Başla artık Przma bugün ki tepkin hokkalı olsun.ytd
Printable View
Başla artık Przma bugün ki tepkin hokkalı olsun.ytd
3 ay onceki ile aynı hareketler %100 ..bilancoya kadar bikac kademe de sabit tut bilancoyla beraber dusmeye baslar 1.30-1.40 arasına ..ne deseniz bos bu hisseyi tanımayanda sallayıp duruyor bildigin pecete kagıdı gecen bilanco 1 milyon kar ettide noldu 1 kademe bile yukselmedi..cıksa cıkardı simdiye karlı bilanco gelir gelmez hop gum asagıya 2 bilacodur boyle bu 3.bilanco sahsi fikrim aynı sey yine olacak degismez
cok hokkalı tepki oldu :kahkah: ya bi gidin isinize her platformda bos salllayanlar hisseyi yazmaya pazarlamaya baslamıs borsa dusmezken dusus basladı bilancoyu bile beklemedi nolucak ucakcak kacacakcılar heryerde 1.30 dan alırım yukarsı fazla buna
1.30 düşse alırız ama o çok zor
HTC_M9e cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gayet güzel bir bilanço düzenli kar artışı devam etmiş umarım yarın güzel ve kalıcı bir yukarı olur 1.76 nın üstünde olursa tavan yapma ihtimali oldukça yüksek olacaktır
bilancoda karı yine %20 civarı artırmıs 9 aylıga gore gorelim bakalım yarın napıcak :) bilancoya sevinenler yazmıs yine gecen donem bilanco ertesi verdigi tepkiyi gorduk :kahkah: hisseyi yonetenler bilancoyu bilmiyormu aceba :kahkah: bilancoyla yukselcek olsa ohooooo coktan 1 hafta once 2 lira olmustu ..bos hayaller malesef diyorum cunku malesef yarın goreceksiniz :) bu sirkette patron en az 100 000 lotluk alımlara baslamadan ya da sirket satılmadan yukselis hayallll hayal . isteerse 2 milyon 3 milyon kar etsin bilanco nun degeri 0 bu hisse icin ..bilancoda kar duzenli artıyor hisseye de duzenli yukarı yonlu yansıması gerekirken nasıl yansıdıgı ortoda ya arkadas hicmi grafikten anlamazsınız arastırmazsınız nerdeyse 1 yıldır duzenli kar artıyor 1 yıl once hisse fiyatı neymis simdi ne yav bilanco demeyin ya :kahkah:
endeks 121000 demis onceki bilacolarda kar hep artmıs bunun fiyatı hep dusmus niye yukselsin? sirket altınmı buldu petrolmu ? atılım yok sirkette atılım ..simdi derler hisseyi kotuyorsun ben cok bilanco gordum nasıl tepki verdigini gordum her karlı bilancoda daha da dustu sizde goreceksiniz . dedigim gibi operasyon 3.80 e yapıldı ordan ele verildi ve operasyon bitti hepsi bu kadar ..son kez soyleyeyim yukselmesi icin ya patron toplucak alıma baslıcak ya sirket satılacak ya da sirket degisik is kolarına yonelip atılım yapacak..atılım yapacak bir yonetimde olmayacagına gore. ornek veriyorum marka yatırım holding sirketler aldı banka aldı vs noldu 0.25 den 2.70 oldu baska ornek transturk patron alıma gecti sirket alımı yaptılar noldu 0.40 tı birden 0.90 a geldi...peki bu naptı ??? bilancoylamı yukselcek yav guldurmeyin adamı :kahkah: neyse daha da yorum yapmaya degmez .
Goruslerinizin doğru ve isabetli Bence ama Bardağın boş tarafından bakıyor olabilirsiniz hisseyi kotuleyebilirsiniz hisse de şuanda olumlu durumlar oluyor bunlara dikkat etmenizi istiyorum.
