 2milyon zarardan daha az zarar açıklarlarsa 1,20-1,30 bandında gider gelir. Eger makineleri bilançoda göstermezler se 200bin civarı kar açıklayabilir bu da kağıdı 1,50-2,00 bandına atar. Eger 3milyon üzeri zarar açıklarsa 1,02-1,20 arası dolanır. Endeks düşerse 1,02 yi aşağı kırabilir. En azından 1,25-130 arasındaki gapı kapatmalı
Bir aydır kapa haber yollamadolar Eger haber olumlu olursa 1,50ye değer sonra aşağı salar
Eger haber olumsuz olursa 1,02 ye değer
Tespitler yerinde ve güzel... samat zor bi hisse... takaslarına günlük düzenli bi şekilde bakarım... anlamakta güçlük çekiyorum... bu hissede kar etmeyi bırakın ( affedersiniz) götü kurtarmak zor görünüyor...
Dirençler sırasıyla
1,20-1,23-1,24-1,27-1,43
Senette 2 gündür hacim düştü haber düşmesi bekleniyor. Bir aydır senet toplanıyor. Normal bir senet olsaydı olumlu yazmak isterdim. Maalesef kişiliksiz patronları var.
Son 10 günde endeks %8 yukarı yaptı bu pislikler halen daha pislik peşinde
Senedi baskılıyor görüntüsü veriyor... fırlarmı evet ama aynı günde tavanıda tabanıda yaşatabilir...Yen'i girecek varsa kesinlikle tavsiye etmem yinede ytd....
Ne cok direnci varmis
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ipek grubundan alınan teçhizatların ödemesi yılbaşında gerçekleşeceği belirtilmiş. O yüzden dokuz aylık bilançoda 3,4 milyon TL bu alım bedeli gider olarak gösterilmeyebilir...11 milyonluk devlete satılan kitap parasını umarım *** etmezler.
Pasha kaynağın ne? Ödemeler Aralık diyorsun.
Eğer öyleyse bunlar yüklü hisse satacaklardırBu pislikler doğmamış çocuğa don biçerler.
Pasha bu adamlar 3 milyon küsür zarar açıkladı. Spk sormuyormu nereden para buldun da koza makinelerini aldın.
paragaranti teknik analiz sayfasına ne oldu bilen varmı arkadaşlar
Endeks fezaya gitse bu pislikler KY nin 3kuruşuna göz dikmiş
1,20 üstüne atarsa çok kişi çıkacak senetten
ızdırap dolu bir haftaya tekrar başlamak üzereyiz
bakalım bu hafta neler yapacak
Elbet bir gün bu Samat kar açıklayacak,
Elbet bir gün bu dolaplar ortaya çıkacak,
Madem bu kadar paranız vardı da, neden 3,5 trilyon koza ipek mallarını aldınız?
halka açıldınız, aradan 5 sene geçti, hep zarar ettiniz? neden?
bu sorular er ya da geç yanıtlarını bulacaktır...
Selametle...
son bilanço gönderim tarihi 30 Ekim 2017 imiş...
bir anda 1,18 e geldi.. hayırdır inşallah...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8a55f59c36.jpg
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün mynet'e bi sorti yapmış yine speğin adamları. Olumsuz yazıları engellemişler içi boş çıkacak uçacak mesajları yazmışlar. Bunları görünce çıkacağına olan umudum iyice azalıyor.
Samat yerin dibine gir
Samaaaaaat Allah belanı versin
3. Ceyrek rekor zarar açıklaması için koza makinelerini gider gösterecek. Sonra 1.02 yi zorlar. Eger bilanço iyi gelirse hedef 1,50 olur
Bilanço kötü olsaydı aşağı salarlardı son 1 aydır patronlar hisse satmıyor. Pazartesi bilançoda son gün
Blanco kötü 3.5 milyon zarar açıkladı adam devletin okullarını yiyor kaç senedir ama kar yok ilginç sanki bedava satıyor madem zarar ediyorsun yapma bu işi zarardan ipek e ait makinalari nasıl niye alır üçkağıtçı lik yap kimseye devlete kazık at
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam tahmin ettiğimiz gibi geldi bilanço.Büyük zarar açıklayıp ucuzdan mal alma derdindeler bence.bilançoyu sahipleri benim kadar okumamıştır. 26 sayfada Maddi ve Maddi Olmayan Duran Varlıkların Alımından Kaynaklanan
Nakit Çıkışları (3.778.957) görünüyor. yani aldıklarını zarar olarak göstermişler. Neredeyse kar açıklayacaklarmış ama satış baskısı oluşturmak için zarar açıklamışlar gibi geldi bana...
12 aylık bilançoyu bekleyelim der gibisin...
SAMAT Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -3.573.280