1 milyon 76 bin tl net kar
e hani nerde tavan :kahkah: gorunmeyen tavan yapmıslar :kahkah: biz bosa sallamayız ezberledik artık 1 yıldır aynı terane .kimi forum sitelrindeki pazarlamacılara benzemeyiz biz gercekleri yazdık yazarız yok 1.76 gecerse yok 1.79 gecerse tavan olurmus bilmem neymis daha borsaya yeni girmis tecrube 0 herifler gelmis yorum yapıyorlar sallamasyoncular pazarlamacılar :kahkah: birde zarar getirseydi ve borsa %1 artı degilde eksi olsaydı nolucaktı aceba :kahkah: bos hisse bos yoruma bile degmez hadi eyvellah
hocam sen kullanıyon
hocam sen ne kullanıyon?
yorum yapmaya gerek yok bu rezile diyorum illa yaptıracaksınız ben su icerim ayran icerim ama bunu ovup ovup bitiremeyneler ucacak kacacak diyenler yeni yetme universitleli borsaya baslayanlar tecrube 0 herif tanımadıgı hisse hakkında atıp tutuyor onlar bonzai ictigi kesin .borsa ucuyor bi aynı bilanco kar bu dususte .yav bos hisse diyorum bos yorum yaptırmayın zorla ..anlayana davul zurna misali:oleyo:
Çıkmaması için ne gerekiyorsa yapılıyor. Anlamadım gitti.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Przma da demlensin biraz. Sizin düşüncelerinizi göre bakarsak dusurmeleri gerekiyordu. Yataya sarmış.
Sat al beceremediğimız için bakıyorum
Bugünde yine baskı
bunda is yok ha tut tutma o beni ilgilendirmez 2 aydır bu nasıl demlenmeymis yahu 10 kademe de git gel baska birsey bildigi yok yok 2 lira olcakmıs yok 2.50 lira olcakmıs yok mb ihalesiymis ulan neyin ihalesi durup dururken gaz vermeye calısan cok ama yukselen yok bu duseli tam tamına 5 ay oldu cıkmak da bilmiyor cıkmazda patron ortoda yok olumlu bir haber yok yok da yok ohoooo fosssss 1.30 alırım tek kademe fazlasına almam nasıl olsa yukselmiyor borsa azıcık dustunmu zaten 1.30:kahkah:
Armutları topluyoruz,Belki yarın belki yarından da yakın,Ytd.
daha cok armut toplarsınız dikkat edinde ayvayı yemeyin :kahkah: bencede az kaldı 1.30 a :oleyo: su boktan hisseyi abartacak ne var aylardır anlamam hicmi gidisata bakmayı bilmezsiniz sallamak bedeva nasıl olsa :kahkah:
Gerçek kimliğine dönmüş bulunmakta aşağılık
Yarın 1,30 gelse de alsak .ne güzel olur değil mi ?maliyet 1,40 düşer
1 gunde hemen nasıl gelsin 1.30 a :kahkah: yavas yavas yedire yedire kademe kademe yedirerek malı gelecek mal tasıta tasıta gelecek :oleyo:
2014 te 5.50 gordu her 10 ya da 15 yılda 1 yukselme olduguna gore bu da demek oluyorki 2024 te ya da 2030 da yeniden 5.50 olacak tabi o zamana sirket ortoda olurmu bilinmez :oleyo:
sayi birde spek carsamba vardı 3 ay once 1.68 ken almayan pisman olucak 1.99 tavan olucak dedi ulan 3 ay gecti o zamanda 1.68 ti hala 1.68 :kahkah: neymis 1 liradan 350 000 lot almısmısta 3 liralardan satmısmısmıs patron da enayiydi sende 350 000 lot oldugunu bile bile 3 lere tasıdı ordan sattırdı :kahkah: boyle heriflere inananların eline patladı gitti yıllarca maliyete bile gelmez durum ortoda bos oglu bos hisse hadi eyvellah
Yine 10 kademe git gel bunu her seferinde yiyen küçük yatırımcı varmı ya spek kendince harçlık çıkarıyor işte alamadim ayy 2 TL oldu vah vah kacirdik tüh tüh tüh ama bence kimse yemediği için bunu yapıyor çekmeye çalışıyor siz aldığınız anda hop aşağıya 😂
Yine yanilmadim ezberledim artık 3 aydır aynı terane ama bugün 1.64 alacaksınız 1.78 yapicak diye bu sefer direk 1.30 yapicak ..1.78 5 dakka sonra 1.71spek Twitter'da investingde mynette kendine birkaç paralı çapulcu tutmuş paso pazarlıyor artık yiyen atlayan olursa artık bunu yiyen kerizdir😂
Ozgyo dün 1.45 mis bugün 1.50 den 1 günde 1.80 Lee tavan olmuş ....bide buna bak Gazcılar pazarlamacılar 3 ayda hala tavan tavan olicak diyorlar ya bı gidin yav bunun tek numarası 10 kademe git gel😂
2.5 milyon lot hacim cıkıs sadece %4 ulan ne mal yedirdiler be artık 1.30 uzun surmeyecek anlasıldı :) 3 aydır aynı terane ama bu son terane bana gore bir daha 1.64 dediginde ordan alanların da elinde verip 1.30 diyecek .
yeni sahıs turemis sen bugun kesin deniz dalgasında alabora olursun :kahkah: bugun 1.65 ten almayı unutma haa darılırım sonra :oleyo:
Dün mecburiyetten hisselerimin büyük bölümünü sattım az bir miktarı duruyor. Bekleyenler çoba değil kebap yiyecek.
Haftalık grafiğe bakarsanız fincan-kulp formasyonunu görürsünüz. Kulpun tamamlanmasına az kaldı.
Hedef konulup birkaç ay beklenilebilir.
Yazdıklarım kimse için YTD . Herkes kendi kararını versin.
ya bunda grafik mrafik hikaye :oleyo: subatta gazcılara gore coktan 2.50-3 olacaktı her forumda gazcılar ucacak kacacakcılar hani nerde 1.80 bile olamdı subat bitti be..ulan onune gelen borsoya giriyor yorum yapıyor biz demekki 19 yılımızı borsoda bosa harcamısız :kahkah: adam olmaz diyoruz olmaz patron mal almıyor kim yukseltecdek 10 kademilik spekmi :kahkah: amca 10 kadem git gel yapar onunda sonucsunu dun yaptı artık ibre hep asagıya. 1 liradan 3.80 e gitti operasyon bitti birdaha en az 8-10 yıl 3.80 hayallllll ister katılın ister katılmayın herkesin kendi kararı .3 aydır her forumda gazcıları goruyoruz tavan olucak tavan olucak heee ola ola oldu:kahkah: ulan daha 1 yıldır tavanı bırak 4 aydır yukarı devre bile kesemedi (%10 ) hadi eyvellah
Saatlik grafik 31 ocaktan bu tarafa bu dörtgen ne yöne kırılırsa hızlı gidecek o yöne...
https://i.hizliresim.com/6JNOYP.png
78 üstü şenlik olur
soluğu 2 de alırız :)
Büyük ralli yakındır
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ralli mi? He he. 1.79 rallisi
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bi rallici eksikti :oleyo: yav 3 aydır 1.65-1.78 arası gelip gidiyor bi tavan yapamadılar tavancılar ..bi grup peydahlanıyor 10 kademe yukarı yapıyor sonra hop asagıya 1.80 ustune bile cıkamadı tam 4 aydır ..he cıksa en fazla 1.86 gorur ordan yine asagı ..3 aydır 1.78 gecemedi bir 3 ay da 1.86 gecmek icin ugrasır .5 ay once 2 lira idi ama o zaman endenks haalde 100 000 anca vardı simdi endeks olmsu 117 000 ..dusunun ne kadar geri kalmıs ama nafile yukselmez cunku patron yok almıyor 2 aydır ...baska spekleri de hisseye sokmuyor nerden anladın diyeceksiniz 1 haftadır hacime bakın 1.5 milyon lotla 3 milyon lot arası ulan zaten baska hisse olsa bu kadar hacimle coktan 2.30 larda olurdu . tam 1 yıldır tavanı yok tam 4 aydır %10 yukarı devre bile kesemedi hemde hacime ragmen ..hala ralli olcak diyorlar hea oluyor ola ola 300 km hızla gidiyor tam ralli :oleyo: hadi eyvellah
Satın o zaman kkardeş inanmıyorsan satacaksın hisse dağılmasın
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.